Nie czytałam książek, a jestem bardzo niecierpliwym człowiekiem. Czy moglibyście napisać mi kto z kim będzie?
a nie lepiej poczekać...?:D
ale, ok.:
Blair będzie z Nate'm, Dan z Vanessą (chociaż końcówka serii sie z nimi pogmatwała), Serena z samą sobą :D, Jenny wyjedzie do szkoły z internatem (wszystko w serii Dziewczyna Super), Chuck + Cukiereczek, jego małpka.
Nie zapominajmy o epizodzie Nate'a z tą bogatą ćpunką. A i Dan spał też z taka jedna laską, ona była pisarką. Kurcze tak dawno czytałam Plotkare, że juz pozapominałam połowe rzeczy;p
tak w ogóle (jestem po lekturze 11 tomu) Nate, że tak powiem, zostawi i Blair io Serenę i popłynie ku wschodzącemu sloncu na jachcie "Belinda" razem z kapitanem Chipsem......
a Dan wyjedzie na uniwersytet, i będzie z Vanessą na odległość. w między czasie będzie też gejem.
:D
To jest jea z typu książek "każdy z każdym" no ale dlatego jest 12 tomowe ;] W ogóle to mnie najbardziej śmieszy Blair, czy ta dziewczyna nie widzi że Nate po porstu sobie ją olewa, no pod koniec, zdał sobie sprawę że ją kosia ^^
A w ogóle ta książka już NICZYM mnie nie zaskoczy...Jak Vanessa mieszkała z Blair <hahaha>... Naprawde ;)
mieszkanie Blair i Vanessy to nic! Jak ja przypomnę sobie jak malowały sobie nawzajem paznokcie....:P
Wkurzyło mnie tylko końcowe podejście N do B i S. Twierdzi, że dzięki temu będą szczęśliwe, ale one zostały po prostu olane! I on twierdzi, że je kocha.... Jasne... No, może w jakiś specjalny Nate'owy sposób:D