PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78715
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Najlepsze:
1.Pitbull
2.Oficer
3.Glina

Najgorsze
1.Kryminalni
2.Ekstradycja
3.Oficerowie

ocenił(a) serial na 10
Boski_Diego

Każdy ma swoje zdanie ale w kolumnie z serialami najlepszymi na miejscu drugim umieściłbym Ekstradycje zamiast Oficera.

ocenił(a) serial na 10
Boski_Diego

te boski diego pominełes w swojej wyliczanece pierszy sezon ekstradysci moim zdaniem była o wiele lepsza od gliny

ocenił(a) serial na 9
Boski_Diego

Najlepsze:

1.Glina
2. Pitbull
3. Ekstradycja 1-3

Najgorsze

1. Fala Zbrodni
2. Mrok
3. Oficerowie

ocenił(a) serial na 9
Komentator

Mrok prawie najgorszy? że niby kryminalni, w11, dedektywi to lepsze?

ocenił(a) serial na 10
Boski_Diego

Nad "falą zbrodni" też się zastanawiałem, żeby ją umieścić na liście chłamów. Natomiast jest jeszcze jeden serial, którego nie można zapomnieć czyli "07 zgłoś się". Jest to mimo wszystko całkiem dobry serial ale z zupełnie innej epoki.

ocenił(a) serial na 10
Boski_Diego

Najlepsze:
1.Pitbull
2.Oficer
3.Sfora

Najgorsze:
1.Oficerowie
2.Mrok
3.Glina

ocenił(a) serial na 10
jacekwielgosz

NAJLEPSZE:

1.PITBULL
2.EKSTRADYCJA
3.GLINA

NAJGORSZE:

1.KRYMINALNI
2.MROK
3.OFICEROWIE/W11/DETEKTYWI,BIURO KRYMINALNE

ocenił(a) serial na 9
jacekwielgosz

Najlepsze:
1.Pitbull
2.Odwróceni
3.Glina

Najgorsze:
1.w11
2.kryminalni
3.oficerowie

ocenił(a) serial na 10
naitsabess

Najlepsze
1.Pitbull,Odwróceni
2.Oficer
3.Sfora
Najgorsze
1.Ekstradycja 2 i 3
2.Fala Zbrodni,Kryminalni,Oficerowie
3.W11,Detektywi,Mrok

ocenił(a) serial na 9
Saito

EKSTRADYCJA to gówniany serial z beznadziejnym scenariuszem. Fatalny montaż, źle nagrane postsynchrony, beznadziejne sceny akcji, muzyka, zdjęcia, Kondrat tez raczej zabawny był niż groźny. I o MATKO!!!! tragiczna aktoreczka, która grała jego córkę jak drewniana laleczka. Sztuczne to wszystko było do granic możliwosci. Ha ha Lew Rywin jako mafiozo - był taki groźny, ze o mało nie spadłem z krzesła. TRAGEDIA. Zdecydownie jedne z gorszych seriali sensacyjnych. AMATORSZCZYZNA jakby nakręcili go chłopcy zafascynowani amerykańskim kinem sensacyjnym.

ocenił(a) serial na 9
Boski_Diego

nie do konca odpowiem na temat bo niechce mi sie wymieniac tych najgorszych ale Pitbull i Glina... oddalbym wiele za kontynuacje tych seriali. rewelacja. aktorstwo, fabula, realizm. kocham, uwielbiam. no i co? TVP ktora ciagnie pieniadze za abonament woli krecic Klan i D jak dupa... szlag mnie trafia. naprawde :(

użytkownik usunięty
mskol

klan i D jak dupa ;DDD
Prawie oplułam przez Ciebie monitor. ;)

ps. Ja na ten gówniany serialik mówiłam zawsze M jak mdłości
Pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 8

Hm:
Najlepsze:
1.Oficer(w sumie cała ''trylogia'' oczywiście ''Oficerowie'' znacznie słabsi ale nie na tyle by ich uwzględnić mniej:D)
2.Glina
3.(hm mam dylemat może....)Pitbull(''Odwróceni'' też są świetni ale jednak bardziej ''łagodni'')

Najgorsze:
1.Kryminalni(nic dodać nic ująć...)
2.Fałszerze:powrót sfory(przydługie i przez to nudne).
3.Detektywi(starałem się wymyślić jakiś serial z zawodowymi aktorami ale żaden który dobrze znam nie przyszedł mi do głowy a zatem...)

Boski_Diego

Pibull rewelacja.super film.swietna gra aktorska.super scenariusz.najlepszy polski serial ostatnich lat.niekwestionowanym nr 1 polskich seriali jest dla mnie " stawka większa niż życie".ubóstwiam ten serial.

Boski_Diego

Best:
Pitbull 1
Pitbull 2
Pitbull3, haha, żarcik;) dobre jeszcze Oficer(1),Glina a z PRL 007 zgłoś się i Kapitan Sowa na tropie :D
Worst:
numero uno to : nie pamietam tytułu-taka szmira z Tadeuszem Hukiem i Radkiem Pazurą, numero secundo: kupa pod nazwą chyba Kameleon z młodym Machalicą ,dalej: de-coś tam z Robertem Gonerą , fali zbrodni nie oceniam

użytkownik usunięty
krzysiek0774

Wszystkim fanom ''Pitbulla'', którzy jeszcze nie znają ''Prawdziwych psów'' gorąco polecam ten serial!
Moja ulubiona scena:http://www.youtube.com/watch?v=pvEbBzfz1kw ;D

ocenił(a) serial na 7
Boski_Diego

Najlepsze:
1. GLINA - polski debeściak.
2. Ekstradycja.
3. Pitbull. Niby bardzo dobry, ale coś mnie w nim nie przekonuje.

Oficer niezły, ale bez rewelacji, zwłaszcza patrząc, jak w następnych sezonach forma spadała.

Najsłabsze:
1. Fala zbrodni
2. Kryminalni
3. Malanowski, W11 i cała reszta tego pół-amatorskiego shitu.
4. Nagroda specjalna dla Klanu za brawurową akcję Rysia. Takiego wejścia nie miał ani Gajewski z Banasiem, ani Kruszon, ani Gebels i Despero, ani nawet Halski. Wszyscy oni powinni się uczyć od Rysia!

użytkownik usunięty
sosniak

Ale żeś błysnął humorem, gościu. Sorki, że nie w temat, ale mam pytanko co do niektórych piszących tutaj. Jeśli nie lubicie "Klanu", to po kiego grzyba go oglądacie?

użytkownik usunięty

Nie oglądam ''Klanu'' i ogólnie nie cierpię polskich telenowel. Natomiast ten serial leci od tak dawna i tak często, ze naprawdę trudno by było na niego nigdy nie natrafić. Zwłaszcza, gdy część rodziny to ogląda i katuje tym innych domowników. :/

ocenił(a) serial na 10

Najlepsze:
1. PitBull, Sfora
2. Glina, Oficer
3. Odwróceni
Najgorsze:
1. Ekstradycja
2. Fala zbrodni, Mrok,
3. Kryminalni, Defekt

ocenił(a) serial na 9
Boski_Diego

Najlepsze:
1.Glina
2.Oficer
3.Pitbul

wtk.sza

1. TRYLOGIA "OFICER"
.
.
.
2. PITBULL
3. GLINA
4. EKSTRADYCJA (SENTYMENT Z DZIECIŃSTWA)

Boski_Diego

Najlepsze:
1) Glina (I,II)
2) Pitbull (I)
3) Ekstradycja (I)

Najgorsze:
1) Nowa
2) Kryminalni
3) Wszystkie "oficery"
pzdr

docmax

Najlepsze

1. Glina
2. Oficer
3. Ekstradycja

Najsłabsze

1. W11
2. Malanowski i partnerzy
3. Fala zbrodni

ocenił(a) serial na 10
Samuel_Dashiell_Hammett

1 sezon fali zbrodni jest tak samo dobry jak pitbulla i gliny, polecam wszystkim.

ocenił(a) serial na 10
witekmiller

ja tam lubie "ojca mateusza" z babką pooglądać

ocenił(a) serial na 10
witekmiller

no dobra :P

Najlepsze:

Pitbul
Oficer (bez sezonu 2 PORAŻKA!)
Glina

Najgorsze:

(ten syf co leci na teraz w tv każdy wie)

canderous

Najlepsze:

1. Odwróceni - klimat, muzyka, scenariusz oparty na faktach oraz świetny Skalpel ten kto oglądał wie o co chodzi :)
2. Oficer -
3. Pitbull niby jest ok przedstawia brutalną prawdą, ciekawe się ogląda, ale momentami bywa nudny.

Najgorsze:
1. Detektywi, W11 i te inne docu-crime
2. Faja Zbrodni
3. Malanowski i spółka

Neutralnie:
Kryminalni - oglądało się znośne, ale bardzo sztuczne i zbyt wszystko przekoloryzowane
Twarzą w twarz - ciekawy scenariusz , trochę akcji, ale jednak nie to.