PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34523
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

hej moglby mi ktos z was powiedziec kto spiewa i jaki tytul ma piosenka, ktora leciala bodajze w srodowym odcinku 25.10 kiedy Marysia przypominala sobie chwile spedzone z Pawłem "ksiezyc ten sam zostawie otwarte drzwi wiec przyjdz"
bardzo prosze ;)

matylda8

Przyłączam sie do prośby! Szukalem tej piosenki po tytułach ale nie moge znaleść!! Pozdrawiam i prosze o kontakt!

marcin_54

mi tez bardzo zalezy na tej piosence:) wyst.epuja w niej słowa "więc spójrz czekam tu ciągle sam smutna noc..." "...wybierasz sie pewnie spać ja nie, księżyc ten sam ja chyba nie ja bede tak trwał zostawie otwarte drzwi więc przyjdź,..." "...słysze Twój głos i już będę szczęśliwy pomarze troche przed snem..." i jakby ktoś miał tytuł tych piosenek które spiewała marysia z pawłem na ich koncercie ... prosze zamieszczaś tutuły tu lub przesłac piosenki na adres : kasienka_91@o2.pl

matylda8

dostałam info, że ta piosenka to 'sobotnia" noc Mancu. Ale nie mogę jej znależć... :/:/

matylda8

Napisalem do nich ich email jest na stronie www.pierwszamilosc.pl na samym dole:pierwszamilosc@atmgrupa.pl w sprawie tej piosenki.
I na drugi dzien przyslali mi taki list: Jest to piosenka stworzona przez naszego supervisora.
Sobotania noc. Nie była nigdzie wydana, dlatego jej zdobycie, odsłuchanie
nie jest możliwe.
Pozniej drugi raz do nich napisalem i przyslali mi taki list: Wykonawca to mancu, spróbuj znaleźć w Internecie. Nie mam praw do rozpowszechniania utowru a ich właściciel nie planuje wydania.
a w internecie tego nie ma sproboj ty napisac do nich i napisz mi co ci odpisali moj email to stanislaw22@op.pl
do producenta email to pierwszamilosc@atmgrupa.pl

stanislaw22

może chodzi Wam o piosenke Vintage - Smutny ?;> tylko w wykonaniu Pawła..

ocenił(a) serial na 10
matylda8

Witam !
wie ktoś może jakie piosenki leciały dziś gdy pokazywali Marysię w Niemczech ?