PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78718
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

wiadomo coś na temat 4 serii? czy w ogóle powstanie?

glock074

Ani widu, ani słychu. Jeżeli o "Trzecim oficerze" było tyle przed emisją co "kot napłakał", to tu też się niczego konkretnego nie dowiemy <jeszcze>. Mam nadzieję na czwartą serię. Życie pisze nam przecież nowe scenariusze...

jonaszmiauczynski

Mam szczerą nadzieję, że jak 4 seria powstanie to na jej plakacie nie będzie pisało "reżyser nadzorujący Patryk Vega" tylko "reżyser" albo "głowny reżyser". Zainteresowani powinni wiedziec o co chodzi.

ocenił(a) serial na 9
glock074

Z nieoficjalnych źródeł, zdjęcia mają się rozpocząć na początku 2009 roku, a premiera Jesienią. I tak jak w przypadku 3. Sezonu, będą różni reżyserzy, ale w tym także Patryk.

ocenił(a) serial na 9
cinemaniac

to ja już robię w portki i czekam z niecierpliwością :)))

ocenił(a) serial na 10
Amon

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5809745,Stalo_sie__TVP_konczy_z_misja. html

Jeśli wierzyć tej stronie (coś jak pudelek) to raczej definitywnie pożegnano się z Gliną i Pittbulem, za to będziemy mogli oglądać Modę na Sukces i Pajaców na lodzie.

ocenił(a) serial na 9
Mitryk

Pożyjemy zobaczymy, a co to świat się kończy na TVP, może inne stacje się skuszą na emisję.

ocenił(a) serial na 1
cinemaniac

Cinemaniac, według Ciebie premiera DVD Trzeciego Oficera miała być zaraz po emisji w TVP - czyli tak mniej więcej teraz :) A to znaczy, że te Twoje nieoficjalne informacje są g..o warte! Niestety.

ocenił(a) serial na 9
glock074

w ostatnim "newsweeku" można przeczytać że TVP nie dostanie dużych funduszy w przyszłym roku. Z tego powodu można się pożegnać z serialami takimi jak Glina i Pitbull. Jak to tłumaczą "serial musi na siebie zarabiać".

ocenił(a) serial na 10
glock074

Patryk Vega obecnie pracuje nad "Worem w zakonie", bardzo dużym projektem o ruskiej mafii (to będzie coś bliskiego Pitbulla, tyle że o tej drugiej stronie barykady). Ten projekt wyłączy go niestety z innych prac na najbliższy rok. Patryk stwierdził, że nie pozwoliłby już reżyserować "Pitbulla" komuś innemu.
I ma racje!!!
Jeśli "Pitbull", to tylko w reżyserii Patryka Vegi.

użytkownik usunięty
olka_zary

A jednak.

ocenił(a) serial na 10
glock074

myśle ze 4 seria napewno powstanie. serial jest zajebisty, kozackie teksty + to że jest na faktach autentycznych. 1 i 2 sezon rządzą, 3 ciut słabszy ale też trzyma swój poziom. w sumie z policyjnych raportów materiału z pewnościa nie brakuje na kolejny sezon.

hbk06_qbas

wszystko ok, tylko jakie mogą być inne fakty, jak nie autentyczne? fakt sam w sobie jest autentyczny:)) co do serialu - zajebista sprawa, co do 4 serii oby powstała. Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
Yokichi

jaki może być fakt? otóż oprócz autentycznego to fakt moze być zmyślony ;-D
nie wierzysz ziomuś? to weź do ręki nasz popularny dziennik "Fakt" i przeczytaj ile tam faktów z kosmosu ;-D hehehe

a co do 4 seri PitBulla to łączę sie w nadzieji razem z Tobą :-)
POZDRO

hbk06_qbas

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Yokichi

O to coś nowego, chodziła fama że Vega ma robic 4tą serię wespół z pozostałymi... O wor zakonniku słyszałem to tak jakby wstęp do pitbulla bo wor sie pojawił w częsci pierwszej.... :) 3 seria miała nawet dobre dialogi ale wszystko jakos nie tak było pod kontrolą reżysera prowadzącego, np. http://www.youtube.com/watch?v=r4cpRPl-V5c&feature=related ta scena byłaby lepsza gdyby kamera, taśma, ujęcia, filtr i zachowania aktorów były jakoś tak zmanierowane jak w drugiej częsci. Nie bardzo wiem jak to wyrazic w kazdym badz razie to wyglada jakos tak teatralnie bardziej... Poki co 4 seria raczej nie powstanie, a trzecia byla ugrzeczniona po panowie z KGP i TVP obrazili sie i zabronili w pewnym momenice filmowac pałac jak nie pokarze zmian ... to pokazał.

ocenił(a) serial na 10
ghosst

Mam mailowa informacje od Patryka Vegi:) Bardzo mile ze odpisal na pytanie odnosnie 4 sezonu...To jest z wczoraj

"Witam, nie planujemy póki co realizacji Pitbulla 4. Pozdr. Patryk Vega"

Także poki co nie ma sie czego spodziewac

ocenił(a) serial na 9
baqq_1990

bardzo mi sie podoba pitbull
1 i 2 sezon rewelacyjny ale 3 to już nie to samo taki bardziej grzeczny, mniej ostry, może dlatego ze chcieli aby oglądali go także młodsi widzowie.
4 sezon jestem jak najbardziej na tak oby byl lepszy tylko niz 3, chcoiaz obejrzę z przyjemnośia dzisiaj powtórkę:) POzdrawiam

ocenił(a) serial na 9
michal5990

własnie gladam film i musze przyznac ze sie pomylilem, ale poznijeszy odcinki byly jakies jakby gorsze tak pod koniec...

ocenił(a) serial na 10
michal5990

No pare odcinkow slabszych ale trzeba przyznac ze Pitbullowy poziom ciagle wysoki

baqq_1990

No muszę też przyznać ze 1i2 seria była lepsza od 3. Ale Pitbull mimo wszystko trzyma najlepszy poziom na scenie seriali kryminalnych. Też bym chciał aby powstała 4 seria ale nawet jeśli to nie bedzie możliwe to oby Patryk Vega zrobił kolejny serial o tematyce policyjnej:) I wielki ukłon dla Patryka za tak wspaniały serial! A tak poza tym polecam również serial Glina który moim zdaniem jest zaraz po Pitbullu najlepszym serialem:)

ocenił(a) serial na 10
adam_8

W 110% się z Tobą zgadzam, pozdrawiam.
Pitbull i Glina najlepsze polskie seriale ;)