Uwazam,że mateusz janicki lepiej odgrywał rolę pawła krzyzanowskiego i oczywiscie był ładniejszy
dziewczyno spójrz na niego on jest taki brzydki a swoja role odgrywa fatalnie.
odkąd mateusz janicki odszedł z serialu, przestałam go oglądać.
Mateusz jest śliczny i szkoda że odszedł. Teraz od czasu do czasu śledze losy Kingi. Ale jak widze tego "czarnucha" mikołaja to przełanczam na inny program, bo tak bardzo mi się on nie podoba! jest bleee...
Uwielbiałam ten serial, ale odkąd gra tam Krawczyk nie jestem w stanie go oglądać. W sumie dobrze, że Janicki zrezygnował - dzięki temu jeden serial mam z głowy :P
Ale dlaczego go zmienili na faceta z czarnymi włosami przecież Paweł powinien być blondynem tak jak np w Dynasti Steven Carimgton był blondynem i jego następca też mial blond włosy .
Całkowicie się zgadzam! Mikołaj Krawczyk w ogóle nie nadaje się do grania Pawła, jest cały czas nadęty i nie wcale nie jest ładny! Nie wiem, co w nim niektórzy widzą...
Również zgadzam się, że Mikołaj Krawczyk wcale nie jest śliczny - wręcz przeciwny. O gustach, co prawda, się nie rozmawia, ale talentu to Krawczyk nie ma za grosz. Tym bardziej nie rozumiem dlaczego był nominowany do Telekamery w kategorii "Najlepszy aktor" - swoją drogą, bardzo się cieszę, że nie wygrał.
Jest jednym z najsztuczniejszych aktorów w całej historii kina i filmu. Scenarzyści próbowali wykreować go na odważnego, męskiego bohatera, ale nic im z tego nie wyszło. Wielka porażka...
O wiele lepsi są: Patryk Skalsky i Emilka, którzy w przeciwieństwie do Anety i Mikołaja, nie są parodią "Romea i Julii".
pisze w imieniu mojej dzieczyny i swoim takze
oboje wolelismy w roli Pawla Mateusza , o wiele bardziej pasowal do tej roli !
Nie mam nic do Krawczyka, ale rola Pawla w serialu Pierwsza Milosc do niego nie pasuje...
Prawdziwa pierwotna istote tej roli najlepiej oddal Mateusz
Ja też tak uważam że Mateusz lepiej grał, a teraz to oglądam tylko dla tej trójki: Artur, Bartek, Patryk.
do Hitek: Artur i Patryk rozumiem, ale Bartek? Szczerze to on nic nie wnosi do serialu i mogłoby go nie być.
A do reszty: czy wyobrażacie sobie w tym momencie Janickiego grającego psychola? Ja nie.
moim zdaniem, Mikołaj Krawczyk jest bardzo dobrym aktorem i świetnie się nadaje do roli Pawła Krzyżanowskiego. mimo iż on sam mi się nie podoba jako mężczyzna, a za nim samym, jako za facecie nie przepadam, to obiektywnie : dobrze gra.
Natomiast ktoś napisał, że Bartka mogłoby nie być w tym serialu. Wręcz przeciwnie! On wnosi tam taką subtelną nutkę ironii i de facto każdy może mu się tam zwierzyć.
Ja właściwie oglądam ten serial ze względu na Patryka :) Ale, nie powiem, wątek Pawła nagle stał się interesujący :) Zatem czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki :)
Właśnie Bartek MIAŁ fajne wątki już bardziej nudne wątki miał Patryk Skalsky po za tym fikcyjnym ślubem z Emilką Pałkowską.
Ja się bardzo wkurzyłam jak zobaczyłam w serialu Krawczyka... I teraz oglądam tylko dla Barka i Patryka bo Artur się wypalił... :)
A mi w roli Pawła nie pasuje ani Mateusz Janicki, ani Mikołaj Krawczyk. Ten pierwszy był mdły, sztuczny i "połykał" końcówki zdań, a ten drugi jest zwalisty, jąka się zbyt często i nijak nie pasuje do roli amanta.
Mikołaj gra lepiej od Mateusza! Oglądałam na ipli odcinki Z janickim i po prostu cieszyłam się, że nie oglądałam tego kiedy on gral. Mateusz jest oblechem i gra fatalnie... szkoda słów... zazdrościcie Mikołajowi, bo jesteście tacy jak ten Janicki!
Chyba sama jesteś jak Janicki. Też oglądałem na ipla "pierwszą miłość" od 1 odcinka, nie uważam że Mateusz jest obleśny tylko że gra sztucznie i jest strasznie mdły i niewyraźnie mówi. I nie zazdroszczę wcale Krawczykowi bo nie mam czego, moim zdaniem żaden z nich nie pasuje do tej roli i tyle.
Nie ma się co kłócić, Wedzia osiągnie magiczny wiek 15 lat, hormony trochę opadną to spojrzy obiektywnie.
chyba ty, ja mam więcej niż 15 lat, a tak poza tym, to chamstwo, zmuszać kobiety to takiej wypowiedzi
Dla mnie Pierwsza miłość dzieli na dwie fazy: czas Janickiego, a później Krawczyka...... Trochę nie mogę się przyzwyczaić do tak drastycznej zmiany...... Widać jednak, że Marysia, a tak naprawdę Aneta Zając nie chciała grać z Mateuszem.....właściwie po zmianie aktora była swobodniejsza przy Krawczyku no i zaowocowało to milością w życiu prywatnym.....Jednakże ja wolałam Janickiego w roli Pawła...niby taki mdły, a na dłuższą metę wnosił więcej niż ten obcesowy Krawczyk:( Tylko, że chyba bez zmiany aktora by się nie obeszło, bo Aneta i Mateusz nie umieli ze sobą współpracować i nie stworzyliby Romea i Julii:)
Ja 15 lat nie mam. Jestem dorosłą kobioetą, która ma rodzinę. Jestem wykształcona i pracuję.
Oto moje zdanie.
Pierwszą miłość zaczęłam oglądać stosunkowo niedawno ale tak się wciągnęłam, że zaczęłam oglądać od pierwszego odcinka. Jedno wam powiem Janicki zdecydowanie lepiej grał Pawła, lepiej pasował do tej roli, nie mówiąc już, że był przystojniejszy.
Niestety Pan Krawczyk jest słabym aktorem. Nie podoba mi się jego gra aktorska, nie podoba mi się on i nie lubię go oglądać ani w serialu, ani nigdzie.
Sama Pani Aneta też mnie na kolana nie powala ale z Panem Janickim naprawdę miło się ich ogląda, w przeciwieństwie do Krawczyka.
Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam