jak Wam sie podobał? Najlepsza była Blair z jej I Love You xD. I jak zwykle Serena skończyła z Aaronem :/ No i biedactwo z tego Chucka! Ale ogólnie odcinek fajny, zwłaszcza motyw ze ślubem Eleanor i Cyrusa :]
3 razy myslalam że mi serce pęknie. Gdy ona powiedziala, ze go kocha. Gdy on powiedzial: That's to bad. i Gdy on zostawil jej list, ze ona zasluguje na kogos lepszego i że ją za wszytsko przeprasza. super odcinek. niestety kolejny dopiero 5 stycznia:(
ja też byłam bliska łez w tych samych momentach, moim zdaniem najlepszy odcinek 2 sezonu, Ed Westwick powinien zostać nagrodzony za dobrą grę aktorską, ponadto wątek Lily....nie wiem jak wytrzymam do 5 stycznia.
Odcinek był super! najlepszy z 2 sezonu. Wątek Chuck'a i Blair powala(Piosenka w tle kiedy Blair Go pociesza^^). Strasznie mi jej żal teraz. Chuck będzie się staczał,a ona będzie o Niego walczyć. Żeby tylko to się dobrze skończyło <3
a może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego dokłądnie Lily i Rufus nie moga być razem? niekiedy nie wszystko rozumiem po ang. tak więc CeCe powiedziała że jedyny problem to to że ona jest w tobie zakochana a wtedy Rufus mówi dlaczego to jest problem i ona mówi ze coś tam długo i że to by im się nie udało a na końcu on podchodzi do niej i pyta sie czy to chłopiec czy dziewczynka. kompletnie się w tym zgubiłam..
jesli chodzi o tekst "czy to chłopiec czy dziewczynka?", to mysle ze jest zwiazane z tym pobytem Lily w jakiejs klinice w przeszłosci. Sądze, ze pojechala tam dokonac aborcji albo... ze byla mloda i urodziła tam Serene. Tak czy inaczej- dziecko pewnie było Rufusa...
Tak mysle. Nie wiem na 100%. Dowiemy sie 5 stycznia:P
Best show ever! Ten odcinek powalił mnie na kolana:D Wreszcie wróciła Plotkara z pierwszego sezonu, w poprawionej lepszej wersji. Do tej pory 2 sezon był taki sobie ale ten odcinek był powalający,a tylu wzruszających scen nie było chyba w żadnym z odcinków. Niecieplwie czekam na rozwój wydarzeń i mam nadzieję że scenarzyści dalej będą cieżko pracować;P A tak swoją drogą uważacie ze S. poleci do Buenos z A.?
Najlepszy! Tyle wątków tyle akcji... i ogolnie gdy juz jest dobrze wszystko sie rozwala ...
scena, gdy B. czyta list od C. akcent plotkary, gdy mówi "xoxo gossip girl" jest taki inny niż zwykle, współczujący i... smutny, ogólnie odcinek super :D
Maliwna. Lily była miała z Rufusem dziecko, a On nic nie wiedział o tym
dopiero wtedy jak mu matka Lily to powiedziała,
hmmm tak się zastanawiam. Kto jest tym dzieckiem?? Bo jeśli usunęłaby je (jak mniemam we Francji) nie byłoby jeszcze wiadomo jakiej było płci...
Hmm no chyba nie uważasz, że jest to Serena... :| bo to juz by było niezłe przegięcie... zresztą w takim wypadku Lily nie pozwoliłaby się S spotykac z D...
nie, nie przyszło mi to na myśl, że to S. ...o Lily można wiele powiedzieć, ale nie to, że jest głupia. Staram się po prostu myśleć logicznie i siłą rzeczy coś mi nie pasuje...
Macie jakieś pomysły??
świetny. absolutine rewelacyjny odcinek. Po jego obejżeniu mam nadzieję na pogodzenie się Sereny i Dana ;)
Zgadadzm się z przedmówczynią w sprawie Dana i Sereny. Pozatym to było wspaniałe jak Dan odważył się powiedzieć Serenie,że
nie chce żeby jechała z Aronem.
Mnie powaliła scena kiedy Chuck czekał na Blair w jej sypialni, wtedy ona się do niego przytuliła, tak słodko to wyglądało.
Mnie też! Ta scena była piękna. No i oczywiście scena gdy Blair mówi Chuckowi że go kocha oraz scena przed kościołem i pogrzebem jak Chuck krzyczał na Dana. To było świetnie zagrane. No i ciesze się, że Dan powiedział Serenie żeby nie jechała, ale ta historia z Lily i Rufusem... ogólnie świetny odcinek.
Jesteście pewne że następny 5 stycznia? Na imdb pisze inaczej http://www.imdb.com/title/tt0397442/episodes
Mnie też rozbroiła ta scena! Cudowna! Blair/Chuck forever.
Ale wątek Lily był taki przewidywalny... Tzn. odniosłam wrażenie, że ona usunęła tą ciążę? Ale jeśli jest tak jak mówicie, że to dziecko gdzieś sobie żyje, to trochę to przypomina akcję z 90210 :P
2x13
http://rapidshare.com/files/171978191/Gossip.Girl.S02E13.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
http://rapidshare.com/files/171979643/Gossip.Girl.S02E13.HDTV.XviD-2HD.part2.rar
http://rapidshare.com/files/171980214/Gossip.Girl.S02E13.HDTV.XviD-2HD.part3.rar
http://rapidshare.com/files/171975827/Gossip.Girl.S02E13.HDTV.XviD-2HD.part4.rar
Według mnie - zdecydowanie najlepszy odcinek drugiego sezonu! RE-WE-LA-CJA! :)
Myślałam, że mi serce pęknie w scenie, kiedy Blair mówi Chuckowi, że go kocha i kiedy wchodzi do sypialni, a on tam na nią czeka... <3 I tu trzeba pochwalić Eda Westwicka - rewelacyjnie zagrał!
Jestem bardzo ciekawa, czy jakoś rozwiną ten wątek dziecka Lily i Rufusa...
Nie uwazacie jednak, ze Lily jakos tak słabo opłakiwała męza?
I ogolnie wszyscy poza Chuckiem mieli prawie...gdzies fakt ze umarł?
Odcinek rewelka, ale jakos tak śmierc miała byc przełomem a tyle faktów w odcinku ją przesłoniło.
boże, biedny Chuck! jak on ślicznie wyglądał w rękach Blair :(
ta dwójka MUSI być razem, nie ma innej opcji.
Oj przecież oczywiste jest,że Lily nie usunęła dziecka tylko pewnie oddała do adopcji i była w ośrodku takim podobnym,w ktorym byl Eric,bo leczyla sie zapewne na depresje po tym fakcie,a nie,ze usunela tam ciaze:]Blair i Chuck rewelacyjni byli w tym odcinku!Naprawde mam nadzieje,ze tych dwoje wreszcie sie odnajdzie i beda razem.
dokładnie! tyle przeszli, tyle zawsze było zamieszania wokół nich. mam nadzieję, że się zejdą i będą szczęśliwi :) chociaż wątpię, żeby kiedykolwiek byli zwykłą parą :( Chuck <33333333
Naprawdę bardzo dobry odcinek. Tylko teraz trzeba czekać tak strasznie długo na następny ;/
No... też pooglądałam promo i teraz siedzę i rozpaczam... jak wytrzymać do 5 stycznia? Tym bardziej po tym promo...
Ale, że też tak dziwnie zrobili, bo myślałam, że jeszcze w ten poniedziałek będzie odcinek jeden . I dopiero po nim zrobią przerwę. A tu zafundowali sobie strasznie długą tę przerwę świąteczną.
OTH to już kiedyś zakończyli, na 12 odc. więc jeszcze wcześniej niż GG.
chyba mnie coś weźmie, jak pomyślę, że tyle mam czekać :(
najlepszy odcinek jaki był. szczegolnie podbał mi sie moment keidy chuck czekal u blair w pokoju a ona wchodiz i widzi go w takim marnym stanie.w ogole caly fragment z podkładem bloc party - signs był taki wzruszajacy.
potwierdzam komentarze, odcinek BOSKI! Uwielbiam Chucka i Blair. Zauważyliście, że Chuck w ramionach Blair płakał? Widać łzę na policzku.
cudny odcinek. najlepszy ze wszystkich dotychczasowych :) masa akcji, po prostu rewelacja :) tylko jak tu dotrwać do 5 stycznia? będzie ciężko ale warto czekać :)
odcinek był na prawdę dobry , zauważyłam ,ze w tych "lepszych" zarówno w pierwszej jak i drugiej serii więcej jest Chuka <3 ,
a co do dziecka ... które się pojawi ...
na pewno trochę zamiesza w życiu uczuciowym naszych bohaterów