PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78710
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Oczywiście zająć musiałby się tym Patryk Vega. Raczej nie możliwe powstanie tego. Ale jeżeli by się zastanowić to można by było wrócić do klimatu z pierwszego sezonu.

Można wplątać umiejętnie wątki z kilku lat. Rozpoczęcie śledztwa Despera za Saidem. Tu najgorsze było by odtworzenie stadionu :P Można było by wplątać jakieś romanse itd co było przed Dżemmą.

Pokazanie Gebelsa jak rozchodzi się z żoną. W jakich okolicznościach odrzuca 3mln łapówki i jakieś powiązanie z aresztem Artaka.

Metyl, chłop z najbardziej nie wykorzystanym potencjałem. Można pokazać dokładniej jego nauk. Jak mieszkał jeszcze z żoną co sprawiło że zaczął spotykać się z kochanką i różne sceny przed jego upadkiem.

Benek,, więcej Benka. Chyb miał największe doświadczenie znał się lepiej na robocie od Gebelsa Można było by przedstawić jakieś związki z Kmieciakiem gdy ten jeszcze rządził itd

Wplątanie Nielata Moniki czy Barszczyka w jakieś mniejsze wątki. Choć Barszczyk jako naczelnik zgniatał wszystkich więc to by mogło zostać ale Nielat i Władek mogli by na jakimś miejscu zabójstwa się znaleść tak lekko powiązać ich z wydziałem zabójstw.

WIem że to tylko marzenia. Ale chciałbym coś takiego zobaczyć. A co wy na to?

użytkownik usunięty
jurij32

A ja nie! Bo z najlepszego polskiego serialu o policji, zrobiłaby się druga rodzina Mośkowiaków.

użytkownik usunięty

Jeszcze coś. Nielat był w wydziale zabójstw a Monika znalazła się na miejscu zbrodni- wyrzucenie dziewczyny z pociągu.

ocenił(a) serial na 9

Ale Nielat do wydziału zabójstw dołączył na początku serii. Więc gdyby było pokazane śledztwo Saidowe to Nielata nie byłło jeszcze w Wydziale tak samo jak np Igora. Ale taki Igor wcześniej też musiał mieć coś ciekawego do roboty bo raczej nie pracował w drogówce.
Dlatego mówie że musiałby sie tym zająć Yoka żeby nie wyszło drugie MjM.

ocenił(a) serial na 9
jurij32

Oczywiście Vega nie Yoka nie wiem z czym mi sie to pomyliło :/ :P

użytkownik usunięty
jurij32

Mnie w serialu o wiele bardziej interesuje praca niż życie osobiste głównych bohaterów. Poza tym co za różnica co robili w przeszłości i po co kręcić o tym serial, skoro wiadomo co stanie się później. Za to chciałabym, żeby nakręcili 4 serię ale pod warunkiem, ze przypominałaby 1i2 a nie 3, która moim zdaniem jest zdecydowanie najsłabsza.

ocenił(a) serial na 9

Dlatego wolę prequel niż 4 seria bez Vegi bo 3 część mimo że była dużo lepsza od wielu seriali tego gatunku to jednak nie wyciśnięto z niej tego co można było wycisnąć. Choć zakończenie 3 sezonu było dość otwarte i myślałem że po roku będzie jednak kontynuacja. A prequel mógłby pokazać trochę więcej Benka i Metyla którzy zostali trochę za mało wykorzystani w serialu.

ocenił(a) serial na 8
jurij32

Zabawny mógł by być wątek: Despera- dziwkarza:D.