PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Na stronie PM znalazłam inf że do serialu wraca Teresa, która będzie grana przez inną aktorkę- Magdalenę Wójcik. Wiecie coś o tym?

paczi88

Jak na mój gust to ona zbyt odstaje wiekowo od Mareczka i Anetki.. Zapewne okaże się, że jakiś radża ufundował jej operację plastyczną, albo od medytacji zmieniły jej się rysy twarzy xD

ocenił(a) serial na 4
pringles

haha

paczi88

jak to

ocenił(a) serial na 7
paczi88

Magdalena Wójcik jest zdecydowanie za młoda do roli Teresy.

ocenił(a) serial na 3
__Cleo Sertortii13

Magdalena ale Mazur powinna zagrac role Teresy :)

ocenił(a) serial na 7
bajla1987

Też za młoda!
Ale miałaby adoratorów że hoho!

paczi88

pisze o tym tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Magdalena_W%C3%B3jcik_%28aktorka%29

no_bo_co

ktoś to wpisał dla żartu a wy wierzycie? przecież ona nawet nie pasuje do tej roli

kkarolinkka2

Czy ja wiem? jest tylko 6 lat młodsza od Skibińskiej. Tylko potrzebna będzie charakteryzacja, Bo Wójcikówna to zawsze takie lale grała, a Teresę wszyscy pamiętamy jako kurę domową w średnim wieku.

damianii

No nie przesadzajmy z ta kurą domową;) Tereska mimo wieku średniego była bardzo ładną kobietą, elegancka itp. Pani Wójcik ma że tak powiem "pazur", fajna kobita, za fajna dla Marka:)

damianii

Teresa kurę domową? Właśnie to była businesswoman. Prowadziła najpierw tą kawiarenkę, a potem BarBariana, pracowała. W domu częściej zaczęła przebywać, kiedy urodziła się Danusia.

kkarolinkka2

To nie jest żart ;) sprawdz sobie na stronie w tabeli z obsadą :P Magdalena Wójcik zatrudniona od 2012 w roli Teresy.

paczi88

Mimo wszystko Magdalena Wójcik wyglada dużo młodziej niż Ewa Skibińska i absolutnie nie pasuje do tej roli nie pasuje mi do roli matki dorosłej Kingi. No i tez powinni zatrudnić aktorkę która fizycznie jest podobna do serialowej Tereski

milenasy

np Dorota Pomykała

no_bo_co

Ta aktorka z kolei troszkę za stara wg mnie..w ogóle niepotrzebnie wraca ta postać ;/

paczi88

To na pewno jakaś plotka, Wójcik wygląda zupełnie inaczej niż Skibińska, ma głos niepasujący do roli Teresy, za młoda jest i w ogóle jakoś mi nie pasuje. Ale z drugiej strony ciekawie by było jakby wróciła, bo wyjaśniłby się powód, dla którego zniknęła a to będzie na pewno TOP 3 absurdów w historii serialu ;D

Hitek

Tylko że to nie jest news z pudelka tylko wiadomość z oficjalnej strony serialu, zakładka obsada ;) Jeśli chodzi o fizyczne podobieństwo zastępowanych aktorów to raczej realizatorzy PM nie zawracają sobie tym głowy :) najlepszym przykładem jest postać Pawła, którego w pierwszych odcinkach grał blondyn, a później jego rolę przejął ciemnowłosy Krawczyk ;) poza tym jestem przekonana, ze powrót Tresy będzie tak samo idiotycznie wyjaśniony jak jej zniknięcie :P

ocenił(a) serial na 10
paczi88

Popieram w 100% cię paczi88.

paczi88

Ale co będzie jak Pani Skibińska będzie chciała wrócić? Wiadomo, że ona najlepiej tę rolę odgrywa bo ona tam była 6 lat i to ona wykreowała postać Teresy Żukowskiej. Trochę dziwne to, już teraz zapowiadają jej powrót, a przecież koniec serii coraz bliższy. Chyba, że dopiero w nowej serii po wakacjach wróci. Pewnie namiesza Markowi i Anecie.

Hitek

W roli Teresy widziałabym najchętniej Joannę Trzepiecińską, no ewentualnie Sylwię Wysocką. Obie wiekiem bardziej pasują do tej postaci.

paczi88

No Alutka bardziej się nadaje, szczególnie teraz gdy jej odeszła rola w Rodzinie Zastępczej. Gdyby ją przefarbować na rudo to można byłoby zrobić z niej Teresę. Wysocka by mi nie pasowała.