Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
Zaraz już chyba dobijemy do tysiaka:P W Spekulacje itd. o s. 5 trzeba pisać i dobrnac do tysiaka. Już blisko:P
Chciałabym zobaczyć Chucka na żywo... Piękne marzenie. Aaa... Przypomniałam sobnie cos:P Wy na początku gadałyscie o podkoszulkach z Chuckiem, I co dalej z tego wybrnęło?
Chodziło o to że ja miałam na urodziny dostać ;P Ale jednak nie dostałam ;( Kie udało się załatwić mojej przyjaciółce ;P
Aha, przykro mi... Ja bym chciała... Ale można sobie przykleić XD Moja siostra już coś takiego robiła. Tylko nie wiem, gdzie taki papier kupić?
Hej dziewczyny , co to za dezorganizacja i chwilowa niechęc do LOCKu ? Jak by matka założycielka zobaczyła ... Obiecałyśmy ze sie nie poddamy . Nie mozemy tak bo jeszcze spełnią się wcześniejsze słowa pewnej osoby ze wymrzemy
Ja też się nie poddaje, ale mnie już to męczy!! To odświeżanie:( To prawdziwy horror. BTW. Do której wy tu siedzicie?
Lise widać ze nowa jesteś :P
Pięknie Kasiu :) Tylko nam się nie upij bardzo xD
Różnie, hyy czasem do pierwszej bodajże gadałyśmy aż padło stwierdzenie że byłoby dobrze pójść spać xD
Właśnie! Ja od godziny powinnam oglądać SN! Zagadujecie mnie ;P
Nmzc:P Tak nowa jestem... Od 2-3 dni mam konto:P A już przeczytałam chyba z 1700 postów:P
Dostarczam małą porcję Chucka:
http://images2.fanpop.com/images/photos/2700000/Chuck-animations-chuck-bass-2799 769-250-141.gif Chuck jedzący z gracją kanapkę.
http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Chuck-animations-chuck-bass-1555 325-250-170.gif Chuck palący papierosa bądź skręta. Bardzo brzydko!
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lermgjgN011qcqbdbo1_500.gif Chuck jako diva.
http://images1.fanpop.com/images/photos/2500000/Chuck-3-chuck-bass-2588093-280-1 58.gif Chuck i kobiece stopy.
Ale jak fajnie z tym skrętem wygląda, tu sprawdza sie słynne twierdzenie psychologów że młodzież pali dla szpanu xD
Chuck jedzący kanapkę, haha urooocze ;D
nie upiiję, spokonie, to tak na dobranoc xD
No dobrze, ja tymczasem spadam, sprawdzę, czy jest coś ciekawego w tv. Pojawię się może za jakieś pół godzinki, bo muszę czuwać do 23.50 na film, jako, że nasza krajowa telewizja spełnia swoją misję puszczając jakieś gówna za przeproszeniem w najlepszym czasie antenowym, a interesujące mnie filmy zostawiając na noc;/ Jakbym się jednak nie pojawiła to życzę wszystkim dobrej nocy;)
O dziękujemy Karolina :) Tobie chyba też nie bardzo podoba się nasz off top :(
O to fajnie :) Jej jak ja was uwielbiam dziewczyny :*
( tylko nei myślcie sobie ze jestem jakąś zakompleksioną Kaską bez przyjaciół , mam ale z wami tak sie super rozmawia :))
Oj już chyba uciekła , ale jak zobaczy propozycję telewizji na wieczór szybko wróci :)
No bo co będziesz oglądać jak nic nie ma .. W roku szkolnym jeszcze czasem sie coś trafi , wtedy jak czasu nie masz a na wakacjach to juz całkiem nic nie ma
WTF?:P Sorry dziewczyny, ale muszę iść spać, bo burza idzie...
Jeszcze w nasz dom jeb**e i co? Po kompie XD
Obstawiamy co idzie oglądać Karolina xD
Ja stawiam na "Wielki Gatsby" zaczyna sie tak jak mówiła o 23:50 xD
No naprawde nie mam, ja nie oglądam telewizji, jak coś mi się podoba to szukam tego w internecie i tam oglądam xDD wiem że to szokujące w tych czasach :P
Wierze wierze ;P U mnie to wiadomości rodzice oglądają brat wszystkie DC, CN itd... wiec tv jest zwyczajnie potrzebne ;P
Mam pytanie czysto stylistyczne... jak już dojedzmy do 1000 postu to co robimy
a) Liga obrony Chuck'a cz.2
b)Gadamy w off-topie
c) Zakładamy off top 2 w którym jest liga obrony Chuck'a :P
Mój brat podobnie jak ja ogląda w necie, a z rodzicami nie mieszkam :P
Ja bym była za opcją c :P
Jestem w stanie w to uwierzyć :) Ja mam dwa i czasem to nie wystarcza ..
Ja obstawiam Kube Wojewódzkiego.
Dobranoc Lise :)
No i wróciłam:) Alkamb (przepraszam, ale nigdy nie pamiętam imion) miała rację - 'Wielki Gatsby'. Za Wojewódzkim nie przepadam, zwłaszcza po X-factorze, zrobił się pseudointeligenty i na siłę szokujący, a tego nie lubię. Co do filmów w telewizji to zazwyczaj posucha, ale czasem uda się znaleźć coś fajnego, tylko trzeba bardzo dokładnie przeglądać program. Mi np. udało się ostatnio obejrzeć 'Krótki film o zabijaniu' bodajże na Tele5. Wcześniej nawet nie wiedziałam, że istnieje taki kanał:) Co do braku telewizora to mnie to dziwi, ale ja ci zazdroszczę. Moim zdaniem posiadanie telewizora w domu bardzo uzależnia. Włącza się go i ogląda, nawet jak nic nie ma.
No właśnie ja jak miałam nawet to nikt go nie włączał dlatego się pozbyliśmy, dziwaki z nas :P
:) Wymieniam się z Karoliną , lecę bo wcześnie dziś wstałam i juz spiąca jestem..
Miłego :) Dobranoc Chuckmaniaczki :)
A jeszcze miałam napisać , wielki szacunek dla ciebie Karolina ze chce ci się tak ostro dskutować na tym forum Spekulacje .. Masz moje poparcie zawsze :)