Bardzo dużo osób ogląda PzM i jestem ciekawa strasznie ile kto ma lat :D
Jak wy się przyznacie, to ja też się przyznam ; D
Nie wiem czy był taki temat, ale nie mam siły szukać... U mnie jest straszny upał i się nie da
wyrzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.o
Też mam 14 :D I mam takiego bzika na ich punkcie, że nie przeżyłabym bez PzM :) Zwłaszcza jeśli chodzi o Kowalskiego xDD
Ja mam straaasznego bzika! Raz jak nie oglądałam PzM - bo trzeba było uczyć chemii - to następnego dnia miałam kuku! xD
Ja mam 12 lat :p
Nie tylko u Ciebie jest tak gorąco... U mnie jest 35 stponi w cieniu i nawet wiatrak nie pomaga!
Co Ty ;).
Nie jesteś stara, za starym to się na nic nie jest.
Ja mam tyle samo.
I właściwie to mam wrażenie, że już był taki temat, ale ręki sobie nie dam uciąć.
Mam na imię Agata, mam nieskończone 16 lat i od roku jestem uzależniona od PzM.
Normalnie jak w AA. ;)
Nie jest powiedziane, że ty.
Duża część osób się nie wypowiadała część nie zdradziła wieku, a ty już zakładasz z góry.
18 to ja też nie chcę mieć, ale już niedługo będę, dwa lata jeszcze :(.
Chociaż taki wiek i tak jakieś tam plusy ma.
I idę się pochwalić: u mnie leje ;).
Ja chyba jako jedyna z klasy nie chcę mieć 18 lat, nie wiem czemu, ale nie chcę!
U mnie pada tylko kilka sekund, przechodzi i po tem za jakieś 20 min. znów leje : P Co za pogoda!
Aż tyle!? Współczuje... : /
U mnie naszczęście trochę mniej, tylko 32 ; ) Wczoraj było gorzej : P
Oficjalnie mam 51 lat i nazywam się Bilbo Baggins, a nieoficjalnie 14 i 8 sierpnia o 18:00 mija mój rok PzM.
Krzysztof z Poznania. 30 lat na początku lutego w papierach stuknęło i jak tylko "dorwę" chwilę sam na sam z telewizorem w trakcie emisji "Pingwinów", to od prawie trzech lat nie przepuściłem okazji obejrzenia. Jestem absolutnym fanem Morta i Kowalskiego.
Powiedzmy, że jestem w najbardziej "popularnym" wieku xD czytaj: mam [jeszcze] 14 :D
Dobra, to trochę nie na temat, ale czy ktoś z was ogląda Super Mecz? Bo nie mam się z kim podzielić ekscytacją. xD
2:2 :> Jestem dumna z Lechii, ale zawsze kibicowałam Barcelonie, więc jestem zmieszana. xD