Nie oglądałem 3 miesiące tego gównianego serialiku i skończyłem na momencie kiedy Paweł został wsadzony do więzienia za posądzenie o morderstwo. Po długiej przerwie w oglądaniu serialu, włączyłem Polsat i akurat trafiłem na moment, w którym Pawełek roześmiany jak gdyby nigdy nic siedzi sobie z Arturkiem. Kto oglądał ten serial przez ostatnie 3 miesiące niech odpowie mi na następujące pytania:
1.Czy to prawda, że dr. Stasiaka zabił dr. Walczak bo chciał go wygryźć ze stołka?
2.Jak doszło do tego, że wyszło na jaw że Paweł jest niewinny?
3.Co się stało z dr. Walczakiem?
4.Jak Marysia zareagowała na wypuszczenie Pawła na wolność?
5.Czy Paweł i Majka są razem? Jak nie to dlaczego?
6.Czy Patryk jest już z Emilką?
7.O co chodzi, z tym synem Patryka o którym nie wiedział? Jak się o nim dowiedział i kto jest matką dziecka?
8.Czy Kinga dalej jest z Rafałem?
Dziękuję za sensowne odpowiedzi i pozdrawiam.
1. Tak, to Walczak za namową Klary Stasiak zamordował Michała
2. Przyczynił się do tego Artur, który dostarczył dowody policji
3. Siedzi w pierdlu, gdzie kumple spod celi organizują mu różne "gry i zabawy" ;-)
4. Nie wiedziała jak się zachować, było jej głupio że go zakablowała policji a Paweł jej tego (póki co) nie wybaczył i się wyprowadził (ale i tak się pewnie zejdą z powrotem, jak zawsze)
5. Patrz punkt 4
6. Owszem
7. Matką jest kobieta która pracowała jako pokojówka u rodziców Patryka jeszcze w Stanach, a młody sam się do niego zgłosił
8. Na szczęście już nie
1. Tak to Dr. Walczak zabił Dr. Stasiaka na zlecenie Klary Stasiak, ponieważ Klara chciała go zabić za romans z Marysią a Dr. Walczak za to ,że zawsze wszystkie honoraria należały się Dr. Stasiakowi a nie jemu.
2.Artur z Marysią do tego doszli, ale to Artur dostarczył dowody policji.
3. Dr. Walczak poszedł do więzienia.
4. Było jej głupio ,że miała romans z Dr. Stasiakiem i ,że nakablowała na Pawła.
5. Paweł i Marysia nie będą razem ale nie wezmą rozwodu. Dlatego nie będą razem ,ze Paweł nie mógł wybaczyć Majce romansu. Ze Dr. Stasiakiem.
6. Tak,Patryk jest z Emilkom.
7. Jego Syn nazywa się Mirek, ma 10 lat. Jego matką jest Iwona pokojówka która kiedyś pracowała u Patryka w Stanach Zjednoczonych. Patryk miał wtedy 16 lat a ona 18 lat. Potem bez słowa pożegnania wyjechała bo była w ciąży.
8. Nie. Rafał powiedział na wieczorze kawalerskim ,że musi niańczyć nie jego syna i ,że nie jest pewny uczuć do niej ponieważ zabrania mu jazdy na motorze.
Ja też sobie przerwę zrobiłam ostatnio od oglądanie tego "gównianego serialiku" i mam jeszcze w związku z tym jedno pytanie: O co znowu poszło Kindze i Rafałowi, że już się rozeszli?
Pierwsza miłość opisy dalszych odcinków!!!
1. Paweł będzi miał romans z Kaliną.
2. Artur pogodzi się z Bereniką.
3. Bartek zerwie z Lucyną ponieważ nie będzie chciał być przez nią poniżany.
4. Majka dowie się o romansie Kaliny i Pawła i straci nadzieje ,że on do niej wróci.
5. Artur zakocha się w Berenice ale jej o tym nie powie.
6. Ola będzie chciała na siłę zniszczyć związek jej Ojca i Renaty.
7. Lucyna będzie przeprszać Bartka, wtedy wyjdzie na jaw jaka jest wrażliwa.
8. Matka Kaliny dowie się o romasie Pawła i Kaliny i zagrozi mu: ,,Albo zakończycie ten romans albo grozi ci zwolnienie".
9. Artur i Berenika będą parą.
10. Pani Tomczak zapewni Ole ,że naprawdę bardzo zależy jej na oli Ojcu, Ola uda ,że w to wierzy a naprawdę nadal bęzie snuła plany zniszczenia ich związku.
11. Bartek wybaczy Lucynie, że tak nim pomiatała.
12. Pawełi Kalina będą ukrywać swój związek przed Matką Kaliny i przed mediami.
13. Lucyna znowu zaczyna pomiatać Bartkiem, on ostatecznie z nią zerwie.
14. Ola mówi Ojcu w złości o tym ,że Renata zdradzała męża, mówi także o swoich obawach.
15. Matka Kaliny dowiaduje się o dlaszym romansie Pawła i Kaliny, zwalnia Pawła.
16. Berenika kłóci się z Arturem i to gwłatownie, w przypływie złości Artur idzie z koloegami na piwo.
17. Łukasz całuje Anne na oczach Kingi. Kinga buzuje ze złości.
18. Grzegorz jest zły na Renate ta prubuje mu się tłumaczyć, na daremno.
19. Berenika dowiaduje się ,że po ich kłótni Artur poszedł do nocnego klubu ....
20. Łukasz mówi Annie ,że między nimi nic nie ma to był tylko pocałunek.
21. Grzegorz postanawia dać Renacie jeszcze jedną szanse.
22. Kalina spotyka się potajemnie z Pawełem. I ukazuje się jedno z ich spotkań w gazecie.
23. Artur przeprasza Berenikę ta jest nie ugięta, chce odejść z pracy ....
24. Ola przekonuje się do pani Tomczak. Grzegorz jest szczęśliwy.
25. Anna jest zła na Łukasza ,że robił jej nie potrzebne nadzieje.
26. Matka Kaliny dowiaduje się o ich potajemnym spotkaniu, jest wściekła chcę z Kaliną wyjechać z Wrocławia...
27. Berenika wybacza Arturowi przekręt, do czasu gdy dowiaduje się ,że w nocnym klubi Artur zabawiał się z tancerką na rurze.
28. Anna z Kingą ryuwalizują o Łukasza. Każda na swój sposób chcę być dla niego ,,miła".
29. Artur nie wie jak przeprosić Berenikę. Prosi na kolanach na środku ulicy o drugą szanse.
30. Renata nie dostaje rozwodu od męża jest załamana ....
31. Paweł rozpacza po wyjeździe Kaliny. Dzwoni do niego Marysia z pytaniem ,,Chcesz rozwodu"?
32. Kinga i Anna mają tego dość i każą Łukaszowi wybierać.
33. Paweł mówi Majce ,że na razie rozwód nie gra roli. Marysia czuję ulgę. Paweł dowiaduje się ,że Kalina przyjechała do Wrocławia.
34. Łukasz wybiera ... Elę! Kinga i Anna są rozczarowane!!!
35. Renata w końcu dostaje rozwód i jest z Grzegorzem szczęśliwa.
36. Kalina przychodzi do Pawła od razu zaczynają się całować.
37. Anna postanawia się zwolnić z pracy, Kinga mówi jej ,że chcaiłaby aby została i żeby zapomniały o sprawie z Łukaszem.
38. Grzegorz oświadcza się Renacie, Renata jest zaskoczona ale odmawia Grzegorz to dobiera jako ... zerwanie!
39. Matka Kaliny zgadza się na związek Kaliny i Pawła. Kalina jest szczęśliwa.
40. Grzegorz rozpacza po zerwaniu z Renatą. Ola idzie do Renaty i robi jej awanturę!!! Renata jej mówi ,ze nie zerwała z jej ojcem tylko odmówiła zaręczyn. I poprostu nie jest gotowa na kolejny ślub i ,że jeśli jej ojciec chce być z nią musi to uszanować.
41. Berenika nie wybacza Arturowi i odchodzi z firmy. Artur jest załamany jak nigdy. Paweł martwi się o niego.
42. Paweł mówi Kalinie ,że ma żone. Kalina jest w szoku.
43. Matka Kaliny robi Pawłowi awanturę. Paweł przeprasza Kalinę i opowiada historię swojego małżeństwa.
44. Renata mówi Grzegorzowi ,ze wcale z nim nie zerwała. Grzegorz oddycha z ulgą.
45. Paweł dzwoni do Marysi z prośbą o ... rozwód! Marysia jest przygnębiona.
46. Artur wydzwania do Berenikiale ona nie odbiera. Artur rozumie ,że to była jego miółosć życia którą stracił, być moze na ZAWSZE!
47. Paweł ma mieć nie długo rozwód bardzo się stresuje. I nie jest do końca pewny czy go chcę.
48. Artur wyznaje Berenice milość. Ale ona go wyśmiewa i poniża. Artur jest bardzo smutny.
49. Grzegorz myśląc ,że Renacie jest przykro ,że nie przyjęła jego oświdczyn oświadcza się jeszcze raz.
50. Paweł mówi na sali sądowej ,że nadal kocha Marysie. Ale nie potrafi jej wybaczyć zdrady. W Marysi iskrzy się iskierka nadziei ,ze kiedyś znów będą razem.
51. Berenika czuje się winna poniżenia Artura przychodzi do firmy i go przeprasza ale nie wybacza.
52. Renata odmawia oświadczyn i mówi dlaczego. Grzegorzowi jest głupio.
53. Kalina robi Pawłowi awanturę ,że chciał się nią tylko zabawić ,ze była dla niego tylko takim pocieszeniem a tak naprawdę nadal kochał żonę.
54. Artur pogrąża się w depresji, zaniepokojona jego stanem Stefani idzie do Bereniki i mówi jej o tym.
55. Grzegorz wyznaje Renacie miłość i daje pierścionek na zacementowanie ich miłości.
56. Paweł przeprasza Kalinę po czym całuje na pożegnanie. I odchodzi.
57. Berenika idzie do firmy ,,Pierwsz miłość" okazuje się ,że Artur jest w takiej depresji ,że postanowił zamknąć firmę.
58. Paweł dowiaduje się ,ze Kalina zniknęła i nikt jej nie może znaleźć. Matka Kaliny obwinia o wszystko Pawła.
59. Berenika wybacza Arturowi przekręt. Artur jest szczęśliwy i nie zamyka firmy.
60. Paweł znajduję Kalinę w garderobie Andrey okazuję się ,że to Andrea ją zamknęła i wysyłałała te pogróżki Kalinie.
61. Berenika chcę wrócić na swoję poprzednie stanowisko. Artur odmawia.
62. Andera jest w areszcie i dosteje 3 lata w zawieszeniu na 2. Mama Kaliny dziękuje Pawłowi za odnalezienie Kaliny.
63. Berenika jest zła na Artura,że nie moze wrócić do firmy. Artur na jej stanowisko ma już kogoś innego.
64. Mama Kaliny proponuje Pawłowi powrót do parcy, on jednak odmawia.
65. Patrycja to dziewczyna którą Artur chce zatrudnić na stanowisko Bereniki. Berenika jest pewna ,ze prędzej czy później on ją z nią zdradzi.
66. Paweł przychodzi do Marysi. Mówi ,ze nie wybaczy jej zbyt szybko i żeby uzbroiła się w cierpliwość.
67. Patrycja w ostatnie chwili rezygnuje ze stanowiska pracy w Firmie. Artur jest przygnębiony.
68. Kalina mówi mamie ,że Paweł to jedyna miłość jej życia. Mama Kaliny postanwia porozmawiać z Pawłem.
69. Artur postanawia zatrudnić z powrotem Berenikę. Berenkia jednak odmawia.
70. Kalina przychdzi do Pawła i mówi mu ,że go kocha, Paweł jednak mówi ,ze ich związek nie ma przyszłości.
71. Artur tak długo namawia Berenikę ,że ona w końcu się zgadza wrócić do pracy.
72. Kalina popada w depresje. Matka Kaliny robi Pawłowi awanturę.
73. Berenika chcę robić kursy uwodzenia dla kobiet, Artur nadal jest przeciwny temu pomysłowi.
74. Paweł mówi Kalinie ,że oni nie byli sobie pisani, i musi to zrozmueć. Kalina jednak upiera się przy swoim.
75. Berenika po kryjomu robi kurs uwodzenia dla kobiet. Dowiaduje się o tym Stefani.
76. Paweł postanaiw na jakiś czas wyjechać z Wrocławia musi od tego wszystkiego dopocząc.
77. Berenika prosi Stefani by nic nie mówiła Arturowi. Stefani obiecuje ,ze nie powie.
78. Marysia dowiaduje się ,że Paweł wyjechał jest smutna, ponieważ sądzi ,ze to przez nią.
79. Kalina postanwia się spoitkać z Marysią i z nią porozmwiać.
80. Artur dowiduje się o kursach uwodzenia dla kobiet Bereniki jest wściekły ale nic jej nie mówi. I pisze na formu ,ze to już nie aktualne.
81. Kalina robi awanture Marysi. I zaczyna ją szarpać. Marsyia się broni.
82. Na kurs uwodzenia Bereniki nikt nie przychodzi. Berenhika jest zawiedzona.
83. Kalina przeprasza Marysie za to ,że ją szarpała. Marysia jej wybacza.
84. Berenika dowiaduje się ,że to przez Artura nikt nie przyszedł na kurs uwodzenia. Jest na niego wściekła.
85. Paweł wraca do Wrocławia, Kalina i Marysia się bardzoi cieszą i obie biegną mu na powitanie.
86. Berenika mówi Arturowi ,ze skoro jest jego miłością życia dlaczego robi jej cały czas na złośc.
87. Marysia i Kalina znowu się kłócą. I zaczynają się bić. Roździela je Paweł.
88. Artur zaprasza Berenikę w razie przeprosin na kolacje. Berenika jest zadowolona.
89. Paweł jest zły na Marysie i na Kalinę. Mówi ,ze musi od nich obu dopocząc.
90. Artur mówi Berenice ,że ją kocha. Berenika także wyznaje mu miłość.
91. Kalina przeprasza Marysię i mówi ,ze już więcej nie będzie się wtrącać w ich życie.
92. Berenika ma wątpliwości co do uczuć Artura. Dzili się nimi ze Stefani.
93. Paweł mówi Marysi ,że jeszcze jej nie wybaczył. Marysia jest smutna.
94. Artur dowiaduje się przypadkowo od Stefani ,że Berenika nie jest pewna czy Artur ją tak bardzo kocha jak mówi.
95. Kalina przeprasza za wszystko Pawła i wyjeżdża. Paweł jest smutny i zamotany.
96. Artur przekonuje Berenikę ,że ją kocha i w dowód miłości wykupuje wycieczkę na Hawaję.
97.Paweł przychdzoi do Marysi po czym całuje. Marysia odwzajemnia pocałunek.
98. Berenika i Artur są bardzo szczęśliwi po wycieczce z Hawai. Artru i Berenika w końcu się przekonali ,że są dla siebie stworzeni!
99. Paweł przeprasza Marysie za pocałunek i mówi ,że to wszstkko dziej się za szybko po czym wychodzi.
100. Marysia mówi Pawłowi ,ze nie mószą się śpieszyć ,że po tym co mu zrobiła nie oczekuje od niego ,że o wszytkim zapomni. I na początkek wybierają się do reustauracji. Na kolecje. :):):):):):)