PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34526
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

PM skonczyla sie tak naprawde po odejsciu Pawla bez niego to juz nie jest to samo,to z n byly najlepsze akcje umial sie swietnie bic . Pokonal Manuela, Rajmunda i innych bandiorow, no moze ostatnia wizyta przy oddaniu nerki Arturowi . Przedtem Pawel, Artur, Bartek i Patryk to bylo cos a teraz, Pawel odszedl z serialu Patryk tez, z Artura zrobili teraz idiote a z Bartka ciamajde a kiedys to byli fajni goscie .

ocenił(a) serial na 4
GTA1

:D NAPISZ LIST DO KRAWCZYKA

GTA1

To wszystko prawda. Mam sentyment do "starego" Bartka dlatego go lubię ale coraz bardziej mnie wkurza jako osoba a jako mężczyzna jeszcze bardziej:). Strasznie spaprali jego postać, Artur też nie ten sam ale najgorszy nie jest. Pawła brakuje a mnie jeszcze bardziej Patryka. Faktycznie kiedyś były ciekawsze wątki, świetne akcje i śmieszne sytuacje :). Było minęło. Nic się z tym nie da zrobić. Chyba że kiedyś wskrzeszą Patryka( jak zrobili z Igorem), Paweł wróci( ale pewnie inny aktor jak już ale kto wie...:P), Bartek będzie jak kiedyś i może to jeszcze się poskłada:). Ale póki co z roku na rok gorzej. Ale teraz dla Dragona oglądam:).

ocenił(a) serial na 1
GTA1

...