PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78715
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Witam,

Ile ten serial ma wspólnego z pierwszym filmem pitbull? Czy to są te same sceny i ta dama fabula tylko bardziej rozbudowana na dłuższy czas i to zupełnie coś innego? Czy tamten jak film mi się nie podobał to mimo wszystko warto spróbować zabrać się za serial?

tomciog18

Odkopuję, w pierwszym poście wkradło się kilka błędów: Ile ten serial ma wspólnego z pierwszym filmem pitbull? Czy to są te same sceny i ta sama fabula tylko bardziej rozbudowana na dłuższy czas czy jest coś zupełnie innego? Czy jak tamten film mi się nie podobał to mimo wszystko warto spróbować zabrać się za serial? Bo jego oceny zachęcają ale tak samo było z filmem a dla mnie był średni, ale mimo to kolejne części planuję obejrzeć nie wiem tylko co z serialem. Jeśli to coś w stylu rozszerzonego pierwszego filmu to sobie daruję a jak coś zupełnie innego to być może obejrzę więc zależy mi na tej wiedzy a nie mogę nigdzie się doczytać dokładnej informacji na ten temat.

tomciog18

Jeśli chodzi o pierwszy sezon "Pitbulla", jest to rozszerzona wersja filmu pełnometrażowego, ale tym się nie przejmuj... film faktycznie ma wiele braków i jest nudnawy z kolei wersja rozszerzony (czyli sezon pierwszy) to wynagradza. Jest wiele ciekawych wątków i prowadzonych spraw. Z kolei drugi i trzeci sezon to już inna historia.

Podsumowując: Warto obejrzeć pierwszy sezon a także drugie z kolei trzeci jest najsłabszy.

Vintage36

Ok dzięki za odpowiedź:)