Wyobrażaliście sobie bohaterów "Pingwinów z Madagaskaru" jako ludzi? :) Jeśli macie jakieś pomysły - Piszcie!
Był kiedyś taki obrazek czterech pingwinów pokazanych jako ludzi. Już nie pamiętam gdzie... Ja sam jakoś tak nie potrafię sobie ich wyobrazić. Naprawdę. O_O. Po prostu mi trudno.
A ja uwielbiam sobie wyobraż pingwinów jako ludzi, i uważam że to jest dobre, bo dzięki temu można ich lepiej poznać. Zanim stworzyłam Solange, przedtem musiałam ją sobie narysować, i zrobić opis. Dzięki czemu wydaje mi się że jest bardziej dopracowana.
To naprawdę niezła zabawa. Jak ja sobię wyobrażam, znaczy ich fryzurki?
Skipper- czarne, nastroszone włosy
Kowalski-blond, takie jakby niesforne.
Szeregowy-jasny blond, ulizane
Rico-czarne, rozczochrane, bez ładu i składu.
A kiedyś w paincie machnęłam Sol jako pingwinicę i jako zchumanizowaną. I pokazałam ją na forum Skilene, pokazać też tutaj? :)
Dziękuję :)
Może jeszcze machnę Artemię i nne. :D
Gdzieś te rysunki miałam. :D Muszę poszukać w komputerze.
Narazie udało mi się dwie schumanizowane narysować, a normalne to może później :D
http://tinypic.pl/kuts8pess18u
i
http://tinypic.pl/x1lhd27cguxt
LD, ja tak samo. Mam nawet pomysły na ich przygody, które w wersji pingwiniej nie mogłyby się znaleźć :)
Gdybym umiała rysować, to bym ich narysowała, ale niestety - ludzi (zwłaszcza facetów) nie umiem nie cholerę narysować. Pingwinów zresztą też... (twoja Sol jest śliczna, nie wiem, czy to kiedyś pisałam :)).
Ja facetów potrafię narysować, ale trochę idzie mi to trudniej niż dziewczyny. :)
Co nie znaczy że od czasu do czasu nie machnę jakiegoś pingwina na kartce schumanizowanego. :D
Ja też, będę w moim opku przedstawiać ich przygody jako schumanizowanych.
"schumanizowanego" - przepraszam, że się czepiam, ale pisze się "shumanizowanego", przez samo "h". Strasznie mnie to razi.
Ja nie będę wkładać humanizacji do opków, niech to zostanie w mojej głowie :)
Jakoś wytrzymałam :) Faktycznie mam manię ortograficzną ;) Nawet nie wiesz, jak to utrudnia życie :P
Ja mam to samo... ale zwykle udaje mi się powstrzymać... Po prostu wszystko mi się od razu rzuca w oczy (no, chyba że sama zrobię jakiś błąd - wtedy albo nie wiem, albo to literówka i nie zwróciłam uwagi).
A ja mam kilka zhumanizowanych dziewczyn... Jak machnę chłopaków, to wrzucę ;)