PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Skoro megavideo nie działa, zastanawiam się jak będziemy oglądać nasz ulubiony serial ;(

ocenił(a) serial na 9
Dzoana95

dokładnie ! teraz chcialam ogladnac sobie koncowke ostatniego odcinka wyskoczyl mi komunikat ze nie moge bo mega cideo nie dziala!!!! oby do wtorku cos sie naprawilo

ocenił(a) serial na 8
dolcelampone

Nic sie nie naprawi, bo megavideo zostało USUNIĘTE i to trwale.

ocenił(a) serial na 9
Dzoana95

ale moze dodadz na czyms innym

ocenił(a) serial na 8
dolcelampone

nik nie bedie ryzykował po tym jak zabrali temu od megavideo majątek, otwieranie otawarzacza

dolcelampone

ja jeszcze wczoraj w nocy oglądałam na bb i wideozer, a dzisiaj już nic nie ma ;( cenzuruja mi nazwy portali online

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

niby szukają czegoś alternatywnego, żeby zastąpić ... zobaczymy co z tego wyjdzie.

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

juz zaden serial nie dziala....pozostaje nam tylko ogladac odcinki na zywo.....masakra....:(

ocenił(a) serial na 10
shiva89

w ogóle żadna strona z plotkarą nie działa?;o

ocenił(a) serial na 10
shiva89

i musieli to zrobić akurat przed 100 odcinkiem? :( Niby skąd weźmiemy kanał CW, który jest tylko w USA żeby oglądać na żywo? No głupota ludzka ...

ocenił(a) serial na 8
Dzoana95

wszystko będzie działało po staremu w przyszłym tygodniu.

doma175

a skąd to wiesz, jeżeli można zapytać?

ocenił(a) serial na 8
LadyAnna6

zalukaj.tv wydało oświadczenie na facebooku.

Dzoana95

Serial online i plotkara umieszczana na w w w. videobb. com tez nie działa Video is not available - This video was either deleted by the user or in breach of a copyright holder.

Dzoana95

Serial online i plotkara umieszczana na w w w. videobb. com tez nie działa Video is not available - This video was either deleted by the user or in breach of a copyright holder.

Dzoana95

właśnie chciałam sobie obejrzeć nowy odcinek na ii tv pl a tu niedostępny ;(( i tak jest z większością odcinków.. i seriali ;c

Dzoana95

mozna ogladac na zywo przez stream ze Stanow, ale to znaczy ze musisz czekac do 2 nad ranem..

ocenił(a) serial na 10
kingagutkowska

a na jakiej zasadzie to działa? Mam nadzieje, że wróci wszystko do normy chociaż na zalukaj tak jak pisali, a jak nie no to lipa ... nie zobaczymy odcinak 100 i reszty. Narzekaliśmy na to co dzieje się z Blair w Plotkarze to teraz nie mamy w ogóle Plotkary.

Ilonaa_2

mam te strone zapisana na kompie w domu, jak wroce z pracy przesle Ci link. ogladasz po prostu transmisje na zywo ze Stanow, kanal CW i wiele innych.

Ilonaa_2

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=7402 pamietajcie o roznicy czasu, w Stanach emituja GG o 20:00 czyli w PL bedzie 2 nad ranem.

użytkownik usunięty
kingagutkowska

1. Nie wróci do 'normy', ewentualnie znajdą inne mirrory do wrzucania, ii TV nad tym pracuje, ale nie ma pewności, że i to nie zostanie w końcu usunięte.
2. 26 stycznia Polska prawdopodobnie podpisze ACTA.
3. Odcinek można ściągnąć, chociażby z torrentów.
4. Tak jak podano wyżej można oglądać live.

to wszystko przez acta !!!!!!!!!!!!!! nie mozemy ogladac seriali, dzielic sie plikami, sciagac muzyki itd itd . dostawca internetu bedzie kontrolowal wszystko co robicie w sieci !! pewnie beda znikaly posty o tresciach politycznych, mozliwe ze i ten zniknie... 26 podpisze to rzad w Polsce. nie wiem co mozna zrobic.. poczytajcie o tym.

ocenił(a) serial na 10
kingagutkowska

dziękuje:)

Dzoana95

polecam ściągnąć plik torrent i oglądać na komputerze. moim zdaniem o wiele wygodniejsze :)

Dzoana95

działa, wszystko pisane razem h t t p : / / w w w . v i d e o w e e d . e s / f i l e / 6 0 3 n p r g 1 1 r k k s
zobaczymy jak długo bedzie 11 odc dostepny

Dzoana95

Wiecie może , kiedy są powtórki na CW Gossip girl ??

hmarta

jezeli dobrze pamietam w niedziele o 23: 00 czasu polskiego.

ocenił(a) serial na 10
kingagutkowska

A wiecie może , czy można jeszcze gdzieś oglanąć 1,2 sezon plotkary? Bo ja mialam stronkę zapisane , tylko przez te chujostwo co teraz zrobili wiecie że pisze , ze usunięte -,-

jessi1996

Spróbuj tu h t t p : / / v i d e o m a n i a k . t v / p l o t k a r a/ ;)

ocenił(a) serial na 10
tounnic

h t t p : / / v i d e o m a n i a k . t v / p l o t k a r a
na tej stronce co to jest za odcinek i który sezon? Ja tej strony nie ogarniam , chciałabym oglądnąć 2 sezon jakbyście mogli mi podać stronkę

ocenił(a) serial na 10
jessi1996

I po polsku lub z napisami ..

ocenił(a) serial na 9
Dzoana95

Polecam Wam ściągnąć serial z torrentów. Dobra strona torrents.to
Macie go trwale w komputerze, nikt Wam nic nie usunie no i wygodniej się ogląda. Serio, naprawdę warto :)

dammit

@kinga Ja akurat mam trochę wolnego czasu, bo zaczynają się ferie.
@up Megaupload zamknęli. Jeśli to SOPA i ACTA się przyjmie to raczej nie wróci.
Pomyślcie co będzie kiedy wprowadzą ACTĘ... Dobrze, że jest zainteresowanie tą sprawą ,bo jeśli (w Polsce 26 stycznia) wprowadzą ACTĘ, to będzie to kiepska wiadomość nie tylko dla fanów GG (którzy oglądają online), ale całego internetu. Poczytajcie, bo mogą pozamykać sporo stron.
@Ilona -"Narzekaliśmy na to co dzieje się z Blair w Plotkarze to teraz nie mamy w ogóle Plotkary." hihi, racja.

ocenił(a) serial na 9
tynka33

nie da się u nas jakoś ustawić kanału, który emituje GG?
nienawidzę tych zmian :/

Ewodia

koleżanka wyżej dała linka na gg na żywo ,ale jest to 8pm w stanach czyli 2 w nocy u nas. plus trzeba choć trochę ogarniac angielski :) ale ja myślałam jeszcze moze, ze na yt dadzą, ale póki widzę to widmo acta to nie jestem pewną :)

ocenił(a) serial na 8
dammit

tylko, że jeśli wejdzie ACTA to twój dostawca internetu będzie śledzić co ty robisz i ściąganie z torrentów będzie nie legalne i grozi na to nawet odpowiedzialnośc karna. To już koniec wolnego internetu!

ocenił(a) serial na 9
doma175

No to póki nie ma ACTA polecam korzystać.
Potem już nic nie będzie można... :/

ocenił(a) serial na 9
Dzoana95

jesli w usa leci n dzis to jutro rano mozna sciagnac ten odcinek np na p e b . pl czy o t h e r .pl ;)

fnh81

Nie wiem czemu ludzie tak panikują... Przecież można serial ściągnąć i oglądać, ja tak robię zawsze, nigdy nie oglądałam na internecie. Przecież to żaden problem.

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

nie wchodźcie na stronę z tym es ! mi program antywirusowy przerwał połączenie, bo koń trojański próbował mi wleźć ;/ masakra jakaś z tymi serwerami, zalogujcie się na kinomaniak . tv konto jest bezpłatne, tylko czasem odcinki bez limitu nie chcą się uruchomić gdy jest za wielu użytkowników premium, póki co oglądanie jest legalne, ale za kilka dni nawet to może stać się nielegalne ;/ nawet jak obejrzymy dzisiejszy odcinek, to ja nie wiem, co z sobą pocznę, jak nie obejrzę 100 ze ślubem Blair :(

czy oglądanie na żywo z tej strony z kanałami telewizyjnymi będzie za kilka tygodni legalne? wie ktoś coś na ten temat?

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

a zdajesz sobie sprawę z tego, że ściągając chcąc nie chcąc klikasz na link, do którego nie masz praw autorskich? łamiesz prawo zgodnie z tą nową umową ;/

tolerancja91

Tak, zdaję sobie sprawę. Ale mam zamiar jakoś sobie radzić, a ty jak nie chcesz, to nie oglądaj nowych odcinków.

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Taaa przestaniesz byc taka "cwana" jak dostawca twojego internetu po prostu odetnie ci go, zapłacisz grzywnę za pobieranie, a w najgorszym przypadku pójdziesz do więżenia ;) Albo do poprawczaka, bo raczej pełnoletnia nie jesteś. :)

Dzoana95

No raczej nie jestem niepełnoletnia, zgadywanie nic nie daje.

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

każdy będzie już wtedy odpowiedzialny za siebie :) ale jak czytałam to zanim ta ustawa wejdzie w życie to minie kilka miesięcy, bo najpierw debaty nie debaty ... :) to 100 odcinek jak dodadzą to bd mogli obejrzeć:)

Ilonaa_2

na pewno tego nie podpiszą

virginia_virgi

Myślę, że podpiszą. Za późno na wycofywanie się. (Choć strasznie liczę na to ,że się mylę..) Już w listopadzie się zgodzili, a wydaje mi się ,że wszyscy politycy ,prócz pana Michała Boniego są głusi na nasz głos. Osobiście mam nadzieję, że będzie można jakoś powstrzymać/opóźnić ratyfikacje ACTA. #Skusił się ktoś na oglądanie dziś na żywo w linku Kingi? Bo mi się chyba nie chce czekać, oglądnę może jako ostatni już (?) w necie :)

tynka33

Szkoda że dziwne są ujęcia kamer z tego programu na żywo ;/ I połowy programu nie widać...

hmarta

Co masz na myśli? To nie wygląda tak jak w tv? I czy ten odcinek będzie jutro w necie? Gdzieś zamiast megavideo.
@2down
Masz racje. Ale i tak czekam na blackuot ;>

tynka33

Nie wiem od czego to zależy ale w niektórych program jak zerkałam to są takie ujęcia kamer że nawet twarzy nie widać osoby która się wypowiada;p Teraz chyba leci jakiś serial i normalne są ujęcia . Byłam na megavideo i jak na razie to wrzucają jeszcze nowe odcinki innych seriali więdz może jutro nowy odcienk GG też się pojawi

ocenił(a) serial na 10
hmarta

za zalukaj dodali na razie odcinek 11, a 12 jest w częściach na youtube ... może doda ktoś cały i fajnie byłoby z napisami ... bo co mi z tego że obejrzę w wersji ang jak zrozumiem piąte przez dziesiąte ... takie coś to nie oglądanie ...