PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34523
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

przypomina mi Tare Reid :D co za laska :D

ocenił(a) serial na 3
Ladybaby

http://www.filmweb.pl/person/Joanna+Opozda-1508756
fakt
Aśka - ładna dziewczyna + rewelka figurka, ale aktorka niestety słabiutka
dodatkowy minus za reklame leninowską heyah

a Tare Reid nieco przypomina ....ale tą Tarę sprzed 10 lat ;)

ocenił(a) serial na 1
TKH

niezła,napewno łądniejsza od King Dagi , Skoczni Sabiny i Gniazdo Oli

ocenił(a) serial na 4
Ladybaby

jest ładniejsza od tej Tary

marajka

No ale tara jeszcze w 1 części America Pie była śliczna :D

Ladybaby

Opozda całkiem ładna, fakt, tylko szkoda, że taki malutki nos sobie zrobiła, bo zupełnie mi nie pasuje do jej twarzy. Ciut większy jakby wybrała to by lepiej wyglądała moim zdaniem. Nie mówię o kinolu, ale o zgrabnym nosku, który pasuje do twarzy, tu trochę przesadziła :) Ale za to ma fajną figurkę, tylko biust za mały jak dla mnie :)
A porównanie do Tary wypada na jej niekorzyść, bo Tara była kiedyś prześliczna.
Natomiast Halszka jest piękna naturalna, bez żadnych przeróbek, operacji. I ma piękne imię, a Joanna jest takie pospolite i to nazwisko... Nie przepadam za Joanną, bo zimna sucz z niej i to niestety, ale zero klasy i szacunku do innych ludzi.

Dzidzileyla

błagam was... do wczesnej tary reid to joasi baaardzo daleko....

Czarna9922

przeczytajcie sobie najnowszy numer Newsweeka, tyle w temacie

milenasy

a co ona też zamieszana w afere z prostytutkami ? :D

Dzidzileyla

"Nie przepadam za Joanną, bo zimna sucz z niej i to niestety, ale zero klasy i szacunku do innych ludzi." rozumiem, że znasz tę dziewczynę oczywiście? bo chyba nie myli Ci się rzeczywistość z rolą odgrywaną w serialu :p

tweety77

Dziękuję za Twą troskę, ale nie miesza mi się nic, a już tym bardziej jakiś marny serial nie przeplata mi się z rzeczywistością :) w przeciwieństwie do niektórych nie żyję tym serialem ani ich bohaterami, ani tym bardziej nie bronię ich zaciekle przed atakami osób, które mają inne zdanie od mojego, bo szczerze to po co?

Dzidzileyla

ja nikogo nie bronię, tym bardziej postaci, która jest wymyślonym tworem. pytam czy znasz aktorkę, skoro tak się o niej wypowiadasz, tyle.

Ladybaby

Eh tarze reid to ona mogłaby co najwyżej kawe na plan przyniesc

Ice_Spy

dokładnie....

Ice_Spy

No bo Tara ładniejsza <3 ;d

ocenił(a) serial na 1
Ladybaby

jeb.ac ja doslownie.