PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127049
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Jak myślicie, dlaczego? Czyżby był Polakiem? Chodź ja sama w to nie wierzę za bardzo

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Nazwisko "Kowalski" pochodzi z Polski. Gdzieś czytałam że kilka lat lat temu, unia europejska przeprowadziła badania nad średnią inteligencją mieszkańców krajów europy. Polska zajęła wtedy jedno z najwyższych miejsc, więc chyba właśnie o to chodzi.

Mika9842

Haha, nie wiedziałam xD Polska jest aż taka mądra? To pewnie przez euro 2012 xD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

hehehe ;DD

Mika9842

Mam zamiar napisać na jutro one-shot i myślę, że poruszę w nim ten temat (minimalnie;p). Pierwszy raz próbuję napisać Koris ._.

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Oooo! To na pewno przeczytam ;))
Poinformuj mnie jakby co

Mika9842

Spoko, dzisiaj napiszę, a jutro chcę rysnąć Doris:)

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

łooo!
Zobaczę koniecznie jak Ci to wyszło ;))
Jestem strasznie ciekawa ;P

Mika9842

już mam rysunek doris teraz idę pisać opo :D

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

No to pokazuj ;DD

Mika9842

No własnie nie mam jak, skaner odłączony:/

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

; / no ale mam nadzieje że kiedyś zobaczę ;P

Mika9842

Jutro, dzisiaj nie chce mi się z tym moim starym trupem męczyć, zanim się włączy to rok miniexD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

spoko ;)
A one-shota kiedy będę mogła przeczytać? ;P

Mika9842

Jak przestanę dumać nad klawiaturą;p "Noah" był moją pierwszą historią od przeszło roku, po prostu siedziałam, dumałam, pomysł miałam, a nic nie napisałam -_-

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Ehh.. wiem coś o tym ;P
Ja ogólnie nie piszę czegoś takiego, bo po prostu nie umiem, ale czasami jak mam wenę i serio nie mam co robić to bazgrolę coś w moim notesie albo szkicuję, ale z tym też jest podobnie ;) często siadam, zastanawiam się co miałam zrobić.. i po chwili idę zrobić sobie kanapkę ;P

Mika9842

Stare dobre uczuciexD Ale mi chyba wraca wena, bo śnią mi się pingwiny, a w śnie są takie wyraźne, jakbym oglądała w tv

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Hehehe.. ja jestem od tego tak uzależniona że mi się śnią codziennie... a co mi się ostatnio śniło ! właśnie też z pingwinami... dokładnie nie pamiętam, ale było coś o tym że ja (normalnie jako człowiek) jechałam z nimi na jakąś tajną misję.. Była to podajże Arktyka.. i ślizgałam się na brzuchu xd I potem okazało się że Kowalski zaginą, i myśmy pojechali do świętego mikołaja i on spełniaj 1 życzenie na osobę.. I ja zażyczyłam sobie żeby on (Kowalski) wrócił. Rico swoje wykorzystał bo chciał kanapkę z dorszem a Skipper jakiś tam super bojowy czołg xd
Ja tam mam że mii się śni kilka snów na raz.. zaraz po tym śniło mi się że klęczę w pozycji psa na swoim przedpokoju a jakaś pani daje mi przysmaki dla kotów... a potem jeszcze że jestem w szkole i rozwalam sale biologiczną xd

Mika9842

Jesz słodycze przed snem??xDD
Mi się ostatnio śniło cos o pingwinach, ale pamiętam tylko, że siedziałam z nimi w bazie ( nie wiem jako co), a potem przyłapałam Skippera jak robił coś nieprzyzwoitegoxDD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

No właśnie nic nie jem ;D No czasem sobie wezmę jakiegoś cukierka.. albo batona... no ale zawsze pod wieczór chce mi się jeść !
No to widzę że nie tylko ja mam jakieś chore sny ;D zobaczę co mi się dzisiaj będzie śnić.. aż się trochę boję.. JADŁAM JABŁKO !
xdd sorka... coś mi już odwala xd

Mika9842

Mi się raz śniło jak Skipper całował się z Marlenką, to był chyba mój najbardziej przejżysty, realistyczny sen normalnie ._.

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

;P to mi się nigdy nic takiego nie śni! zawsze musi być jakaś akcja.. walka, przygoda.. choć kiedyś! znowu chyba przedawkowałam cukier, ale śniło mi się (też o pingwinach) że byłam tą całą Doris i Kowalski się we mnie zabujał i zbudował taką maszynę do zakochiwania i chciał mnie ją trafić, a ja uciekałam ( coś w stylu tego niewyemitowanego odcinka, tylko czemu ja musiałam być tym delfinem! )
głupoty takie że hej! nawet nie wiem jak to się skończyło.. a nawet dobrzee ;P

Mika9842

To ja najczęściej się w kimś bujamxD W moich snach to narmalnie takie dziwne pary są, że hejD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Hehehe ;D
Kiedyś to mi się śnił taki sen, który powtarzał mi się 3 razy pod rząd i jeden był dokończeniem drugiego..! aż książkę zaczęłam pisać xd ale potem już mi się odechciało ;P
Ale odbiegłyśmy od tematu xd

Mika9842

Tak, dawno temu xDD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

;PP nie chce mi się spać, bo jestem przyzwyczajona do długiego siedzenia do późna, ale chyba za chwile złażę z kompa bo już biedactwo nie wyrabia ;D
Dokończę jeszcze tłumaczyć ostatnie zdanie i chyba pójdę coś pooglądać albo popisać ;)
A jak Tobie idzie pisanie :P?

Mika9842

No właśnie zamiast pisać, to siedzę na da>_>

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

aha ^ ^
dobra ja spadam, ale mam nadzieje że jutro sobie coś poczytam ;D i że zobaczę Doris w Twoim wykonaniu ;))
No to dobranoc.. i miejmy nadzieje że nic się chorego i dziwnego nie przyśni.. choć to będzie trudne w moim przypadku ;))

Mika9842

Jutro zdasz mi raport xD dobranoc:)

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Nigdy... ale to nigdy nie oglądam żadnych głupawych filmów i nie jem żadnych słodyczy przed snem.. NIGDY!
I chyba nigdy już nie pójdę spać xd ;D

Mika9842

A co, znowu śniło ci się coś nieprzyzwoitego?XD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

Nie, nawet nie, ale to było takie chore + dziwne xd
A dokładnie to śniło mi się że moja mama kupiła mi psa, no i ja go miałam nauczyć sztuczki do nogi. Jeszcze jacyś obcy ludzie robili u mnie w domu grilla i nie pozwolili mi wejść, więc musiałam go szkolić na zewnątrz. I ja siedzę z tym psem przed domem a tu mi nagle wychodzi z ziemi Kowalski i mi tego psa razi jakimś laserem zmniejszającym.. Ja go wzięła (tego małego psa) na balkon ale go ptak porwał..Potem przyszła jakaś baba z hodowli i mi dała kolejnego i znowu to samo. W końcu się wkurzyłam i poszłam za tym Kowalskim i trafiłam do jakiegoś rezerwatu bizonów, gdzie wylądowałam w jakimś iglo.. i tam cała moja rodzina była z tymi zmniejszonymi psami w szklance.. Potem przyszedł Szeregowy i zaczął mnie wypytywać o jakieś głupoty typu: czemu nie byłam na misji z Gwatemali i czy posprzątałam baze.. BOSHE! jakie to było głuuuupie! no i powiedz skąd się biorą takie sny!?

Mika9842

ok... xd

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

i jak? napisałaś coś ;D?

Mika9842

pisze;p ej, masz gg albo coś, bo piszemy na tym forum jak na czacie xD

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

nom xd mam gg ;P

Mika9842

Dasz? <robbi oczy zbitego pieskaxD>

ocenił(a) serial na 9
KingOfAllLemurs

wyśle ci priv ;)

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

A mi się ostatnio śniło,że byłam z pingwinami na misji i pomagałam im rozwalić Dr.Bulgota.Normalnie ekstra,wszędzie latały kraby i w ogóle.Kowalski jak zwykle nie wiedział jak wyłączyć te jego urządzenie,więc ja do niego podchodzę i coś tam po przełączałam i się wyłączyło.Chłopaki chcieli złapać Bulgota,ale nie zdążyli.A Kowalski się na mnie patrzy zszokowany i mówi:Ale jak to?A ja do niego:Wszystko co umiem zawdzięczam wam,a w szczególności tobie...A on aż dziób ze zdziwienia otworzył tak go zatkało.Po chwili się otrząsnął i mówi:Nawet nie wiesz jaki jestem z ciebie dumny.A ja taka cała w skowronkach,uradowana,że myślałam,iż tam zemdleję.A najlepsze,że wziął i mnie przytulił...A Szef z resztą podchodzą i Rico jak to zobaczył to zwymiotował bombę i musieliśmy szybko uciekać,ale przynajmniej baza Bulgota została zrównana z ziemią.Jak się obudziłam to mi się wstać nie chciało,tak mi się ten sen spodobał. :)

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

hehehe.. też bym chciała mieć takie fajne, w miarę normalne sny ;P ALE NIE!! bo mnie zawsze albo coś zjada, albo goni, albo chce mnie zniszczyć ;D
Nie zawsze ale często xd

A ostatnio moja kotka urodziła małe ;DD !
Jak na razie są jeszcze na górze w stodole, zakopane w stogu siana, ale i tak je będę musiała zabrać do domu bo jednak zima a one tam biedne mogą w nocy marznąć. I moja mama tak była ostatnio i najprawdopodobniej są to 4 Kocury ;D
A z powodu, że w tym roku to ja wybieram imiona dla maluchów to nazwę je: Kowalski, Skipper, Szeregowy i Rico ;D
Co o tym myślisz xd?
Taka elitarna kocia jednostka wojskowa xd

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Popieram!Ja jak w przyszłości będę miała psiaki,to też je tak nazwę,hehe :D
Masz Skypa?Bo ja gg nie mam,ale Skypa to już tak!Heh

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

Kiedyś miałam i korzystałam, ale nawet nie wiem czy już nie usunęłam.. musiałabym zobaczyć na mailu bo nawet hasła ani nicku nie pamiętam xd

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Czejem,czajem...Heheh

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

A nk masz?

Angela1997

a mi się śniło,że mnie i Marlenkę Bulgot porwał i Skipper nas uratował i całował po tym się ciągle z Marlenką... a wszędzie latały kory srające tęczą...

ocenił(a) serial na 9
marina1318

aha xd
widzę że nie tylko ja mam jakaś ,,inną" wyobraźnię ;d

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Hahaha mocne :D
Widać,że bardzo lubisz Skilene,hehe :D

Angela1997

Skilene to nie lubienie .
To jest NAŁÓG!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

To u mnie tak z Kowalskim...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Czasami myślę,że powinnam się udać do szpitala,na kurację odwykową,bo nawet zaczynam mówić tak jak on i moja rodzina mnie nie rozumie :D

Angela1997

a wczoraj siostra mnie wywaliła z pokoju i zakazała mówić o pingwinach,bo ciagle tylko było Skipper to i Rico to , a Mort to.