PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34521
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Aska

użytkownik usunięty

Wiadomo co się z nią stało. Byla to taka fajna, zakręcona postać. Początkowo irrytowala mnie w niej to jak , usiłuje złapać sobie bogatego faceta i się ustawić. Ale jej perypetie bywały zabawne . A później jak zakochała się w Tymku i zaprzyjaźnila z Aneta . Bardzo ja polubiłam. Zmieniła się w taką dojrzała, mądrą, pomocna, ciepła i kochająca młoda kobiete. Po zakończeniu wątku z Bogumiłem zniknęła. Niby jest z Tymkiem, ale pomimo że on miał być tylko ukochanym Aski, to jednak on stał się glowniejsza postacią od niej . I Tymek cały czas jest w serialu, a nie pamiętam kiedy się ostatnio Aska. Przyznaję ze, czasami zdarzylo mi się przegapić odcinek. Wie może ktoś co się stało z Asia? Czy może aktorka odeszła z serialu?

W pm to wogóle pozapominali o starych postaciach np ojciec Majki nie pamiętam kiedy ostatnio był chyba w 2015 r tak samo Marek jedna z ważniejszych postaci a pokazują go sporadycznie o Anecie też pozapominali a ten wątek z synem Kaśki jest nudny ciągną go na siłe ,Graźyna też zniknela o płk Królu nie wspomne.

ocenił(a) serial na 4

chyba nie maja poki co dla niej watku i tyle

użytkownik usunięty
marajka

Szkoda . Dobra aktorka i super postać. Dużo ciekawiej i fajniej by się ją oglądało niż takiego syna Kaski.

ocenił(a) serial na 8

Aktorka grająca Aśkę chyba wróci jakoś w tym tygodniu na plan (albo niedawno wróciła). Tak jak wspominałem w innym temacie, scenarzyści całkiem olali prawie całe rodziny Królów i Wekslerów i jest to dość dziwne. Regularnie występuje tylko Karol oraz bez jako takiego własnego wątku (na doczepkę do wątku Radka, Jowity, Sylwii) Tymek.

użytkownik usunięty
Cefalix

Dziękuję za odpowiedź. Fajnie jeśli Aska znów pojawi się w serialu . Jedna z lepszych postaci i mam nadzieje ze, scenarzyści dadzą jej jakis ciekawy wątek. Ogólnie tez nie podoba mi się te olewanie przez producentów niektóre postaci. Sabina była fajna i jej nie ma , ale to chyba dlatego ze, Ula Dębska opuściła serial albo na razie zrezygnowała z serialu, ale zamierza może za jakiś czas wrócić. Ale jedna z lepszych postaci Grzegorz Król, kompletnie zniknął. A przecież to bardzo zabawna i dobrze zagrana postać, lubiłam wątek jego i Grażyny. A poza tym jakieś starsze pokolenie, tez powinno być. Oprócz Karola. A ostatnio scenarzyści i producenci stawiają na wątek samej młodzieży .