PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34523
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Oglądaliście poniedziałkowy odcinek ? To jest śmiech na sali jak Igor nią manipuluje robi z niej wariatkę. Rzeczywiście jeśli chodzi o Stolarczyka to prawda ale to co powiedział o Natanie. Ona na prawdę mu uwierzyła że jej Ojciec stał za jego pobiciem. Śmiać mi się z tego chce.

kchm1

jak Igor zabrał jej pistolet to aż się na głos zaśmiałem :D jedno jego słowo i Sabinka już łyknęła, że Karol który wyjątkowo lubi Natana nagle wydał rozkaz by skatować go na śmierć :D zawsze są fajne sceny jak ona tak głupieje, nie mogę się teraz doczekać następnych odcinków, już w zwiastunie następnego było jak marudzi na Dagę. "taka z ciebie przyjaciółka? :(" tym razem los szybko się zemści, chwilę po takim tekście stracić tą osobę D:

Wingo

No naprawdę kretynizm. Tak Weksler by chciał zabić swojego ulubieńca. On rzadko kogo lubi ale tutaj widać sympatię jaką darzy Natana. Nie wiem czy Sabina w końcu zmądrzeje. I jeszcze wyrzuci broń. Po co ją kupowała i jak zamierza się bronić? Rozumiem że zrezygnowałaby z zabicia Igora gdy rozsądek by jej podpowiedział że poszłaby do więzienia i zmarnowała życie przez gnoja ale była już w takim stanie psychicznym że myślę, iż niejedna osoba na jej miejscu by to już zrobiła. W sumie mogłaby zrobić to w swoim mieszkaniu gdyby Igor do niej przylazł, zawsze mogła by powiedzieć że to obrona własna, tutaj nie bardzo bo sama do niego przyszła. Generalnie Sabina zmieniła się najbardziej z wszystkich postaci, nią można manipulować ile się chce, kompletnie nie myśli.

kchm1

jak Igor zabrał jej pistolet to aż się na głos zaśmiałem :D jedno jego słowo i Sabinka już łyknęła, że Karol który wyjątkowo lubi Natana nagle wydał rozkaz by skatować go na śmierć :D zawsze są fajne sceny jak ona tak głupieje, nie mogę się teraz doczekać następnych odcinków, już w zwiastunie następnego było jak marudzi na Dagę. "taka z ciebie przyjaciółka? :(" tym razem los szybko się zemści, chwilę po takim tekście stracić tą osobę D:

kchm1

Oglądałem już kolejny odcinek. Krótko mowiac Sabina to idiotka :D

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

malo powiedziane;/ a do tego niestety slabo gra. jeszcze takie neutralne sceny okay, ale te dramatyczne to prawdziwy ... "dramat"

ocenił(a) serial na 5
marajka

Kogo słaba gra ?

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

Jak kogo- Ula Debska Sabine. Normalne sceny ujda a te wymagajace wiekszego kunsztu aktorskiego leza

ocenił(a) serial na 5
marajka

A ona to tak, myślałem, że chodzi o Igora, duzo osob go nie lubi ale Rafał Mohr gra rewelacyjnie swoją role.

marajka

Sabinka pod wpływem alkoholu to dopiero aktorska katastrofa...heh
jeszcze te jej "spadaj facet",,haha żenada!!!

Ciekawe jak Radzio poradzi sobie z dramaturgią jak sie dowie o śmierci Dagi....nie widzę tego...nie da rady

ocenił(a) serial na 4
aron312

Banasiuk to nie jest zly aktor akurat. moze w PM mu sie nie chce starac

ocenił(a) serial na 3
aron312

Co jak co, ale Urszula Dębska zagrała rewelacyjnie rozpacz po dowiedzeniu się o śmierci Dagi.

ocenił(a) serial na 5
elmoo_filmweb

Tak, to było można powiedzieć "perfecto"

ocenił(a) serial na 5
kchm1

Poszła, zabić Igora dostała w ryj. Jeszcze mu uwierzyła w te bajeczki.