PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jakiś czas nie oglądałam pierwszej miłosci, powiedzcie mi ludzie co sie stało z Teresą i Patrykiem od Emilki?

filmowczyni

Teresa wyjechała i ma rozwód z Markiem.Patryk zginął w wypadku .Emilka teraz jest z Bartkiem.Marek jest teraz zzwiązku z Anetą P. :]

KellyLoveHorrory

Dokładnie.

KellyLoveHorrory

Przecież nie pytała o Marka, Anetę i Bartka to po co o nich piszesz.

Faraon_5

a mozecie mi tylko jeszcze powiedziec czego Teresa bierze rozwód z Markiem?:( taka fajna para z nich była.

filmowczyni

Marek zaproponował Teresie wyjazd za granicę aby odpoczęła.No to zgodziła się.Pewien czas minął i Teresa zadzwoniła i powiedziała że dla niej bardzo tam się podoba i na razie nie chce wrócić . Znowu minął jakiś czas i przyjechał pewien facet zagranicy do Marka i powiedział że Teresa chce rozwodu.Po prostu ułożyła od nowa swoje życie ale może kiedyś wróci . :]

KellyLoveHorrory

uuuu:( biedny marek.... no cóż, moze kiedys wróci , ale pewnie Marek bedzie z Aneta:)

filmowczyni

Też tak sądzę i teraz Marek z Anetą razem ze sobą mieszkają :]

ocenił(a) serial na 1
filmowczyni

Zmarł i ona też zmarła w realu

edoneil

To nie prawda co napisałeś oni żyją .

KellyLoveHorrory

Co ściemniasz, zginęli śmiercią tragiczną w strasznych konwulsjach! Jak śmiesz pisać takie rzeczy, niech spoczywają w spokoju ignorancie!

tony_tr

Jacie jaki z ciebie oszust oni żyją .

filmowczyni

a ja miałbym prośbę żeby ktoś przypomniał wątek Pawła i rzekomo nieżyjącego wspólnika sandry. jaki problem paweł z nim miał?

ocenił(a) serial na 1
Waclaw_Chrobry

Paweł nie chciał mu ugotować jajecznicy po wspolnej nocy