Jaki jest według was najlepszy sezon? Jezeli już bylo, to trudno, ale jestem leniwa i nie chce mi się
szukać. Szczerze, to pierwszy sezon obrzydł mi przez Nickelodeon, ale tam są najlepsze teksty,
zatwm 1 seozn jak dla mnie the best :D Potem 2 i 3 :)
Wszystkie mi się bardzo podobają (choć Puls trochę obrzydził mi 2 sezon), ale najlepszy jest 3 :)
No, a w pierwszym ( Popcornowa panika) wszystko co mówili było śmieszne. W dalszych sezonach (a zwłaszcza w trzecim) było mniej humoru, za to bardziej rozbudowana akcja.
Drugi. Animacja się poprawiła, Julian i Skipper dostali troszkę mniej czasu niż w pierwszym, przez co bardziej skupili się na pozostałych trzech pingwinach. Poza tym moje ulubione i najśmieszniejsze odcinki w większości pochodzą właśnie z tego sezonu.
Zależy.
W pierwszym sezonie pojawiało się mnóstwo epickich tekstów.
W drugim - mnóstwo epickich zachowań.
W trzecim natomiast najbardziej epickie misje.
Ale uważam, ze wygrywa pierwszy.
Taniec Kowalskiego pozostanie mi w pamięci na długo :3
Gracja na lodzie jakoś zbyt mi się nie podobało, poza tekstem Kowalskiego z popcornem i strażnikami xD
To jedna z tych rzeczy, których nie zapomni się nawet po utracie pamięci... Brr...
Nie zapomnij o katonatastrofie! xd
"A teraz numer dla wszystkich kurzych dam" xD Mi się spodobało to jego "dlaaa" xD
Albo "Powiesz mi to samo, patrząc się w moje kuprum "bejbe"?" xD
Faktycznie, zapomniałem xd
Moim zdaniem najlepszy jest trzeci sezon. Drugi troszkę mi się znudził przez to ,że w kółko go puszczali na Pulsie. Jednak nawet w nim było kilka odcinków które nigdy mi się nie znudzą:)
Pierwszy bezapelacyjnie, za teksty Juliana (przede wszystkim z pierwszych dwóch odcinków) i Pingwinów.
Drugi mi się znudził, szczerze, nie mogę się już patrzeć na "Brylantowy Król", "Magiczny Pędzel", "Przyjaciel w pudełku"… Jednakże "Nienawiść od pierwszego wejrzenia", "Problem z Żelusiem", "Wielki S.T.A.N.K" jak na mój gust były pozytywne.
W trójce podobał mi się wygląd Pingwinów. Oczy miały inne i wciąż odnoszę wrażenie, iż bardziej… hm… świeciły?
Trochę mam żal do telewizji, że nie puszczają TPWLM (w każdym bądź razie nie natrafiłem, tak, jak wciąż natrafiam na "Matczyną Miłość" i "Wszędzie żołędzie").
Także jedynka wygrywa :)
oo włąśnie. Ja też zauważyłam, że pingwiny w trzecim sezonie były trochę inne.
Naprawdę podoba Ci się wygląd pingwinów w trzecim sezonie? ;O Ja wręcz nie mogę na nie patrzeć, a w szczególności na Kowalskiego i Skippera, którzy(przynajmniej według mnie)najbardziej się zmienili.
http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/That-Will-Be-Seeing-Kowalski-pen guins-of-madagascar-30872753-1024-600.jpg
http://images5.fanpop.com/image/photos/30600000/Kowalski-Looks-Annoyed-penguins- of-madagascar-30670628-870-585.jpg
Dla mnie oni wyglądają znacznie lepiej w 1 i 2 sezonie. Jedyne co mi się podoba w 3 sezonie jest to, że oni wydają mi się nieco chudsi.
Według mnie, wyglądały na bardziej dopracowane, milej się patrzyło. I Kowalski schudł, faktycznie xD
Ciekawe, jakie będą zmiany w czwórce o.O
Ja się nie mogę patrzeć na Pingwiny z "Madagwiazdki".
Niestety takowych nie posiadam, na dodatek jestem na telefonie, który uniemożliwia mi ten "manewr". Na przykład widziałem różnice w ich wyglądzie w "Gracja na lodzie". Przed wejściem do tego teatru (?) Skipper tak (jak na mnie) dziwnie lśni, świeci (?). Oczy mają takie inne…
No po prostu wyglądają inaczej, wystarczy obejrzeć "Grację na lodzie", gdzie, według mnie, najlepiej to widać.
Widziałam dzisiaj ten odcinek ,jednak nie zauważyłam żadnych różnic . Może dlatego , że nie miałam okularów ......
Jedynka jest epicka, dwójka skupia się na problemach pingwinów, w trójce są najfajniejsze misje. Jednakowoż u mnie wygrywa 1
Dla mnie (gdybym tego nie powiedział to bym skłamał) wszystkie trzy sezony były super!:) Czekam z niecierpliwością na czwarty!:P
Dawno żadnego odcinka nie oglądałem [tak, nałóg PLiO], więc nie pamiętam dokładnie 'układu sił poszczególnych sezonów ;P
Można powiedzieć, że nie mam 'najlepszego' sezonu. W pierwszym się można było pośmiać, drugi się przejadł, ale jest najwięcej B ^^ W trzecim są fajne akcje [niektóre odcinki :P] i Doris xD