Ja też myślę, że pasuje do Nate'a, ale z nim nie będzie. ;P
Powinni jej znaleźć jakiegoś chłopaka podobnego do NAte'a, który nie ma zapędów do narkotyków jak Damien i jest od niego przystojniejszy.
A ja chcę żeby Jenny znikneła z serialu. Nie, nie dlatego, że jej nie lubie, bo uwielbiam tę postać i właśnie dlatego chcę żeby znikneła. To co robią z tą postacia jest po prostu niewyobrażalne, na siłe zmieniają ją w najgorszą suke, więc niech się juz nie wysilają tylko dadzą jej spokój i tyle ;P A jeśli chodzi o partnera dla Jenny to ostatnio mam chorą faze na parę Jenny/Chuck. Cholernie między nimi iskrzy, nie zaprzeczajcie! =]
Dziewczyna działa mi na nerwy, niech się trzyma z dala od Nate'a. On ma być z Sereną bo ja tak mówię xDDDD
A tak na serio, moim zdaniem nie pasują do siebie, zaraz by się sobie znudzili jakby byli razem. Wyrzucać to bym jej nie wyrzucała, choć jej nie trawie, wolałabym by wróciła mała J. dla której liczy się moda i która nie jest rozpieszczoną gówniarą która myśli że wszystko jej wolno ;)
Jenny do nikogo nie pasuje. Wszędzie tylko konspiruje i podsyca awantury, gdy już wszystko zaczyna się układać między bohaterami.
A ja chciałabym,żeby ona sobie znalazła jakiegoś fajnego chłopaka,pomiom,że nie przepadam za bardzo za nią.Może by ja trochę "zmienił",na leprze.No ale jak ma nie być jej w 4 sezonie?!
jenny i tak podobno zniknie w 4 sezonie serialu i całe szczęscie!
lubiłam jej postać kiedy była fajną dziewczyną interesującą się modą i projektowaniem, a teraz zrobiła się z niej taka mała intrygantka, która nawet do śniadania maluje się jakby miała 10 lat więcej i wychodziła na całonocny clubbing, jej obecny wizerunek w ogóle nie pasuje mi do 16latki. ale za niedługo rufus i lili pewnie się rozwiodą więc kasa z upper east side tez, może jej to wyjdzie na dobre bo stała się strasznie rozwydrzoną gówniarą
hahahah xd maluje się do śniadania ;D
A jak ktoś wcześniej wspomniał to Jenny i Chuck razem .. mogłoby być ciekawie ! Coś by się przynajmniej działo ;D
Niektórzy marzyli o parze S. N. ja marzyłam o J. N. <3 Chociaż jestem świadoma, że nic z tego nie wyjdzie, to są ciekawe wątki ! I 3 sezon 100% razy lepiej się zakończy, niż się zaczął !
ja wolałabym żeby była Jenny z Natem :D
haha para jenny and Chuck :D byłoby ciekawie.