PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34522
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

julka :/

ocenił(a) serial na 9

Na fejsie pisało, że Julka trafi do szpitala. ale nie napisali dlaczego. Ja myslę że to wszystko bedzie związane z Malką i narkotykami. Może te gówniary znów przyjdą i dostarczą melce nowy towar. Julka to znajdzie i po prostu tego "uzyje". No nwm. To jest tylko moja hipoteza :)

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Na stronie oficjalnej PM?

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

To może jak się czegoś nalyka to będzie w niej więcej energi

ocenił(a) serial na 5
datina69

Lepiej jakby Maciek je zjadł, jemu by się przydało.

ocenił(a) serial na 7
alexandrax123

Jeśli tak będzie... Kogo zdziwi, jak Święta Wielkoduszna Majka dalej będzie stała murem za Amelią, a Julka to tam nieważne ;)?

Naavy

No dokładnie:P. Obca dziewczyna która stale pakuje się w problemy ważniejsza od własnego dziecka i jej zdrowia. Niby Majka się wkurzy na Amelię ale pewnie nie na długo:P

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Na krześle będzie plecak Melki, Julka będzie siedzieć na podłodze trzymając woreczek z tym czymś, nie wiem gdzie wtedy będzie Melka.

ocenił(a) serial na 9
kierowca23

tak własnie myslałam, ze tak bedzie :)

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Nom ale Julka ma patologie w tym domu, dziadek jej nie odwiedza, non stop jest gdzieś podrzucana. Marysia co chwile ma nowych facetów, dziwne że ona się nie pyta gdzie Aleks,Hubert, chwilowi tatusowie, nie długo się okaże że Majka będzie z Michałem. W dodatku tego Marysia przygarnia pod swój dach jakoś Melka, z fajną kartoteką, którą bardziej się interesuje niż Julką. Jeszcze jakby nie było Melka na legalu trzyma narkotyki w domu. No powiedzcie czy to jest normalne?

ocenił(a) serial na 7
kierowca23

Zgodzę się z Tobą poza tym, że Julka nie pyta. Pytała o Huberta, bo było o tym mówione. Pewnie o Aleksa też pyta, tylko tego nie pokazują. Co nie zmienia faktu, że skoro będzie romans z Michałem [co taki super facet w niej zobaczy?], tzn że po pierwsze kolejny tatuś się pojawi, a po drugie - Amelii się szybko nie pozbędą, nawet jakby Julce się stało coś poważnego [jak szybko Majka by o tym zapomniała, myśląc że znowu jest u "cioci Anety" ;) ? ].

ocenił(a) serial na 5
Naavy

A to przepraszam, nie wiedziałem czy pytała czy nie, tak napisałem.

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Spoiler

http://i57.tinypic.com/2mpy5b7.jpg
 http://i58.tinypic.com/2m51ff9.jpg 

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Ile to dziecko ma lat, że nie wie, że się nie grzebie w cudzych rzeczach.