Wygląda na to, że to koniec Czarneckiego i Dryl w Pierwszej Miłości. A po tym pewnie wróci Paweł ^^
http://pierwszamilosc10.pl/hubert-opusci-marysie-na-zawsze/
Ta, jasne. Czytaj dalej durne nagłówki na tym blogu. Autor podawał tam wielokrotnie wyssane z palca info opatrując je co najmniej pięcioma wykrzyknikami, Przypomnę tylko: "Sensacja!!!! Radek zabija Igora!", "Marysia będzie finalnie z Szymonem!!!!", "Marysia i Paweł będą finalnie razem!!!", "Paweł wraca odebrać Marysi dziecko!!!!", "Julian zabójcą Igora?!". Szkoda na to słów. Koleś jest niemożliwy, opatruje wszystko co się da epitetem "hitowy", jakby nie znał innych słów. Założę się, że Czernecki zostanie w PM. Ludzie, zrozumcie, Krawczyk i Zając nie będą już grali na ekranie pary. Nie po tym wszystkim co było. A Szymonek zapewne pójdzie w odstawkę, chyba, że zakręci się koło kogoś innego niż Majeczka.
Autor tego bloga musi mieć jakieś zaburzenia emocjonalne skoro używa tylu wykrzykników.
No zobaczymy, ja mam nadzieję, że Czarnecki nadal będzie grał, jakoś go lubię - dobry aktor.
Swoją drogą to ciekawe, czy jeśli Hubert wyleci z Sandrą to przestaną ich pokazywać. Jakby nie było Hubert to od dawna jeden z głównych bohaterów.
Myślę, że Hubert będzie wracał jak Adam co jakiś czas, albo wróci po pewnym czasie rozczarowany życiem z Sandrą. Czernecki (nie Czarnecki :p) jest od pewnego czasu jednym z głównych bohaterów, to prawda. No i przecież jest też na początku czołówki z Marysią. Osobiście liczę, że zostanie, bo to najlepszy partner Majki (chyba tylko nastolatki jarają się Szymonem - przecież on nie pasuje do Marysi ani nie nadaje się na ojca).
Zdecydowanie Majka i Szymon raczej nie mają przyszłości, choć chyba ona da mu szansę. Jeśli tak by się stało to ciekawe jak na takiego małolata zareaguje Paweł. I o ile również sądzę, że Hubert jest stateczny i najbardziej pasuje do Marysi to jak dla mnie jego ewentualny powrót do niej po powrocie do Polski (bo co, znudziła mu się Sandra?) byłby już nudny - za dużo tego. Jeśli twórcy serialu rzeczywiście mają go za jednego z głównych bohaterów to mógłby mieć jakieś inne wątki.