to by było dobre,zazwyczaj jak aktor rezygnuje z roli,to mówi wolę Teatr,albo filmy,ambitniejsze seriale,a tutaj zrezygnowałem z PM,bo tak naprawdę dopiero w reklamie Balczerzak i spółka mogę pokazać swój talent aktorski,ona jest dla mnie jak dla innych teatr.
haha :). Dokładnie tak. Akurat w głupim serialu PM nie da rady się wykazać,reklama lepsza. Aż chce się kupić i zjeść te kiełbachy więc znaczy że aktor talent ma :).
Widać,że kolo dobrze wszedł w rolę,stara się,nie traktuje tej reklamy podmiotowo,czy urzędowo,on nie gra smakosza Wędlin,on się nim stał.Myślę że już niedługo będą porównywać tą rolę,do tych klasowych,jak pisałem kiedyś np Małaszyńskiego w Oficerze,sam nie wiem,kto lepiej zagrał swoją rolę....obie tak dobrze zagrane...
No dokładnie, o Makowskiej nic nie powiedzieli, widzowie mają się domyśleć. Jedynie Bartek czy wojtek powiedzieli że Makowska nie może iść do Emilki przekonywać ją do małżeństwa z Bartkiem bo jej nie ma :). No sorry super wyjaśnienie, tyle to i ja widzę że jej nie ma. Widzowie mają sami pomyśleć co się stało. No może być wytłumaczenie że wyjechała robić biznesy w dużym mieście lub za granicą ale przecież była z Sewerynem, miała poważanie we wsi, była przyjaciółką wielu postaci jak np Pauliny. A teraz jej nie ma :P.