Ślubu nie będzie Ewelina ucieknie sprzed ołtarza i wyjedzie z Dawidem rozmyśli się będzie to w odcinku 1326 ale mu numer wywynie ale jest inna wiadomość Halszka Lehman grająca Wiktorie ma grać w serialu na stałe nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć tak ma być. Czy to oznacza,że Bartek będzie z Wiktorią? Zobaczymy
Ewelina to głupia baba. Niech ucieka, dała się zmanipulować a Dawidek ja trzaśnie w tył. Wiktoria może być z Bartkiem, ciekawy byłby związek-tak myślę.
W 1321 Dawid wyjedzie z Wadlewa w 1325 Wróci i wyzna Ewelinie miłość ta zacznie mieć wątpliwości i w 1326 odcinku ucieknie sprzed ołtarza i wyjedzie z Dawidem z Wadlewa
Tylko czemu Bartkowi się znowu nie udało? Nie rozumiem czemu nie może mieć stałej partnerki w serialu - zwłaszcza, że miałam wrażenie, że Ewelina będzie stałą, nie epizodyczną postacią :( z Dawidem?? Czyżby się w niej zakochał? Myślałam, że on sam wyjedzie i totalnie ją oleje. Moim zdaniem do siebie nie pasują, uważam, że Malwina i Dawid to najlepsza para serialu :D oboje bardzo atrakcyjni i przy tym cwani :)
Naavy ponoś Wiktoria ma zostać na stałe w serialu nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć ma się tak stać, jeżeli rzeczywiście się tak stanie to może Wiktoria będzie tą kobietą która będzie jego stałą partnerką. A co do Eweliny aktorka jest w ciąży i może to jest jeden z powodów dla którego scenarzyści wymyślili tą scenę
Pewnie tak. Trochę to dziwne bo w 1321 Dawid powie jej o jego spisku z Mariolą. A potem niby w 1326 Dawid wyzna jej miłość i z nim ucieknie... trochę to bez sensu, no ale...
Malwiną nie Mariolą! Nie wiedziałam, że aktorka jest w ciąży, to wiele wyjaśnia... I aż się prosi ten pomysł do tematu o absurdach :-/ właśnie też mi chodzi po głowie że Dawid się przyzna do tego co zrobił i narzeczeni się mieli pogodzić, a tu co znowu?.... może być i z Wiktorią, chociaż średnio do siebie pasują, taka dziewczyna jak Wiktora zdominuje go całkiem, tak jak Lucyna kiedyś
jak by Ewelina wyszla za Bartka to film by byl nudny bo wszyscy by zyli dlugo i szczesliwie musi sie cos dziac zazwyczaj glupie rzeczy ale jak by nie bylo w tym filmie glupot to ludzie by go nie ogladali
Wiecie co jeszcze napisze to że jezeli Ewelina wróci do serialu i ten Dawid ją zostawi mam nadzieję że tak się stanie i będzie chciała wrócić do Bartka to mam nadzieję że on ją kopnie w dupe to co ona zrobiła jest niewybaczalne niech się Bartek zwiąże z kimś innym a Ewelinka to niech sobie pluje w morde że nie wyszła za Bartka tylko dała się tak omotać Dawid ją zostawi zobaczycie jeśli Ewelina bedzie grała w serialu
http://www.telemagazyn.pl/program/3544738798.html Według tego, to co najmniej do 16 czerwca jest Pierwsza Miłość o godzinie 18. W jakiej gazecie znalazłeś tę niby powtórkę innego serialu?
PS: Spacje wstawiaj :)
W każdym razie mam nadzieje że Bartek jej nie wybaczy jak wróci kopnie ją w tyłek i niech będzie sama
Jeśli aktorka jest w ciąży tzn że pewnie rezygnuje i tak się pozbywają postaci w serialu. Myślę, że Dawid mimo że jej wyzna że ją oszukiwał, to zrobi to żeby ją przeprosić i wyznać prawdziwe uczucie. Cóż, między Bartkiem a nią zawsze było dziwnie i na siłę, nie zgadzają się w wielu sprawach. Zauważacie też, że ona przedobrza ślub na siłę... On nie umie tańczyć a ona zamiast to akceptować zmusza go do nauki, bo "musi być idealnie, inni się będą śmiać"... :-/
W ogóle Bartek powinien być z Wiktorią, Artur z Kingą, Paweł z Anką (ona się jednak spoko babką okazała), Radek z Sabiną, Ewelina z Dawidem a Marysia? Z tym całym Hubertem, niech gotuje dziecku papki i zupki, niech sprząta kupki i niech nie wyłażą z tego mieszkania :D
Bartek i Wiktoria... nie nadają się moim zdaniem. Wiktoria nadal jest paniusią z Włoch. Bartek potrzebuje nudnej, ciepłej kluski jaką jest Ewelina tak naprawdę.... Paweł zdecydowanie z Anką :) Radek może być z Sabiną, ale co będzie z biednym Mikserem ;) Dawid z Malwiną!!!
Marysia i Kinga to jednostki których nie trawię, więc najlepiej żeby każda z nich była sama ;)
Artur z Izabelą albo też sam, należy mu się ;)
Dla Wiktorii to bym jakiegoś innego kolesia znalazła. Bartek nadal może mieć te swoje niepowodzenia, byle rozegrano to w miare komediowo, a nie w wersji taniej dramy, jak z Ewelinką. Swoją drogą, strasznie sie ciesze, że ta postać znika. Sabina z Mikserem, taaak. Artur? z każdą, byle nie z Bereniką, z którą pewnie będzie. Może byc tymczasowo z Izą, którą bardzo lubie, ale tymczasowo. Arturo jest najlepszy, jak jest sam ; ) Paweł z Anką ok. Kinga może sobie kogoś znaleźć, ale też na jakiś czas, bo póki co totalnie nic sie u niej nie dzieje. A Majke to bym najchętniej wyałtowała :D
Ja chciałbym tylko jednego żeby Ewelina wróciła do serialu na jakiś czas tylko okaże się że Dawid ją wykorzystał i będzie chciała do Bartka wrócić a ten ją oleje bardzo bym tego chciał
Moim zdanie ponowne połączenie Eweliny z Bartkiem po czymś takim, byłoby debilizmem. Zrobili by z doktorka jeszcze większego frajera. Całkiem możliwe, że nowym (starym?) obiektem uczuć będzie Wiktoria. Przynajmniej Wiktoria nadałaby wreszcie jakieś ciekawe kolory Bartkowi.
Wiktoria jest 3 razy ciekawsza nisz pani mimoza, fajnie byłoby gdyby wszystko ułożyło się tak jak tu piszecie.
przecież specjalnie tak powiedział co za gość ^.^.
to co jak sie skończy sezon to będa powtórki lecieć?
Czytałam gdzieś, że powtórki mają być :D
A akurat akcja z Malwiną i Bartkiem była chyba najlepszą sceną w ostatnim odcinku... Chociaż! Jak Arturo bidny zamęczał się myślami o Kindze, też się nieźle ubrechtałam. On tak będzie co 10 odcinków o kimś innym? Nie zdziwiłabym się, gdyby po powrocie Bereniki spotkał się z Bereniką, Kingą i Izą i powiedział ''sorry, spadajcie wszystkie, ale to Zośka jest miłością mego życia'' i pojechał do niej, gdziekolwiek ona jest.