PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co się stało z tym domem dziecka co go prowadzili Jan z Aneta

izabellanawrot

dobre pytanie. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba zamknęli ten dom dziecka albo komuś innemu przekazali, ale nie wiem co i jak. Ktoś inny może pamięta, ja do tych wątków nie mam pamięci. Inne dobre pytanie to gdzie się podział Jan. Na wsi wszystkich pokazują, tylko jego nie. A jednak to ojciec Maryśki. Mogli by o nim wspomnieć że nie mieszka już na wsi, tylko z Antonim w jakimś mieście( bo Antoni już chorował, miał problemy z pamięcią czy coś), bo to trochę chore że tak nagle go nie ma w życiu wadlewskim i życiu córki, jak kiedyś gdy wróciła z małą Julką to jeszcze przychodził. Mogliby go nie pokazywać ale wspomnieć np Majka mogłaby powiedzieć że dziadek Janek przyjeżdża w odwiedziny i mogliby tego nie pokazać. A tak to zupełnie nikt o nim nie wspomina. Ja pamiętam jak rywalizował ze Śmiałkami o stołek sołtysa i nagle zapadł się pod ziemie:). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie:). Chyba że było coś powiedziane a ja nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 1
izabellanawrot

spalił się

edoneil

a fajnie wiedzieć, zapomniałam o tym zupełnie:). A ktoś wie co się stało z trójcą Natalia, Antoni, Janek? Nie żebym ich lubiła i tęskniła za nimi ale jednak tak nagle zniknęli z życia Maryśki. Zwłaszcza jeżeli chodzi o jej ojca. Nagle przestali o nim wspominać, jakby nigdy nie istniał. A ma córkę i wnuczkę których nie odwiedza i nikt o nim nie wspomina.

ocenił(a) serial na 7
maria_88_3

Ja w tej chwili oglądam serial od początku. jestem właśnie na konkurowaniu o stołek sołtysa - odcinek 1245:) Maria, tak samo zniknęła matka Pawła, a przecież jest babcią Julki...
A jak się spalił?? I umknęło to mojej uwadze?/:((

ocenił(a) serial na 1
izabellanawrot

Podpalili, żeby ubezpieczenie dostać

izabellanawrot

No racja Paweł zaginął łącznie z całą rodziną matką, ojczymem i siostrą i nikt nie ma kontaktu z Majką, przynajmniej nie wspominają o tym. A to też bardzo dziwne że nie chcą zobaczyć córki Pawła.