PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127067
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Na yt wstawiłam ostatnio odcinek o zoo w Hoboken z napisami po polsku. Zapraszam do obejrzenia na moim kanale : FanKreskowek321
Piszcie co o tym sądzicie.

ocenił(a) serial na 8
Mika9842

Widziałam ten film. Albo jestem ślepa, albo nie ma napisów. O_o

Merkura

No, ja też ich nie widzę.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

patrz niżej ;)

ocenił(a) serial na 9
Merkura

bo napisy trzeba włączyć samodzielnie. Na dole jak macie: zmienić jakość, pełny ekran to powinno się tam znajdować również taki przycisk CC - czyli napisy.
Trzeba to kliknąć i załadować od nowa film. A jeśli tego nie ma to powiedźcie i wstawię ten film jeszcze raz. Ja tam napisy mam więc spróbujcie znaleźć to cc ;)

ocenił(a) serial na 9
Mika9842

tam na tym pasku gdzie macie głośność, zatrzymanie, rozwinięcie..
Ja byłam zła, bo wg. nie wiedziałam czemu nawet po załadowaniu tych napisów nic nie było, ale okazało się że je trzeba samemu włączyć ;) Napiszcie czy wam się udało, i 2 część przetłumaczę i wstawię prawdopodobnie jutro.

Mika9842

Tak, teraz się już włączają. Wielkie dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

Nie ma za co ;P Jakby co to za wszelkie błędy przepraszam ;D

Mika9842

doobry filmik ;) jeśli dodasz napisy do powtórki zemsty bulgota i operacj:antarktyka ,to będziesz de best ;-)

ocenił(a) serial na 9
marina1318

Właśnie planuję już do odcinka specjalnego ,,The Return of the Revenge of Dr. Blowhole"
Tylko tłumaczenie tego trochę mi zajmie
A ogólnie to jeszcze dokańczam The Hoboken Surprise bo dodałam tylko część ;)

ocenił(a) serial na 9
Mika9842

Tamten filmik musiałam usunąć ponieważ zabrakło półtorej minuty do końca filmu ;) Plik był uszkodzony i musiałam to robić od nowa, ale teraz jest okey, i film znajdziecie pod linkiem http://www.youtube.com/watch?v=GfDpzYPBK5Y
A 2 część dodam prawdopodobnie dzisiaj ;))

ocenił(a) serial na 9
Mika9842

Przetłumaczyłam 2 część i dodałam napisy.
Zapraszam : http://www.youtube.com/watch?v=dWyq5n_4gLU
;))

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Szczerze mówiąc ja sama oglądałam może 2 czy 3 odcinki i naprawdę mi się spodobały. Jednak jak się domyślam to nie tylko mnie bo widziałam jak wychodziłam z domu z kuzynką. To wujek przed moim wyjściem oglądał tvn24, a gdy weszłam cicho z powrotem do domu bo zapomniałam czegoś (najwyraźniej nie słyszał jak wchodzę) zobaczyłam że zamiast wiadomości oglądał właśnie ten serial na nickelodeon, w dodatku strasznie się z tego śmiał (a ja z niego, ale to szczegół) później gdy odkrył że za nim stoję specjalnie udawał że niby przypadkiem to włączył i powoli kanał po kanale wracał na tvn24. Gdy następnym razem pojechałam do kuzynki to już wszyscy oglądali te pingwiny i wciągnęli mnie w to… Może polecicie mi jakiś odcinek ,a i jeszcze jedno. Przypomniałam sobie że od razu po serialu poszedł sprawdzić czy można hodować lemura i ile kosztują. Jednak sądząc po jego minie kiedy wrócił z pokoju chyba postanowił zrezygnować z tego pomysłu (przynajmniej na jakiś czas bo mam wrażenie że łatwo nie odpuści) i jak na razie jest zadowala się swoją rybką w akwarium. Ale widać że naprawdę kocha te pingwiny i lemury, a już zwłaszcza Króla Juliana skoro przez jakiś czas „wyginam śmiało ciało” było jego hitem na telefonie… Ale nie zapomnijcie żeby polecić jakiegoś odcinka ? Właściwie to w filmie też lemury i pingwiny popisały się poczuciem humoru :D PS. Już zabieram się za oglądanie :) i z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

HEHEHE ;D u mnie cała rodzina szaleje na punkcie ten bajki, nawet mój brat który niedawno ukończył 18 lat, ja nawet oglądam czasami i wieczorami na komputerze, a jak tylko do pokoju wejdzie rodzeństwo to od razu ma do mnie pretensje czemu ich nie zawołałam xd ;) Miło tak usiąść i pośmiać się razem z bliskimi, nawet w przekonaniu że to tylko serial animowany, ale za to z jakim poczuciem humoru ! Ogólnie to zajmuje 1 miejsce w moim rankingu, jeśli chodzi o bajki. Nigdy, ale to nigdy nie widziałam tak pozytywnego animowanego filmu. Jedyne tego wady są takie że po polsku odcinki są wymieszane i czasem ciężko się połapać.. Niektórzy mówią że 1 seria była lepsza od 2, co w moim przekonaniu jest niezgodne, ponieważ moim zdaniem 2 seria jak najbardziej dotrzymuję poziomu 1. W każdym odcinku można znaleźć coś, co na pewno się spodoba i rozśmieszy, a tego w tym serialu nie brak. Po prostu, niektóre teksty są takie że albo śmieję się przez resztę dnia albo padam na ziemie i płaczę ze śmiechu ;) Jeśli chodzi o polecenia jakiegoś odcinka to powiem tak: warto zobaczyć każdy ;D nie potrafię wybrać.. z 2 serii jednym z moich ulubionych jest: ,,To kwestia czasu", a ostatnio oglądałam ,,Przetrwać w miejskiej dżungli" i jak najbardziej 10/10 ;D z 1 sezonu szczególną sympatią darzę odcinki: ,,Permanentna Inwigilacja", ,,Miss Ja", ,,Błyskawiczne zniknięcie" i... musiałabym przeglądnąć całą listę odcinków ale po prostu mi się nie chce ;P
Podsumowując: Warto zobaczyć wszystkie odcinki ;)

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Ja osobiście polubiłam ten serial od 1 odcinka ( mimo że na razie obejrzałam 4 ) ale niestety mój ojciec i matka nie są tak wyluzowani jak rodzice mojej kuzynki i seriale oraz filmy z których można się pośmiać uważają za głupoto może tylko czasem przymkną oko na Madagaskar (pierwszą część filmu) the simpsons move i zaplątanych, ale to jak mają wyjątkowo dobry humor, a ponieważ jestem jedynaczką to nie mam z kim oglądać chociaż samemu też nie jest źle ( no chyba że tato wejdzie do mojego pokoju sprawdzając czy dobrze się czuję gdy się za głośno z czegoś śmieje). Nie wiem jak ty ale mimo że film nie jest zabawny jak ten serial a przynajmniej jak te 4 odcinki które obejrzałam to również darze go ogromną sympatią chociaż dwójka była chyba bardziej zabawna od jedynki. Nie wspominając już o „Madagwiazdka” i świątecznej wersji pingwinów :) Ale wracając do tematu mojego wujka i lemurów naprawdę nie mogę w niego uwieźć czasem idąc wiedze jak pracuje to krzyknie do mnie jakimś głupawym tekstem Juliana np. A oto słowa mądrości … lub A teraz zróbmy to zanim dojdzie do nas że to bez sensu. I obawiam się że będzie chciał przerobić klatkę dla pawi w klatkę dla lemurów bo coraz częściej kręci się obok niej z młotkiem i podejrzliwą miną oraz ogląda filmik z jak to nazywa „czochranymi” lemurami albo lemurami trzymającymi parasolkę i wiele, wiele innych. Aż czasami zachowuje się jaki by był w gimnazjum lub w podstawówce a nie jak dorosły facet ale to tylko sprawia że jest dużo bardziej sympatyczny :)

kocham_koty

Ja też niestety oglądam ten serial w samotności. Mieszkam tylko z mamą, a ona wyraźnie preferuje inny typ humoru. No cóż, nic nie zrobię. Mimo wszystko, gdy są nowe odcinki to i tak przełączam na nicka, a mama musi to tolerować :). Co do odcinków - nie mogę ci któregoś polecić. Wszystkie są genialne.

ocenił(a) serial na 7
Flutterlie

Mówi się trudno ale i tak dziękuję za odpowiedź, i o ile te kilka odcinków nie zaszkodzi mi na mózg i jeszcze będę się zachowywać normalnie ( o ile kiedyś się normalnie zachowywałam) to z pewnością obejrzę wszystkie odcinki nawet jeśli będą tylko w wersji angielskiej.

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

Hehehe... Od teraz darzę Twojego wujka ogromną sympatią ;)) Szanuję ludzi, którzy nie zważając na swój wiek potrafią w sobie nadal spostrzec ,,dziecko". Moja mama akurat uwielbia tego całego Fineasza i Ferba, ale z pingwinów na pewno więcej się śmieje ;)) W mojej rodzinie od dziecka siadało się przed telewizorem i nawet jak leciał jakiś dobry film wolało się oglądać bajki ;P A jeśli chodzi o ,,Madagaskar" mi również bardziej przypadła do gustu 2 część. ;) A tak ogólnie to ma być 3 część, ale najprawdopodobniej pójdę ze względu na pingwiny i Juliana ;)) Tak samo jak to było z 2 częścią. Najlepsze co DreamWorks mógł zrobić to właśnie serial z pingwinami w roli głównej :]
No, ale tak czysto odbiegając od tematu to właśnie biorę się za tłumaczenie Pingwinów z Madagaskaru Operation: Antarctica.
Tak jak to było z Hoboken Surprise zamierzam to wstawić na yt... tylko jest pewien problem który polega na tym że nie wstawię tego odcinka całego.. a to że dlatego mogę najwięcej wstawić 15 minut a to trwa 22... A nie mogę nawet tego podzielić na 2 części, bo żaden program nie wyszukuje mi tych plików.. ; ///
z Hoboken było mi łatwo bo akurat znalazłam już podzielony na 2 osobne części po 11 minut więc tylko przetłumaczyłam i wstawiłam napisy..

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Jakoś sobie poradzę zresztą nie tylko youtube jest na świecie. Szkoda że nie umiem grać w szachy tak jak Rico, chociaż pewni nie odróżniła bym ich od warcaby. A może on grał w warcaby ??? Nie jednak szachy. Ale tak naprawdę to zaskoczyło mnie to zoo w Hoboken. I mój wujek też ogląda Fineasza i Ferba, ale głównie z powodu tego naukowca i dziobaka. Z tego co słyszałam podobno Madagaskaru będą 4 części ( dopóki nie wrócą do swojego zoo)
,a potem jak będą jeszcze mieli wenę to jest możliwości że nakręcą więcej. Ale nic nie jest pewne bo Shreka miało być aż 7 części potem coś zrezygnowali i chyba czwartą nazwali ostatnią, a potem wpadły im do głowy nowe pomysły już nie mogli ich nakręcić z powodu tego tytułu… Tak słyszałam ale może to lepiej że Shrek zostanie taki jaki jest bo mogli by go zepsuć a i tak powoli części schodziły na dno. Ale powinnam raczej pisać o pingwinach a nie o jakiś innych filmach więc powiem tylko by ładnie zakończyć cała wypowiedź. Ten serial naprawdę jest boski !

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

Eh.. zgadzam się ;D Sama oglądałam ten odcinek kilka razy (choć poprzednio to już ze 100, bo jak tłumaczyłam to musiałam się cofać.. i cofać... i.. cofać) Ale chyba grają tam w szachy, ale reakcja Rico.. bezcenna ;d szach mat ;P

Moim zdaniem powinno być tak: nagrywają 3 część i koniec... czy wrócą czy nie to już zależy od nich.. wcale nie muszą ;D powinni teraz może zająć się bardziej serialem, no ale jak chcą robić 4 część? Zresztą zobaczyłabym ją, bo ciekawe co by jeszcze mogli wymyślić ;))
A co do Shreka to 4 część była porażką... jak dla mnie.. mogliby ją sobie odpuścić.. wątpię czy by znaleźli kasę na 7 części, jak już z 4 mało im poszło..
No pingwiny są The Best! Masz jakąś swoją ulubioną postać?

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Na razie jeszcze nie i trudno mi będzie wybrać. Skoro wszystkie ulubione postacie z filmu są teraz w serialu. Oczywiście pewnie po wujku kocham Juliana i Morta, a z pingwinów to chyba Kowalskiego i nieokrzesanie Rico, potem Skipper i szeregowy na jednym miejscu. No chyba w takiej kolejności, więc jak na razie wygrywają lemury. A wracając na chwilę do wcześniejszego tematu to też nie przypadła mi do gustu ostatnia część shreka mimo kilku zabawnych momentów. A ten serial podobno nakręcili ponieważ w filmy skupiały się za bardzo na tej czwórce głównych bohaterów ,a większość widzów pokochała tych drugoplanowych więc by pokazać więcej na ich temat ( a jest co, bo ich przygody są niezastąpione) a w dodatku nie wydają na niego za dużo a zarobki ogromne. Madagaskar chyba będą jednak długo ciągnęli bo zarabiają na tym całkiem sporo, jest podobno jedną z niewielu najcelniejszych filmów DreamWorks i ją będą ją przeciągać jak najdłużej się da dopóki zyski nie będą spadać tak jak kung-fu pandę i jak wytresować smoka. A jak na razie porównując pierwszą część z drugą idzie raczej w górę niż spada. A tak z ciekawości dlaczego twój profil nazywa się Mika ? Pytam bo obok miasta w którym mieszkam jest nie daleko, a może nawet całkiem daleko, pewna wieś gdzie wszystkie rodziny miały choć raz kota o imieniu Mika ( i szczerze mówiąc te jak to tam zwą te niby przypadki że koty podobnie nazywają i nie wiedzą że u sąsiada też się tak nazywa, trochę mnie przeraża, ale jak tam idziesz i widzisz kota to od razu wiesz jak go zawołać XD) Boże dlaczego ja się tak rozpisuję ???

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

Napisałaś wszystko to co ja planowałam i ze wszystkim się zgadzam. Shreka już się nie opłacało kontynuować... Madagaskar jak najbardziej, bo serio poziom tego filmu coraz bardziej wzrasta, a 3 część już mnie zaciekawiła po samym trailerze http://www.dailymotion.com/video/xmvp4z_madagaskar-3-pierwszy-zwiastun-pl-dubbin g_shortfilms. Zobaczymy jak to się przyjmie i pewnie wtedy zadecydują, czy będzie 4 czy też nie, bo jednak jak odniosą sukcesy, to watro im to będzie kontynuować, ale to również stawia przed nimi nową poprzeczkę, bo jednak będą chcieli zrobić coś równie dobrego, by nie stoczyć się w dół, jak to było właśnie ze shrekiem a pomysł musi być..
Dlaczego mam nick Mika? bo tak mnie nazywają ;) nie prosiłam o to, ale wszyscy, nawet rodzice, przyjaciele, rodzina.. tak na mnie mówią, a mi to wcale nie przeszkadza, nawet jeśli komuś się to kojarzy z imieniem kota xd
A co do rozpisywania, to się nie martw, bo ja też tam mam xd
A co do odcinków pingwinów (bo się wcześniej pytałaś czy jakiś polecam) to przypomniał mi się jeszcze taki który ostatnio oglądałam, co kowalski był głupi xd jak sobie przypomnę tytuł to ci powiem, może że już widziałaś ten odcinek? ;]

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Na pewno nie. Pamiętam odcinek o tym że Mort był na okładce, jak zniknął ten pomocnik Julian (zapomniałam jak się nazywa) i oprócz tego jak chcieli polecieć na księżyc i spotkali Kosmo-kota czyli razem 4 i czy to nie pierwszy odcinek w którym to Skipper coś wypluwa. Jednak na pewno niema takiej wprawy jak Rico :) I dobrze że Skipper im przywalił bo piosenka zaczęła mnie powoli wkurzać jak oglądałam a dzięki temu zyskali na zaskakującym i można rzec rozbrajającym zakończeniu piosenki :)

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

HEHEHE ;DD
No to polecam ten odcinek.. poczekaj, zaraz Ci napiszę jak on się nazywał z Kowalskim,
Ten odcinek nazywa się: ,,Gdzie mój mózg" polecam ;DD
A co do tego pomocnika Juliana to on się nazywa Maurycy ;P To tak żebyś wiedziała, bo ja sama nie mogłam na początku zapamiętać jak on się nazywał ;P
Ale i tak najbardziej to podoba mi się ten odcinek z Hoboken ;P Fajnie walczyli z tymi ich kopiami-robotami, co Kowalski z liczydła mu zdzielił xd
A teraz właśnie oglądnę sobie odcinek: ,,Biała dama" podobno fajny ;p
Napiszę czy mi się podobał ;]

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

I jeszcze piękna była ucieczka Rico do fontanny z serem :) mogła bym mięć taką fontannę ale z czekoladą lub dobrym skokiem :) Kolejne marzenie, ciekawe które to już na tym forum bo powoli zaczynamy rozmawiać o wszystkim co się da, a nie już tylko o tym jakie są fajne odcinki pingwinów, a co do tego Kowalskiego to bardzo oryginalny tytuł :) OK więc skoro oglądasz to na razie nie będę ci przeszkadzać… I czekam na opis odcinka…

ocenił(a) serial na 7
kocham_koty

Ta scena w której dzieci pobiły Skippera też była niezła ja bym nie stanęła w obronie mojego wychowawcy gdyby go jakiś ptak uderzył raczej bym się cieszyła że stracił przytomność :) (chociaż jak by się tak trochę nad tym zastanowić to by było trochę chamskie z mojej strony, no ale cóż poradzę że najprawdopodobniej bym się z niego śmiała i sobie gdzieś z czasem poszła bo znudziło by mi się czekanie aż wstanie i się ocknie, po prostu to bym najprawdopodobniej zrobiła i może jak by to trwało trochę długo zadzwoniła po karetkę o ile bym nie zapomniała że leży gdzieś nieprzytomny XD )

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

Hehehe ;D ciekawe czy byś go wg. znalazła, pamiętaj że nigdy nie zostawia się śladów zbrodni ;D tak jak w jakimś odcinku było co pingwiny zamawiały pizze (a dokładniej Rico xd) no i wiadomo co się musiało wydarzyć.. ogłuszyli go i do skrzynki xd a potem przyszedł ten kapitan X i go znalazł a ten wybiega z tego i się drze : pomocy! pingwiny!
;PP
Ale ogólnie to odcinek The Best ;))
A co do tego jak ja bym zareagowała, to za pewne chwile bym postała, przyglądając się całej akcji, potem bym pstryknęła kilka zdjęć na pamiątkę i bym poszła po watę cukrową albo coś ;P

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

OO! Osobista fontanna z serem ! żółtym :P albo z... no ale wiem na pewno że bym taką chciała ;D jeszcze roczny zapas nachos! MMM...
No ale wróćmy do rozmowy na temat odcinków.
Skończyłam oglądać i powiem że odcinek mi się spodobał ;D nawet bardzo ;P
no to tak: było o tym jak Marlenka się wybieliła xd (bo jej tam dodano za dużo chloru do basenu) i Julian wraz z Skipperem się w niej zakochali xd Jak mi się chciało śmiać ;PP
Kowalski uważał ją za chroniony gatunek i chciał ją zbadać xd
Wg. to nikt jej nie poznawał..No a Julian chciał by ona została jego królową itp ;P
No a zakończyło się tak że.. nie będę zdradzać, bo zepsuję Ci zabawę ;P
No ale ten odcinek trzeba zobaczyć samemu i jak najbardziej polecam ;D Można się pośmiać.

ocenił(a) serial na 9
Mika9842

No a raczej ten pomocnik nazywa się Maurice albo Moris ... różnie na niego mówią

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Obejrzałam w wczoraj Białą damę i Wyobcowanego ( wydaje mi się że był taki tytuł). Naprawdę przezabawne, ale trzeba przyznać że Marlenie do twarzy w chloru :) A ten kosmita (i szczerze mówiąc nie wiem skąd ten robot, może z wcześniejszego odcinka) był nie do pobicia :), biedny Szeregowy się łudził że się z nim zaprzyjaźni. Odcinek naprawdę przezabawny, ale mam wrażenie że nie najzabawniejszy i są o wiele śmieszniejsze.

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

są, są ;D Ale i tak jak dla mnie spoko.
Ten robot był pierwszy raz w odcinku ,,Lemur widzi, Lemur powtarza"
A w angielskiej wersji ,,Lemur see, Lemur do"

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Lubię odcinek "Biała Dama",ale najbardziej to się chyba śmieję na odcinkach:
"Gdzie mój mózg","Za słodko","Królem być","Nie prześledzić" czy "Mały ptaszek".

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Zgadzam się.. ja też lubię odcinek ,,To kwestia czasu" ;D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ooo kocham ten odcinek!
Zwłaszcza tą scenę na końcu z lodami...BOMBA!

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

;D me too

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Co do odcinka jest genialny :D i naprawdę się uśmiałam, chyba ze 3 razy puszczałam sobie odnowa gdy krzyczą „nie”. I czy to nie dziwne że Rico (a przynajmniej mi się wydaje że ma tak na imię) mieści w sobie tyle żelastwa i że jeszcze zawsze wie co wypluwa oraz że nigdy przez przypadek nie wypluje nerki lub cos w tym stylu? Ale naprawdę dzięki za dodanie i tłumaczenie odcinek, tylko dwa słowa „kupa śmiechu”. Naprawdę nie ma to jak oglądać serial o szalonych pingwinach ( które powoli zaczynają mnie przerażać) i niemożliwych lemurach. Szkoda tylko że grafika nie jest taka jak w filmie, ale poszły by na to pewnie zbyt duże koszty i serial z czasem (najprawdopodobniej) by zbankrutował, więc lepiej zadowolić się tym co jest, zresztą i tak ważniejsze jest to co chcą nap przez ten serial przekazań niż to jaki wygląda. A przekazują naprawdę niezły powód do śmiechu :)

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

Ooo zgadzam się w 100% ;)) Co do grafiki, to akurat nie zwracam na to uwagi.. nawet szczerze mówiąc ta w serialu tak jakoś lepiej go mnie trafia.. niby postacie nie są tak ,,realistyczne" (jak na animacje) to jednak miło się ogląda ;) A teksty tam mają po prostu boskie :) Rico mnie również zadziwia ;P NO JAK ON TO ROBI xd ?? Też bym tak chciała xd np. siedzę w szkole, na lekcji i nagle ,,zwracam" bazookę i KA BOOM! lekcje odwołane xd ehh można pomarzyć ;p
A co do tłumaczenia do nie ma za co ;) To dla mnie nie problem, a wiem że nie każdy może pozwolić sobie na oglądanie odcinka po angielsku i dokładne go zrozumienie, dlatego dodaje napisy a co za tym idzie ćwiczę swój angielski;)
Może zacznę też tłumaczyć te odcinki które po prostu jeszcze nie zostały wyemitowane w Polsce ;))
Też planuję się zabrać w najbliższym czasie za ten odcinek super specjalny:
The Penguins of Madagascar: The Return of the Revenge of Dr Blowhole
Ale to trochę może potrwać ;)))

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

W takim razie nie pisz bo już mam na niego chrapkę i chcę go obejrzeć. Na szczęśćcie u mnie z angielskim nie jest tak źle. I zaczynam powoli się gubić na tym forum… A co do ka-bum w szkole to też o nim marzę ale wypluwanie bazooki by mnie trochę przerażało…Bo jak by odpaliła u mnie w żołądku …Na a razie zadowolę się feriami… ( i sorry że na tą odpowiedź odpowiadam dopiero po godzinie ale jej nie zauważyłam a jak napisałam powoli się w tej mieszaninie gubię )

ocenił(a) serial na 9
kocham_koty

spoko, ja też mam czasem problem odróżnić którą wiadomość teraz do mnie napisano, a często wg. jej nie zauważam ;)
Ooo! FERIE! nie mogą tak trwać z miesiąc! albo najlepiej do wakacji.. a wakacje do świąt.. a święta.. do FERII ;DD

ocenił(a) serial na 7
Mika9842

Ach … chyba każdy kto nudzi się w szkole o tym marzy, a ja już na pewno nie zaprzeczę że bym tak ;)

kocham_koty

Uuu, ale z was szczęściary. Ja miałam ferie w styczniu. A do Wielkanocy jeszcze tak daleko...

ocenił(a) serial na 7
Flutterlie

Niech moc będzie z tobą ! Przez ten długi czas do Wielkanocy! I niech cię wspomaga nasza wiara w ciebie i współczucie, bo wierze że przetrwasz tę torturę ! ( ale pewnie nie jest aż tak źle :P)

Mika9842

niestety klikając w ikonkę napisów, cały czas mam komunikat, ze napisy sa niedostępne :(

ocenił(a) serial na 9
attra

hmmm.. dziwne... zobaczę co da się zrobić..
A powiedz mi w której części?

Mika9842

w pierwszej części i drugiej też niestety. No chyba , że przez operę się nie otwierają?

ocenił(a) serial na 7
attra

To rzeczywiści dziwne bo przed chwilą oglądałam i napisy same mi się włączyły

kocham_koty

Uuu otworzyłam przez ekslorera i działaja napisy :)

ocenił(a) serial na 9
attra

no to dobrze ;D już myślałam że coś nie tak.. sprawdziłam przed chwilą i mi normalnie działają... ja korzystam z firefoxa
Jakby coś było nie tak to proszę pisać ;))

Mika9842

spoko, super że zrobiłes to tlumaczenie. Uwielbiam ta bajkę

ocenił(a) serial na 9
attra

Nie wiem czy to było specjalnie czy zwykła literówka, ale zamiast ,,zrobiłes" powinno być ,,zrobiłaś" bo jestem dziewczyną ;)) Ale proszę bardzo ;P Ja również jestem fanką tego serialu animowanego ;) Tłumaczenie, nie powiem... trochę mi zajęło, ale było warto, bo po 1 poćwiczyłam swój angielsko-polski ;D a po 2 sama mogłam przez to tłumaczenie dowiedzieć się co w tym odcinku się wydarzyło ;))

Mika9842

Ups faktycznie literówka - przepraszam :) Własnie oglądam I część ;)