PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34526
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Dragon i Melka

użytkownik usunięty

Jak wam się podoba wątek tej pary, bo mi bardzo ;) Nie dziwię się że Melka wtedy poszła na to spotkanie z Dragonem i tak zaszalała. Tyle dziewczyna przeszła i ludzie ją ciągle oskarżają to miała tego dość. Wiem że niestety ona go wcale nie kocha tylko robi to wszystko by odepchnąć od siebie Krystiana ale i tak fajnie sie na nich patrzy, najlepsza była ta końcówka odcinka jak sie pocałowali, ahh ten Dragon jest przystojny i wgl. fajni są tacy niegrzeczni (chociaż on trochę głupio gra xd) ale szkoda ze jest gwałcicielem ; d Wgl to jabym chciała żeby on i Melka byli razem, ale żeby Dragon był dla niej dobry a dla innych to moze dalej bys sobie zlym xD Szkoda by bylo tylko Krystiana ale cóż. Melka moglaby mu wytlumaczyc ze na poczatku go kochala i to z Dragonem to bylo specjalnie, ale pozniej sama sie w nim zakochala. Ciekawe by to bylo a jak wy uwazacie? Pewnie ze to by byl beznadzieny wątek xd

użytkownik usunięty

Patrzcie na to śliczne zdjęcie:D cdn17.se.smcloud.net/t/photos/t/416714/pierwsza-milosc-melka-ewa-jakubowicz-drag on-k_23978443.jpg

Ja uważam że pasują do siebie:P. Melka z Krystianem wygląda jak z młodszym bratem. Tylko że właśnie Dragon musiałby być ok dla Melki, taki jak na imprezie. A dla innych to właśnie taki jak zawsze i z tymi świetnymi tekstami i znów by się chciało oglądać PM. No i może gdyby Melka była z Dragonem rzadziej pokazywaliby Krystiana, zwłaszcza jakby nie chcieli połączyć Maryśki i Michała, a Dragon i tak interesy z Radkiem będzie prowadził. Ale wątpię by połączyli Dragona i Melkę na stałe. Właśnie pewnie Melka będzie z Krystianem a Michał z Majką by wszystko w rodzinie zostało.

użytkownik usunięty
maria_88_3

No właśnie! Ale niestety:
"Pierwsza miłość po wakacjach 2015. Melka i Krystian będą znów razem i przeżyją swój pierwszy raz"
Link: m.superseriale.se.pl/serial/pierwsza-milosc,39/
Jak patrze na to ich zdj. razem, to nie wierze ze taka twarda laska jak Melka moze byc z takim błaznem jak Krystian, żałosne ; d Jak zobaczę ten wątek a nie będzie innych ciekawych wątków w PM to przestanę to oglądać, bo jak narazie to to oglądam ze względu na wątek Melki i Dragona.

Chyba będą jakieś ciekawe odcinki jeszcze w następnym sezonie. Na pewno Dragona nie zabraknie, będzie Igor( zależy kto co lubi), Jowita, Julka w szpitalu i dużo pewnie Krystiana z Melką. Ktoś tam mówi że Dragon zgwałci Melkę, ja o tym nie czytałam ale może i tak będzie i że będzie podejrzenie że Melka jest w ciąży ale skoro Dragon ją zgwałci a ona prześpi się z Krystianem to nie wiadomo czyje to dziecko. Coś ciekawego pewnie będzie się działo. Może Filip wróci. Ciekawe by było jakby Weksler został bez majątku, nie miałby już kierowców i wielkiego domu. To by było coś nowego, chociaż przez jakiś czas póki nie odzyska majątku gdy Igor w końcu zginie czy coś, ale biedny Weksler to byłoby coś fajnego. Sabina zostanie pobita w więzieniu ale nie wiem czy to chyba będzie jeszcze w tym sezonie.