czyli kto najbardziej do siebie nie pasuje i kto tworzy najgorsze zwiazki.
wg mnie wiktoria i rysiek - strasznie do siebie nie ma pasuja, ona ładna, w miarę ogarnięta, a rysiek to taki wiejski brzydal i to niezbyt rozgarniety.;)
jesli grzegorz bedzie z grazyna to tez to bedzie co najmniej niesmaczne:P
wiktoria i rysiek ok - beznadziejnie by było jakby z jakiimś glancusiem była. za to emilka i bartek... nie jestem przekonana
Zdecydowanie Emilka powinna być z Ryśkiem a Bartek z Wiktorią. Szkoda że rozwalili związek Malwiny z Wojtkiem bo byli mega pozytywną parą ;) nie lubię też Marysi i Huberta bo są mega nudni razem.
Emilka i Bartek. Daga i Mikser.
Grzesiek Król i Renia - co z resztą wyszło teraz. Raz zdradzała męża z Patrykiem, wiedziałam że ona się nie nadaje dla tego poczciwego człowieka.
Kinga i jej Kudłaty -.- Chyba najbardziej nietrafiona para w serialu... Ona ma bicepsy trzy razy większe od niego:D
i nie sa zbyt sprytni zeby to dobrze ukryc, zdrada > nastepny odcinek juz ktos o tym wie. zreszta ze wszystkim tak jest w tym serialu. cos sie stanie, potem ktos na kogos spojrzy i juz wie ze cos sie stalo :D
najgorsza była Grażyna z Błażejem... bo Ewy to już nawet nie skomentuje. chociaż akurat jako okropna para pasowali do siebie z Błażejem
Nie wiem co chcecie od Bartka i Emilki. Patryk był skończonym głupkiem i lowelasem jak dla mnie i dobrze że Emilka w końcu trafiła na porządnego faceta co zapewni jej przyszłość, on zresztą też.
Majka i Paweł, Majka i Hubert, Majka i Szymon , Majka i Ktokolwiek! - bo taka to chyba musi w trójkącie żyć albo i w sześciokącie bo jeden facet jej nie potrafi zadowolić ...
Po dzisiejszym odcinku muszę odgrzebać ten temat - Bartek i Emilka to okropna para. Od początku do siebie nie pasowali, wyglądali okropnie ze sobą... A teraz on - nie pamięta o jej urodzinach, nie wie jaki ma kolor oczu (!) i ona, zachowująca się beznadziejnie, nietaktownie i żenująco.... Ile trzeba będzie czekać na ich rozstanie?... Na rozwód Króli się doczekałam.
Ja bym na cuda nie liczyła... Ale jeśli się doczekamy rozstania Emilki z Bartusiem to może nawet, podkreślam może bym wróciła do oglądania.
skupiła si na ojcu, który miał wieksze problemy! najgorsza obecnie para to Grzegorz z Grazyną!ona bogata damulka, on prosty, poczciwy wojak!Bartek z Emilką jak dla mnie fajna para
Raczej honorowy mężczyzna i kobieta z klasą :( Szkoda, że to był durny sen i teraz będę inne wątki :(
Emilka była dużo fajniejsza jako dziewczyna Patryka. A Bartek mógł być z tą Ewelinką, ona była mało "temperamentna", tak jak on.
Grażyna kobietą z klasą?Dobre sobie! Męża wsadziła do więzienia, za jego szemrane interesy co nie przeszkadza jej oczywiście korzystać z jego kasy z tychże szemranych interesów. W dodatku zdradzała go z małolatem Błażejem, a teraz pewnie znowu będzie kręcić z Grzegorzem. Oczywiście nie przeszkadza jej że ma męża w więzieniu. Poza tym totalnie nie pasują do siebie. Miałaby się wprowadzić do jego ciasnego mieszkanka a może on miałby zajać miejsce Wekslera w jego willi?Donaszałby garniaki po Karolu. Nieee mam nadzieje, żę scenarzyści ich nie spikną.
Dokładnie. Klasy nie kupisz za kasę, tym bardziej nie swoją. Zadziwiający jest fakt, że Grażyna nie miała żadnych skrupułów żeby pomóc we wsadzeniu męża do więzienia (oczywiście nie neguję jego winy, bo złamał prawo), ale korzystanie z jego kasy-jak wiadomo nie zawsze zarobionej uczciwie-przychodzi jej bardzo łatwo. No więc jak to jest Graża z tobą? Jesteś zwykłą pazerną babą, ot co. I faktycznie-szkoda Grzegorza na nią. O tym że jest to obleśne ze względu na wcześniejszy związek z Błażejem już nawet nie ma co wspominać...
Że jest "obleśnie ze względu na wcześniejszy związek" to niestety prawda. A co do tej kasy - ja Was nie rozumiem. Była z nim nieszczęśliwa, on był oszustem i w związku z tym wsadziła go do więzienia. Czy teraz ma się wyrzec bogactwa i mieszkać pod mostem? Ma na pewno więcej klasy niż Renatka, puszczalska, niezbyt rozgarnięta i niestabilna emocjonalnie nauczycielka.
Była z nim nieszczęśliwa (...) w związku z tym wsadziła go do więzenia. Lol jest to pewien powód :) Daj spokój wpakowac męża do pierdla i wydawać jego kase to jest żenujące, podłe zachowanie. Godne najbardziej wyrachowanych sucz. Tym bardziej, że jest to lewa kasa. Nikt jej zreszta nie kaze mieszkać pod mostem, możę iść do PRACY i uczciwie pracować, a nie wydawać kasę zarobiona na cudzej krzywdzie ( Karol o ile pamietam zabił wspólnika czy cuś takiego)
A mi się wydaje, że ona kręci jakieś interesy sama. Karol jej raczej nie daje kasy cały czas, nawet jeśli on zarabia w tym więzieniu. Była z nim nieszczęśliwa I ZŁAMAŁ PRAWO, nie omijaj ;d byłaby wyrachowana jakby byli pozornie szczęśliwi i kochający się a ona wbiła mu nóż w plecy. Ale między nimi zawsze było źle, bez porównania do sprzedania Pawła do więzienia przez Marysię.
Póki co to ona kręci tylko turbany:D
Jeżeli kupowanie katastrofalnie zadłużonego szpitala i kawka-kawka z Izabelą to interesy, to okej:P
Co do małżeństwa z Karolem-widocznie wygodne życie, zerowy kontakt z jakąkolwiek pracą rekompensowały jej brak miłości i zainteresowania ze strony męża i tkwiła w takim "pustym" małżeństwie tyle lat, to tylko świadczy o niej, o tym że była i jest kobietą dla której kasa jest ważniejsza od wszystkiego innego. di end:D
pamiętam że do błażeja powiedziała kiedyś wprost "nie stać cię na mnie chłopcze", ale potem chyba skumała że to było idiotyczne, czy coś tam
Renatka była fajna, dopóki nie zrobili z niej idiotki i to całkiem niedawno, chyba wyłącznie po to aby pozbyć sie postaci (pewnie aktorka nie chciała grać) poza tym wizualnie lepiej pasowała do Grzegorza. Nie była taka nierozgarnięta, plasowała się na fajnym miejscu, zawsze pomagała przyjaciółkom, wspierała Grzegorza chociaż często był wredny, zaborczy i miał głupie pomysły, zaprzyjaźniła się z jego dziećmi, obsługiwała ich, sprzątała, gotowała przy tym nie zgrywając wielkiej damy, i grała rolę szarej myszy ale i tak ją lubiłam, szkoda, ze tak ją zepsuli, ale nawet pod koniec chciała pomóc Grześkowi z tej sprawie z rannym żołnierzem. Grażyna jest beznadziejna pod każdym względem. Bartka i Emilkę lubię jako postaci, i nawet razem ujdą, chociaż wolę ich osobno. Ale sa ze "starej ekipy" najlepszej :). Najgorsza para to Wiktoria i Rysiek oraz Kinga i Adam.
aktorka która grała Renate chyba chciała odejść z serialu, stąd wymyślili ten wątek, ale pasował do niej ten wątek, bo raz już męża zdradziła tego policjanta, więc Grześka też mogla zdradzić, aczkolwiek lubiłam jej postac i szkoda, że odeszła z serialu
To Ty nie wiesz? :D A jestem to odpowiem :P Spierdzieliła z Dawidkiem! (huj wie gdzie.) na chwilę przed ślubem wysyłąjąc tatusia do świecenia oczkami w Kościele ze swoją cudną córcię.
Akurat wtedy jakoś nie oglądałam odcinków i przegapiłam ten wątek .
To biedny Bartek już nie pierwsza go wystawia ;d,dzięki za odpowiedz ;D
Najgorszą parą w tym serialu bez wątpienia jest Grażyna z Błażejem. Beznadziejny był też wątek, jak Bartek i Patryk "walczyli" o Ankę. Związek Dagi i Miksera też nie jest najlepszy, do niego idealnie pasuje Ola.
Grazyna z młodym szczylem, ja pier co ten mlody chu... szukal w takiej starej szmacie ? hmm
Najgorsze pary to oczywiście Wiktoria i Rysiek,Majka i Hubert ,Ola i Mikser ,Mikser i Daga ,Grażyna i Błażej praktycznie każda para w tym serialu jest nietrafiona
Najlepsza para Renata i Grzegorz,Majka i Paweł, tez byli spoko dopóki go nie zdradziła a także Artur i Beronika(chyba tak jej było)
Nie wiem co wy macie z tą Wiktorią i Ryśkiem... to że ona jest śliczna a Rysiek już mnie to znaczy że nie mogą się kochać? Trochę takie myślenie z ciemnogrodu. Fajna z nich para, widać między nimi uczucie:) Nie zdradzają się, nie awanturują, nie dramatyzują. Jeżeli już mają jakieś spięcia to o błahostki i szybko to przechodzi. A te wszystkie śliczne parki wrocławskie traktują się wzajemnie jak śmieci, drą mordy, puszczają się i nie szanują.