PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127118
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kowalski i Doris

ocenił(a) serial na 7

Ok, są razem, ale co dalej? Zastanawiał się ktoś, jak mają wyglądać ich dzieci?
(Z serii: złote myśli n00bersa...)

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Jasne, narysowałam dzisiaj nawet ich syna Koriego - ciało delfina, kolor pingwina, płetwy, ogon, dziób i tylne nogi :D

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Czyli taki mały mutant :) Ja bym już chyba raczej widział to tak: delfin z czarno-białymi piórami(lol) lub pingwin ze skórą, jak u delfina(lolx2)
A dasz link? :D Chętnie to zobaczę... Ja rysować nie umiem.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Muszę najpierw zeskanować, czyli może wieczorem albo po południu ;)
Narysowałam też córkę Skippera i Marlenki - jestem dziwna...

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Ok...
Sory, ale mam alergię na Skilene... Bleh...

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Aha... bywa i tak.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

"Z serii: złote myśli n00bersa..." HAhahahahaha zajebiste ;)

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Jeśli w ogóle dzieci z tego będą. Nie mam na myśli różnić gatunkowych. Co dalej? Czysto platoniczny związek z patrzeniem sobie w oczy i trzymaniem się za płetwy.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

No tak, ale mimo wszystko... Może coś z tego będzie.

(dobrze, że moja nauczycielka polskiego tego nie widzi)

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Pomijając różnice gatunkowe juz bardziej prawdopodobne są dzieci Skippera i Marlenki, Skippera i Kitki oraz Juliana i Marlenki. Z Kowalskim i Doris jest taka sama sprawa jak z Szeregowym i Cupid (tak chyba miała na imię reniferka wedle doniesień) i Julianem i Sonyą. On jest raczej za mały dla niej...

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

O jakich my tu sprawach dyskutujemy!!
Ja wierzę w niemożliwe.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Po prostu biologicznie, nawet pomiając te różnice gatunkowe to niemożliwe. Dlatego dzieci z tego nie będzie. Na upartego dzieci mogłyby być ze związków Skipper/Kitka i Julian/Marlenka.
Ja też, ale w tym przypadku fani w ff itp. to moga wymyslac co chcą, wolna droga.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Bez doniesień wiadomo, że ta reniferka to Lidka <jak by to nie brzmiało>
Ale bez przesady, to domysły!

Ehh, myślałam o tym, a tu nagle po chwili ten temat... !

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Może w polskiej wersji. Tak czy inaczej znalazłam inne jej imie gdy szukałam jak się nazywa i na DA pod tym imieniem znalazłam fanarty. Mało bo mało, ale zawsze. Ostatecznie wszystko mi jedno bo ten paring jest mi obojęnty.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Obojętny?! Przecież to było słodkie!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ujme to tak - cieszyłam się razem z Szeregowym, ale ten paring mnie nie rusza. Nie poświęcam mu czasu. Po prostu. Już Skipper/Kitka byli ciekawsi. Rzecz gustu, podejścia, wrażeń.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Ten paring był schizowy, straszny, przesłodzony...
Ale z 1 sezonu, więc miał swój urok!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Skitka w żadnym razie nie była przesłodzona. No, ale to moje zdanie. Tylko dlatego, że się sobą zauroczyli i dobrze im było razem, nie kłócili się tylko cieszyli swoim towarzystwem dlatego byli przesłodzeni? Idąc takim tokiem rozumowania pary, którym dobrze ze sobą są przesłodzone.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

To, co nastąpiło przed i po piosence to naprawdę była tragedia... !

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Nie była, ale rozumiem, że tobie się owy paring nie podoba. Twoja wola.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Nie podobało mi się to słodzenie. Jestem na coś takiego uczulona wręcz!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

LIDKA??? LOL, jak nasza pani sprzątaczka! (słyszę w myślach kolegów wołających za nią: "pani Lidko! pani Lidko!"

ocenił(a) serial na 7
Ingrid_Fox

Skippera i Marlenki?! Bój się Boga!!! I ew. mnie...
Co do Doris/Kowalski... Jak już są razem, to głupio by było jak by tak hmm...(no nie mam innego kurde słowa...) bezdzietnie umarli...
Mój mózg jest mocno uszkodzony... Widziałaś film o nazwie Projekt X? Bo tam jest taka jedna scena, która sprawi, że może zmienisz zdanie, co do tego, że "on jest za mały dla niej"...
Sam film nie jest jakiś super, ale ta scena wryła mi się w moją biedną psychikę._.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Za mały miałam na myśli jego wzrost. Nie - wiadomo co. Bez przesady, tu są dzieci. Ale idąc tym tokiem rozumowania jego wzrost też ma wpływ na to.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

No ale wiecie, Osioł i Smoczyca mogli mieć dzieci, mimo większej różnicy wzrostu. Bo i to i to bajka...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Mieli, ale to i tak było naciągane.
Kowalski jest wszak naukowcem - coś wymyśli. Zresztą fani mogą tworzyć im tyle dzieci ile wlezie.

ocenił(a) serial na 7
Ingrid_Fox

Wiem co miałaś na myśli. Jezu, to jest bajka. Jest w niej pingwin, który może wyrzygać wszystko, więc myślę, że dziecko pingwina i delfina nie byłoby czymś wielkim.

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Bezdzietne pary też mogą być szczęśliwe.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Nie mówię, że nie...

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Bez urazy, ale wydaje mi się, że Kowalski powinien sobie znaleźć kogoś swojego pokroju. Kogoś z kim mógłby mieszkać, ew. mieć dzieci, stworzyć rodzinę. Takie coś może się udać tylko jeśli znajdzie sobie jakąś pingwinkę, no już, żeby nie przesadzać, wystarczy, ze to będzie ptak. Z tą Doris nic nie będzie.
P.S. Sorry dla wszystkich fanów Kowaris.