Od kiedy mniej watkow z Sabina to on przejal paleczke postaci wkurzajacej. Najbardziej chyba mnie
irytuje kiedy poucza i strofuje KAske :/ i Jego stosunek do dziewczyn, ktore mu sie podobaja, jak
teraz z LUiza- zamienia sie od razu w pantoflarza, prymuska. I nie sa to watki komediowe jak z RYskiem, ktory i aktorem jest lepszym i z przymruzeniem oka te sceny sa krecone. Tu pelna powaga a MIkser pretenduje na dzentelmena roku
taaaa, taki rzekomy ideał.. a jak mało co nie złapał HIV przez przypadkowy seks to już wielce poszkodowany był
no a jakie ten Mikser miny fobi,grymasy.Ostatnio nawet jak buty wkładal to takie grymasy robił na twarzy ze sam Anthony Hopkins moze mu pozazdroscic!
Na poczatku samym byl inny, i fajna para byli z OLa. Obecnie zdecydowanie bardziej lubie DAge niz tego typka
A dla mnie Aśka wygrywa konkurs na najbardziej irytującą postać. Zachowuje się gorzej niż pięcioletnie dziecko, rozpieszczona, zazdrosna , totalnie skupiona na sobie. Do tego wredna i złośliwa. Jak Mikser zainteresował się inną dziewczyną, to wieczny foch i obrażona gęba. Cały czas zrzędzi, narzeka i robi z siebie nadętą księżniczkę, żądając od wszystkich, żeby dostosowali się do niej. Kto by z taką wytrzymał? No a teraz przeszła samą siebie - jest co najmniej współwinna postrzelenia tego faceta i totalnie tego nie widzi, jest obrażona na wszystkich, że mają czelność powiedzieć prawdę w oczy. Zostawiła umierającego człowieka w lesie, bo myślała tylko o sobie. I to człowieka, który umierał/umiera z jej winy. Dla mnie to to samo, co potrącić kogoś i zwiać.
Niemniej co do Miksera to Cię rozumiem. O ile Aśka zachowuje się jak dziecko, o tyle on zachowuje się jak taki stary dziad w ciepłych kapciach. W pracy służbista, a prywatnie totalny rozmemłany pantoflarz.
Jej zachowanie w ogole nie podlega zadnej klasyfikacji - pogonilabym taka w realu. A on gra fajna prawda postac wiec inna historia. Ciesze sie ze rozumiesz ;)
no właśnie a sama zapomniała w jakich niedawno była tarapatach i jakoś Błażej z Mikserem jej nie zostawili tylko jej pomogli był telefon Błażej przyjedź błagam cię ciekawe jakby się czuła gdyby ją olał bo mógłby.
Ja natomiast w ogóle nie mogę zaakceptować Dominika, facet jest bardziej sztuczny niż cycki Dody, jego gra jest wymuszona.
Mikser to jest taki idealny ze zygac sie chce.Ino poucza tego Kaske smieje sie z niego.Woglole on sprawia wrazenie jakby mial z 60 lat i pozjadal wszystkie rozumy.Koles przed wszystkimi pokazuje ze jest idealny.Ja poprostu niemoge patrzec na ta jego morde z duzym nosem!!!!