Swoją drogą, jaki jest najlepszy sposób, żeby wybielić czarny charakter? Postawić obok niego gorszy czarny charakter :D
Najpierw wrzucili Igora Izabeli, teraz Igorowi tatusia. Myślicie, że wkrótce zobaczymy zła żonę/siostrę/kochankę Grabowskiego?
(swoją drogą, Grabowski całkiem fajną ma tą rolę :D)
Haha, o tym samym pomyślałam :D A w ogóle to ciekawa jestem co Igor wykombinuje w stosunku do Sabiny... Bo wychodząc od niej powiedział że tego pożałuje, itp. Chociaż obawiam się, że niestety dowiemy się już tego po wakacyjnej przerwie :|
potem była akcja z jego ojcem,powiedzial ze nie chce byc taki jak on,przeprosil izabele.mysle ze bedzie chcial sie zmienic i zacznei mu naprawde zalezec na sabinie.ona mu pomoze i beda razem;d
Oby się nie zmieniał, bo nudno będzie... Mi tam pasował w roli "tego niedobrego" :D
Niedobrego? Raczej nie mającego szacunku do kobiet, a to jest zupełnie co innego. Nie rozumiem jak możesz go lubić.
Podoba mi się to, w jaki sposób gra, nie napisałam nigdzie, że jego zachowanie mnie fascynuje, czy coś. Z resztą... ja po prostu uwielbiam "czarne charaktery" :D
Ja na niego patrzeć nie mogę.
Postać w porządku.. bo coś tak wnosi.. gra aktorska aktora naprawdę okay, ale jest tak okrutnie brzydki, że nie chce się go ogladać.. ;p
Popieram! Ta sama sytuacja była z nożownikiem, wszyscy się nim zachwycali a tak naprawdę był brzydki! Może aktor który gra Igora, dobrze wciela się w swoją rolę ale to wszystko.
A wiesz może, że jest coś takiego jak gust? Na atrakcyjność nie musi wpływać tylko wygląd, a różne czynniki ;]
Mi sie np na poczatku nie podobał i drażnił mnie okrutnie, ale wraz z rozwojem akcji coraz bardziej zaczął mi się podobać i nie uważam, że jest brzydki! Przecież ma ładne rysy twarzy, nie jet krzywy jakiś czy coś ! W dodatku jest bardzo męski, a o jego głębokim seksownym glosie mozna by prace napisać! Jeżeli chodzi o charakter to przecież wyszło, że był bity przez ojca więc to wiele wyjaśnia. Mam nadzieje, że pociągną jego watek i się chłopak zmieni, wyjdzie na prosta drogę, bo chcę go ogladac. Aż w sumie się dziwię, że tak dobry aktor zgodził się zagrać w PM
Mnie tak samo, jakoś nie przepadałam za jego postacią, wtedy, kiedy pojawił się w serialu, dopiero ostatnio wpadł mi w oko :D Masakrycznie mi się podoba jego głos, o mamo jak go słyszę to mam ciary haha. Mam nadzieję, że po wakacjach jeszcze będziemy go oglądać :)
Też mam taką nadzieję, w końcu wprowadzili wątek jego ojca. Jak dla mnie najwieksze ciacho w tym serialu. Ach ten głos...
No właśnie... Dziwne by było, gdyby ten wątek był tylko takie chwilowy. A co do Igora... :3 To nie widziałam jeszcze faceta, który tak zajebiście i seksownie prezentował by się w garniturze :D
Ależ właśnie, są różne gusta i okay. ;) Jak dla mnie? Nic w nim ciekawego, skoro Ci się podoba w porządku. ^^
Zdolny ten koleś, najpierw tyle się stara, aby jakąś babkę przekonać do siebie, a potem bez powodu chrzani wszystko jednym uderzeniem.
wątek z tym jak uderzył Sabinę był akurat głupi! zazwyczaj damscy bokserzy długo kryją się ze swymi upodobaniami do bicia! na poczatku są mili, a biją dopiero jak uzależnia od siebie emocjonalnie swoją ofiare, żeby od nich nie odeszła! a ten od razu jej przywalił, troche to bez sensu to wymyślili
Mnie się wydaje, że go po prostu ta cała akcja z ojcem przerosła, przecież w tej restauracji jak spotkał się z nim drugi raz, to widać było jaki wkurzony już jest. Musiał się na kimś wyżyć, poszedł do Sabci, która jeszcze bardziej go zdenerwowała, bo nie poruchał : D