PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Przypomniał mi się pewien wątek sprzed paru lat. Marysia za jakąś większą sumę pieniędzy otworzyła/kupiła dom dziecka w Wadlewie. Ktokolwiek wie co się z nim stało, czy to kolejny zapomniany wątek?

hokuro

Nie nikt nie wie. Już było po tym mowa, gdy wspominało się zaginięcie Jana i Antoniego, że mieli taki dom dziecka. Ale chyba spłonął czy coś takiego i już tego domu dziecka nie ma. Zresztą to nie jedyny zapomniany wątek :).

maria_88_3

Dzięki :) Bardzo rzadko przeglądam tutejsze wątki i odnalezienie jednego zajęłoby mi sporo czasu. Wiem, że ilość zapomnianych wątków w tym serialu bije rekordy :)

hokuro

No ok, nie ma za co :). Faktycznie sporo tu tematów i czasami też ktoś napisze coś innego , nie na temat więc ciężko byłoby znaleźć. Ale właśnie coś kojarzę że chyba tak było że dom dziecka spłonął. Pewnie tak specjalnie zrobili bo później czy nawet ciut wcześniej Aneta z Janem rozstali się, a przez dom dziecka mieliby kontakty. Później zresztą Jan był ze Stefani, potem ubiegał się o stołek sołtysa i po tym jak Emilia wygrała, Jana już w PM nie ma :).