Jak na razie obejrzałam tylko 3 sezony plotkary i nie mam możliwości by obejrzeć kolejny.
Trzeci sezon zakończył się ich zakończeniem ich związku. Będą jeszcze ze sobą? Jak z nimi
będze? Blair wróci jeszcze do Chucka?
Na poczatku nie będą, w odcinkach 7 - 9 będą mieli kilka pikantnych epizodów ;D W rezultacie na końcu 'mieli' się zejść ale jednak rozstali się 'definitywnie'.
W przypadku Chucka i Blair jest wiele niepewnych decyzji.
no tak ale ogladalam zwiastun 5 sezonu i ona bedzie zareczona z tym ksiecieb jeszcze Dan bedzie o nia walczyc bo bed tam ze soba wczesniej i chuck tez bedzie walczyl o nia mowil ze tylko ich zwizek byl prawdziwy to co miedzy nimy bylo i raczej caly sezon bezie skupiony na nich ale mam nadzieje ze beda razem
Dan i Blair?! To już przesada, oni do siebie nie pasują! Mam nadzieję, że nic z tego nie będzie....!
A co ich łączyło w 4 sezonie? Pocałowali się? Przecież Dan nigdy nie lubił Blair, a ona uważała go za odludka. Co się zmieniło?!
Zaczęli ze sobą gadać podczas ratowania Sereny... potem doszli do wniosku ze lubią podobne rzeczy i 'kolegowali' sie w ukryciu. Potem zaczęli myśleć ze coś się rodzi i pocałowali się żeby to sprawdzić.. no i Blair to uświadomiło że chce być z Chuckiem a Dan chyba rzeczywiście się podkochiwał w B. A potem pojawił sie Loius i Blair była z nim...
Blair i Dan nie pasują do siebie a go tak nienawidzę że to masakra i mam nadzieję że Blair będzie z Chuckiem bo jego to normalnie kocham.
no tak, Ty nienawidzisz Dana więc Blair nie może z nim być, ale Ty kochasz Chucka więc z nim powinna.. świetne podejście ;)
a ja tam miałam nadzieję, że coś między nimi będzie, przynajmniej na kilka odcinków, ale też miałam nadzieję, że Serena będzie z Tripp'em van der Biltem
http://ii tv.info/plotkara/
tylko musisz usnąć tą spację między 'ii' a 'tv', po prostu filmweb nie chciał mi wstawić tego linka
ja go nie lubie i nie bede lubic dana ale niestetychyba beda razem przez pare odcinkow