Dręczy mnie to pytanie bo jakiekolwiek wspomnienie o Danii jest co kilkanaście odcinków :) Czy jest odcinek który dokładnie to wyjaśnia? Jeśli nie, to czy istnieją jakieś spekulacje? :)
Nie, nie wyjaśnia. Spekulacje? Oczywiście, pomysłów wymyślonych przez fanów jest miliony!
http://madagascar.wikia.com/wiki/The_Penguin_Who_Loved_Me/Trivia Wiem, że to nie jest w 100% wiarygodne źródło informacji, ale znikąd taka informacja by się nie wzięła.
Ze względu na moją wrodzoną przezorność, nie jestem skory wierzyć tej informacji, choć zazwyczaj wierzyłem tej stronie internetowej.
Heh, i to jest wkurzające ... zamiast wyjaśnić to rzucili kilka ochłapów w postaci flashbacków Skippera ... wiadomo, ze chodzi o jakieś kanapki, ale nam to dużo mówi...-,-
Skipper popełnił zbrodnie ,, znieważenia czyiś uczuć " dokonując ,, profanacji" 2 duńskich tartinek zmieniając je na oczach Prezydenta Danii i połowy tego kraju w Amerykańskiego sanwicha.
A potem Hans wrobił go w podpalenie pałacu prezydenckiego?
( chodzi mi to tą scene gdzie Hans stoi przed płonącym budynkiem)
Rozwalił połowę Kopenhagi?
Moja teoria:
Misja:Ratowanie Danii.
Ci dobrzy: Skipper, Hans, Malnfredi, Jonhson,
Ci źli: Bulgot.
Plan złego: Za pomocą substancji zawartej w kanapkach opanowanie prezydenta Danii.
Przebieg misji: Skipper i Jonhson kradną kanapki dla prezydenta, Hans i Malnfredi dla premiera. Bulgor paraliżuje Malnfrediego i przekabaca Hansa na swoja stronę. Hans podobnie sprawę załatwia z Johsonem, ale Skipper wybija mu z ręki laser paraliżujący. Dochodzi do starcia na ryby.
Finał: Skipper wychodzi zwycięsko ze starcia, ale Hans i Bulgot zbiegli korzystając z zamieszanie wprowadzonego przez Duńską ochronę.
Skutki: Skipper jest wrogiem publicznym number one. Malnfredi and Johson zaginęli a Hans stał się tym złym.
Lubię takie przepychanki, jakbyśmy byli w przedszkolu. xD
A co jakby się okazało, że jestem homoseksualistką?