M&M , Kucharek, deichman, podawajcie wiecej :D
Kiedyś jak Teresa tworzyła "Fabrykę wrażeń" to były reklamy Providenta.
W jednym z pierwszych odcinków kiedy Marek odszedł od Teresy reklamowali jakiś salon piękności, kiedy Kinga zabrała matkę aby zrobili ją tam na bóstwo aby Marek ją zobaczył i pod tego wpływem wrócił do rodziny.
Po co powtarzasz po mnie?
A ten salon piękności nazywał się OKIŁ bo reżyserem serialu był wtedy Okił Khamidov.
Dokładnie tak! Rozumiem agresywny product placement, ale to co zrobili z Heyah to po prostu przegięcie xD
Dokładnie tak! Rozumiem agresywny product placement, ale to co zrobili z Heyah to po prostu przegięcie xD
Reklama Kucharka znów się powtórzyła odcinek albo dwa temu jak Emilka gotowała "pyszną zupę" dla Patryka.
Rodzina biegnąca z siatkami z Biedronki.
Tereska farbująca włosy Londą.
Kredyt z Providenta na otwarcie barbariana.
Artur w Deichmanie.
M&M'sy
''Bartek podaj Kucharka bo się skończył''
''A co mam wysłać gołębia pocztowego? Dzwonię z Heyah bo jest tanio''
Grupa Artura grająca w PES.
Ja obstawiam, że w jutrzejszym odcinku będzie reklama kawy Prima. Uwierzcie mi!
Bryk.pl ?
Dzisiaj jak był ten cały chłopak Olki pytany to mówił, że babka korzysta z bryku, czyli ewidentnie reklama. Wpiszcie bryk w googlach, tylko to wyskakuje. hahahaha
haha rozwaliła mnie scena, w której Paweł leży na kanapie i ogląda Kiepskich, przychodzi Artur, chwilę rozmawiają i pod koniec Artur ze znaczącym uśmieszkiem pokazuje na Ferdka i na Pawła
Wydaje mi się że kiedyś pojawił się jakiś fundusz inwestycyjny, czy coś w tym stylu, z którego korzystał i oczywiście zupełnie przypadkowo zachwalał go Artur, mylę się??
Dziś widziałem reklamę jogurtu Danone z akcją Fundacji Polsat podziel się posiłkiem.
A pamiętacie jak z nudów główni bohaterowie oglądali tv? Były to jakieś programy polsatowskie. Pamięta ktoś jakie?
Heyah kontratakuje. Sabina pije napoje z kubka z kotem "Sru" a po chwili wpada ten no... brat Oli i:
-Co byś ty zrobiła bez tego Heyah.
-No mam darmowe rozmowy (bla,bla, bla) a co u ciebie?.
chyba nikt nie napisał dokładnie o tym, ale znowu Heyah (jak Sabina dzwoniła do kogośtam w Holandii chyba) i jej rozmowa z Olką i Mikresem (?) "no co, przecież mówiłam ci że w Heyah jest taka nowa tania oferta ble ble ble" :D
I chyba sprzed 2-3 dni (Artur do Wereniki) "sprawdzam sytuację na drogach, nie wiem czy wiesz ale Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad codziennie aktualizuje swoją stronę internetową ble ble ble" i takie bezczelne ujęcie na laptop, żeby dokładnie można było ją zobaczyć, ech.. porażka :) (jak wg mnie większość albo i całość tego serialu) :)