Czy ktoś może mi wytłumaczyć te dziwne zachowania Soni??
1)Dziewczyna znikąd,która wmówiła wszystkim że jest córką Marka, a oni skwapliwie uwierzyli. A skąd wiadomo, że mówi prawdę?
2)Dlaczego nie spieszyło jej się z przyprowadzeniem Tomka,gdy go znalazła jak się zgubił w parku?
3)Po co zaczęła robić nadzieje? Bartkowi
4)Dlaczego skłóciła ze sobą Bartka i Marka?
5)Po co zawracała głowę dr Turczykowi? Na pewno nie uwierzę w to,że się w nim naprawdę zakochała.
6)Dlaczego na samym początku skłamała Kindze, podając inne dane osobowe?
No i ta jej dziwna praca 24 h/d w sekstelefonie...
Konkluzje: Moim zdaniem Sonia może okazać się zwykłą oszustką (choć nie musi),która lubi wygodnie żyć na koszt innych(kto rozsądny pozwoliłby zamieszkać u siebie nieznajomemu?)i mieszać w ich życiu(chce skłócić Marka z całym otoczeniem). Nie wiem, co jej bohaterka ma wnosić do serialu, scenarzystom chyba braknie pomysłów na ten serial. A co wy o tym wszystkim sądzicie??
1. Tez uwazam, ze to moze byc oszustka. Wmowila wszystkim, ze jest corka Marka, wszyscy w to uwierzyli, a nikt tego nie sprawdzil. Co z tego, ze miala jeden stary list, poza tym nic wiecej nie wiedziala. Byc moze go znalazla i postanowila wykorzystac.
2. Wydaje mi sie, ze chciala zrobic Kindze na zlosc, nie odprowadzajac dziecka, a po drugie zalezalo jej na tym, ze uzyska uznanie zabierajac go, gdyz to ona go znalazla.
3. Podobalo jej sie, ze sie nia interesowal, ogolnie mowiac chciala sie zabawic na cudzy koszt. Bylo jej obojetne, ze on traktuje to inaczej.
4. Wydaje mi sie, ze chce miec Marka i Terese na wylacznosc. Chce ich sklocic ze wszystkimi i stac sie jedyna ukochana corka.
5. Podoba jej sie, ze Turczyk jest taki niesmialy i to ona nim kieruje. On robi to czego ona od niego wymaga, a on pokornie, z zazenowaniem to wypelnia.
6. Tego wlasnie sama nie wiem. Jaki ma zwiazek jej obecne imie z tym poprzednim. Skoro Kinga jej nie znala to mogla jej sie przedstawic prawdziwym imieniem i nazwiskiem.
1) Spójrz jej głęboko w te puste, nienaruszone przez wiedzę oczy - cecha rodzinna.
2) Bo jest pedofilką
3) Bo jest pedofilką
4) Bo nagrywała ich na youtube
5) Nimfomanka - prost sprawa
6) Bo chciała ją zgwałcić, porwać Tomka i go zgwałcić, po czym zgwałcić Manuela geja (czyli Mariana gwałciciela) i stworzyć płyn na porost włosów dla Marka
Sex telefon = niezła kasa
błagam, czy Ciebie to naprawdę bawi???
a co do pytań, to odpowiedzi niestety nie znam, ale też uważam że dużo rzeczy jest tu albo nie w porządku z zamierzenia albo już scenarzyści nie maja pomysłów...
Moim zdaniem tez to jest oszustka ale mysle ze ta trojka lekarzy cos zrobila jej matce i chce sie teraz zemscic :) mysle ze zmarla przez nich. bo zauwazcie ze tylko na lekarzy poluje :)
To fakt. Ja juz etz nad tym myslalam, ze ona wcale moze nie byc corka Marka. Kiedys zdobyla gdzies ten list, byc moze dostala go od kogos, a teraz na tym korzysta. Jestem ciekawa jak to sie wyjasni.
P.S. Mam takie pytanie. Pierwsza Milosc leci w tv nawet przez wakacje?
Też myślę że to jest oszustka.
Wydaje mi się że ona też ma coś z psychiką. Jej zachowanie daje dużo do myślenia. No ale kiedyś to się napewno wyjaśni:)