Na stronie PM znalazłam inf że do serialu wraca Teresa, która będzie grana przez inną aktorkę- Magdalenę Wójcik. Wiecie coś o tym?
Jak na mój gust to ona zbyt odstaje wiekowo od Mareczka i Anetki.. Zapewne okaże się, że jakiś radża ufundował jej operację plastyczną, albo od medytacji zmieniły jej się rysy twarzy xD
Czy ja wiem? jest tylko 6 lat młodsza od Skibińskiej. Tylko potrzebna będzie charakteryzacja, Bo Wójcikówna to zawsze takie lale grała, a Teresę wszyscy pamiętamy jako kurę domową w średnim wieku.
No nie przesadzajmy z ta kurą domową;) Tereska mimo wieku średniego była bardzo ładną kobietą, elegancka itp. Pani Wójcik ma że tak powiem "pazur", fajna kobita, za fajna dla Marka:)
Teresa kurę domową? Właśnie to była businesswoman. Prowadziła najpierw tą kawiarenkę, a potem BarBariana, pracowała. W domu częściej zaczęła przebywać, kiedy urodziła się Danusia.
To nie jest żart ;) sprawdz sobie na stronie w tabeli z obsadą :P Magdalena Wójcik zatrudniona od 2012 w roli Teresy.
Mimo wszystko Magdalena Wójcik wyglada dużo młodziej niż Ewa Skibińska i absolutnie nie pasuje do tej roli nie pasuje mi do roli matki dorosłej Kingi. No i tez powinni zatrudnić aktorkę która fizycznie jest podobna do serialowej Tereski
To na pewno jakaś plotka, Wójcik wygląda zupełnie inaczej niż Skibińska, ma głos niepasujący do roli Teresy, za młoda jest i w ogóle jakoś mi nie pasuje. Ale z drugiej strony ciekawie by było jakby wróciła, bo wyjaśniłby się powód, dla którego zniknęła a to będzie na pewno TOP 3 absurdów w historii serialu ;D
Tylko że to nie jest news z pudelka tylko wiadomość z oficjalnej strony serialu, zakładka obsada ;) Jeśli chodzi o fizyczne podobieństwo zastępowanych aktorów to raczej realizatorzy PM nie zawracają sobie tym głowy :) najlepszym przykładem jest postać Pawła, którego w pierwszych odcinkach grał blondyn, a później jego rolę przejął ciemnowłosy Krawczyk ;) poza tym jestem przekonana, ze powrót Tresy będzie tak samo idiotycznie wyjaśniony jak jej zniknięcie :P
Ale co będzie jak Pani Skibińska będzie chciała wrócić? Wiadomo, że ona najlepiej tę rolę odgrywa bo ona tam była 6 lat i to ona wykreowała postać Teresy Żukowskiej. Trochę dziwne to, już teraz zapowiadają jej powrót, a przecież koniec serii coraz bliższy. Chyba, że dopiero w nowej serii po wakacjach wróci. Pewnie namiesza Markowi i Anecie.
W roli Teresy widziałabym najchętniej Joannę Trzepiecińską, no ewentualnie Sylwię Wysocką. Obie wiekiem bardziej pasują do tej postaci.