Ja osobiście bardzo zawiodłam się sezonem 4 i 5, ale finał 5 sezonu był bardzo ciekawy, więc myślę, że szósty może być całkiem niezły. Mam nadzieję, że będzie ostatnim i najlepszym, chociaż pierwszego raczej nie przebije :) Będziecie oglądać czy może za bardzo drażni was to, że ostatnio ''każdy z każdym'' jak w ''modzie na sukces''? xd
Naturalnie, że będę ! ;o Mimo, że 5 sezon nie był ósmym cudem świata (choć początek i koniec były w miarę ok) to i tak Plotkara jest najlepszym serialem jaki znam!♥
Mam takie same odczucia, jeden z najlepszych seriali w historii. Piąty sezon był beznadziejny, straszny, ale masz rację pierwszy i ostatni odcinek (szczególnie) były świetne. Pierwszego na pewno nie przebiją, bo nawet nie będzie się dało ich porównywać - bohaterowie się zmienili , przybyło im parę lat. Mnie to trochę drażni, niektóre paringi przyprawiały mnie o mdłości, ale w wielu produkcjach do tego w końcu dochodzi. A "Moda na sukces" to przecież klasyk soap oper - taka oglądalność przez tyle tysięcy odcinków.
Nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie oglądać. Nawet jakby szósty sezon zapowiadał się beznadziejnie, a tak w mojej opinii nie jest, bo finał mnie zachwycił, to oglądałabym z sentymentu, żeby zobaczyć, jak się to wszystko skończy.
Wiem, że postaci muszą się zmieniać, ale mi najbardziej podobali się jako nastolatkowie w Constance Bilard (czy jak to się pisze xd). Teraz kiedy są dorośli to jakoś tak trochę stracili tego uroku, ale mimo wszystko nie mogę się powstrzymać i oglądam cały czas, szczególnie dla Blair i Chucka :)
Będę oglądać, chce zobaczyć Blair i Chucka razem, po za tym wierni fani pozostają do końca.
Ja osobiście oczywiście,że będę to mój ulubiony serial...mi najmniej podobał się 1 sezon ale reszta ''Cód miód i malina'':*
będę ogladać, bo jestem ciekawa jak potoczy sie ich zycie. mnie tez zawiodły te sezony i kiedys nawet miałam zaprzestac tego ogladać ale nie zrobiłam tego końcu to jeden z moich ulubionych seriali ;)
1) powstający z grobu mr bass
2) blair + chuck + dan
3) znów puszczająca się serena
Mam nadzieję, że szóstka to będzie ślub Blair i Chucka, ale poza tym znacznie mniej soap opera, bo tu się moda na sukces powoli robi.
Nawiasem: wróżę okrutnie, że ci aktorzy znikną. Widziałam w kilku filmach całą obsadę (poza Danem, póki co) i o ile Blake i Leighton mają już jakoś utorowaną drogę do sławy, o tyle Ed, Taylor i Chace powinni sobie znaleźć coś innego. Ed jest żenujący w innych filmach (chociaż jego Chucka j'adore), ale pocieszam się myślą, że po nakręceniu ost sezonu może się skupić na muzyce ;) Blake nie zniknie, bo jest wziętą aktorką (chociaż to niewiele ma wspólnego z talentem wg mnie...), no a Leighton chyba się przebija, chociaż powoli - gdzie to The Oranges?!
A ja się zawiodłem na finale 5 sezonu, niby postacie się zmieniły, ewoluowały a i tak wyszło z tego wielkie G bo wrócili, do tego samego. Tylko pokazało jak są niedojrzali w środku i tyle..
Zgadzam się co do aktorów. Jestem pewna, że Chase i Ed zostaną aktorami jednej roli i za bardzo im się nie powiedzie. Leighton moim zdaniem na największe szanse na karierę, bo Blake niby gra w filmach itp, ale raczej bardziej się ją kojarzy ze skandali (nagie fotki, romans z Leo itd.)
Tak, zeby m.in. przekonać sie co będzie z sexy bitch SVDW i kim jest plotkara- czy to jedna osoba czy też jak do tej pory kilka osob, ktore w rozny sposob weszły w posiadanie hasła do plotkarskiej strony www.
Nie uważacie, że Plotkara jest trochę jak A z Pretty Litle Liars? Wie wszystko o głównych bohaterach xd Tyle, że ich nie zastrasza^^
raczej 6 sezon sobie odpuszczę, dla mnie jest robiony na siłę. Dan i Blair? Serio?! Nowe wątki zupełnie nie przypadły mi do gustu, szczególnie w 5 sezonie. Trochę szkoda, bo GG było pierwszym serialem, który zaczęłam oglądać.
dla mnie też 5-ty sezon był najsłabszym ze wszystkich, jednak jestem ciekaw jak się to wszystko zakończy i zamierzam oglądać
jeśli ktoś byłby zainteresowany moim tekstem dot. 5-tego sezonu, zapraszam na mojego bloga: http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/07/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-pl otkara.html
Bardzio lubie ten serial...już nie mogę się doczekać finału....niepotrzebnie stworzyli Dair....wydaje mi się że bez tego wątku było by dużo ciekawiej...a tak zniechęcili tylko....dobrze że Blair wkońcu wybrała bo już do znudzenia było....
Ja odliczam dni do 6 sezonu. Dla mnie 5 sezon był lepszy niż 2 poprzednie. Szczególnie 4? Wtedy co Chuck był z tą Eva. Nie pamiętam z tego okresu prawie żadnych intryg. Wszystko było jakieś mdłe. Początek 2 sezonu też nie powalił mnie na kolana. Wracając do 5 sezonu, podobała mi się miłość Dana do Blair i to jak go inspirowała ale nie ich związek.
oczywiście, że będę oglądać. Mam nadzieję, że blair i chuck będą w końcu razem. Był to pierwszy serial który zaczęłam oglądać, ale cieszę się że już dobiega końca. Ostatnie sezony były słabsze niż te pierwsze i nie chciałabym żeby ten serial się popsuł, dlatego ucieszyła mnie wiadomość o zakończeniu serialu, jestem ciekawa jak zakończą wszystkie wątki.