PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127144
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Najlepszy sezon?

ocenił(a) serial na 10

Jaki jest według was najlepszy sezon? Jezeli już bylo, to trudno, ale jestem leniwa i nie chce mi się
szukać. Szczerze, to pierwszy sezon obrzydł mi przez Nickelodeon, ale tam są najlepsze teksty,
zatwm 1 seozn jak dla mnie the best :D Potem 2 i 3 :)

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Wszystkie mi się bardzo podobają (choć Puls trochę obrzydził mi 2 sezon), ale najlepszy jest 3 :)

ocenił(a) serial na 7
Penguin_Girl

Chyba pierwszy...

ocenił(a) serial na 10
Fabian3200

Nie, na Puls non stop puszczali 2.

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Zdecydowanie pierwszy. Najlepsze teksty.

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

No nie? :) Na przykład Błyskawiczne Zniknięcie…

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

No, a w pierwszym ( Popcornowa panika) wszystko co mówili było śmieszne. W dalszych sezonach (a zwłaszcza w trzecim) było mniej humoru, za to bardziej rozbudowana akcja.

ocenił(a) serial na 8
Skipper12

Drugi. Animacja się poprawiła, Julian i Skipper dostali troszkę mniej czasu niż w pierwszym, przez co bardziej skupili się na pozostałych trzech pingwinach. Poza tym moje ulubione i najśmieszniejsze odcinki w większości pochodzą właśnie z tego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Zależy.
W pierwszym sezonie pojawiało się mnóstwo epickich tekstów.
W drugim - mnóstwo epickich zachowań.
W trzecim natomiast najbardziej epickie misje.
Ale uważam, ze wygrywa pierwszy.

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Jakie były epickie misje w trzecim sezonie według Ciebie? Pytam z ciekawości.

ocenił(a) serial na 10
Baantey

Z odcinka Kura Mózgowa, Podkopany Dołek, Gracja na lodzie, Gdy Chucka Brak..

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Taniec Kowalskiego pozostanie mi w pamięci na długo :3
Gracja na lodzie jakoś zbyt mi się nie podobało, poza tekstem Kowalskiego z popcornem i strażnikami xD

ocenił(a) serial na 10
Baantey

To jedna z tych rzeczy, których nie zapomni się nawet po utracie pamięci... Brr...
Nie zapomnij o katonatastrofie! xd

ocenił(a) serial na 8
Annqa

"A teraz numer dla wszystkich kurzych dam" xD Mi się spodobało to jego "dlaaa" xD
Albo "Powiesz mi to samo, patrząc się w moje kuprum "bejbe"?" xD
Faktycznie, zapomniałem xd

Skipper12

Moim zdaniem najlepszy jest trzeci sezon. Drugi troszkę mi się znudził przez to ,że w kółko go puszczali na Pulsie. Jednak nawet w nim było kilka odcinków które nigdy mi się nie znudzą:)

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Pierwszy. Ave.

ocenił(a) serial na 8
Skipper12

Pierwszy bezapelacyjnie, za teksty Juliana (przede wszystkim z pierwszych dwóch odcinków) i Pingwinów.
Drugi mi się znudził, szczerze, nie mogę się już patrzeć na "Brylantowy Król", "Magiczny Pędzel", "Przyjaciel w pudełku"… Jednakże "Nienawiść od pierwszego wejrzenia", "Problem z Żelusiem", "Wielki S.T.A.N.K" jak na mój gust były pozytywne.
W trójce podobał mi się wygląd Pingwinów. Oczy miały inne i wciąż odnoszę wrażenie, iż bardziej… hm… świeciły?
Trochę mam żal do telewizji, że nie puszczają TPWLM (w każdym bądź razie nie natrafiłem, tak, jak wciąż natrafiam na "Matczyną Miłość" i "Wszędzie żołędzie").
Także jedynka wygrywa :)

ocenił(a) serial na 8
Baantey

oo włąśnie. Ja też zauważyłam, że pingwiny w trzecim sezonie były trochę inne.

ocenił(a) serial na 8
Baantey

Naprawdę podoba Ci się wygląd pingwinów w trzecim sezonie? ;O Ja wręcz nie mogę na nie patrzeć, a w szczególności na Kowalskiego i Skippera, którzy(przynajmniej według mnie)najbardziej się zmienili.

http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/That-Will-Be-Seeing-Kowalski-pen guins-of-madagascar-30872753-1024-600.jpg
http://images5.fanpop.com/image/photos/30600000/Kowalski-Looks-Annoyed-penguins- of-madagascar-30670628-870-585.jpg

Dla mnie oni wyglądają znacznie lepiej w 1 i 2 sezonie. Jedyne co mi się podoba w 3 sezonie jest to, że oni wydają mi się nieco chudsi.

ocenił(a) serial na 8
Merkura

Według mnie, wyglądały na bardziej dopracowane, milej się patrzyło. I Kowalski schudł, faktycznie xD

Ciekawe, jakie będą zmiany w czwórce o.O

Ja się nie mogę patrzeć na Pingwiny z "Madagwiazdki".

Baantey

Jakoś nie zauważyłam zmian w ich wyglądzie . Masz jakieś zdjęcia na których wyraźnie widać różnice?

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Niestety takowych nie posiadam, na dodatek jestem na telefonie, który uniemożliwia mi ten "manewr". Na przykład widziałem różnice w ich wyglądzie w "Gracja na lodzie". Przed wejściem do tego teatru (?) Skipper tak (jak na mnie) dziwnie lśni, świeci (?). Oczy mają takie inne…
No po prostu wyglądają inaczej, wystarczy obejrzeć "Grację na lodzie", gdzie, według mnie, najlepiej to widać.

Baantey

Widziałam dzisiaj ten odcinek ,jednak nie zauważyłam żadnych różnic . Może dlatego , że nie miałam okularów ......

ocenił(a) serial na 9
Baantey

Wczoraj leciał ten odcinek. Tylko nie wiem, gdzie ;)

ocenił(a) serial na 8
Skipper12

z każdego sezonu lubię odcinki. Ale pierwszy za świetne teksty Juliana.

Skipper12

Jedynka jest epicka, dwójka skupia się na problemach pingwinów, w trójce są najfajniejsze misje. Jednakowoż u mnie wygrywa 1

użytkownik usunięty
Skipper12

Pierwszy! ^^

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

Trzeci sezon to porażka !

Fabian3200

Według mnie trzeci był właśnie najlepszy. I koniec . Kropka . Ewentualnie wykrzyknik.

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Dla mnie (gdybym tego nie powiedział to bym skłamał) wszystkie trzy sezony były super!:) Czekam z niecierpliwością na czwarty!:P

shogun096

Ja też nie mogę się doczekać czwartego sezonu:)

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

Dawno żadnego odcinka nie oglądałem [tak, nałóg PLiO], więc nie pamiętam dokładnie 'układu sił poszczególnych sezonów ;P
Można powiedzieć, że nie mam 'najlepszego' sezonu. W pierwszym się można było pośmiać, drugi się przejadł, ale jest najwięcej B ^^ W trzecim są fajne akcje [niektóre odcinki :P] i Doris xD

ocenił(a) serial na 10
Skipper12

Pierwszy!!!!!! ;D

Skipper12

1 sezon mi się najbardziej podoba ze wszystkich.