PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682922}

Piętno gangu

Gang Related
2014 -
7,3 806  ocen
7,3 10 1 806
Piętno gangu
powrót do forum serialu Piętno gangu

Jessica

ocenił(a) serial na 8

Szkoda, że w taki sposób skończyła się jej przygoda z serialem...

ocenił(a) serial na 8
adam_231

Akurat jej postać była najbardziej irytująca;) więc na +.Już tylko finałowy odcinek został, ciekawe czy będzie 2 sezon?

ocenił(a) serial na 8
pokemon227

Ja osobiście lubiłem jej postać, więc nie jestem zadowolony z jej śmierci.
Co do 2 sezonu:
http://forum.movietime.pl/temat-Pi%C4%99tno-Gangu-doczeka-si%C4%99-jeszcze-dw%C3 %B3ch-sezon%C3%B3w
Zapraszam także do rejestracji :)

ocenił(a) serial na 8
adam_231

"Trzymający w napięciu i wypełniony akcją serial opowiada historię detektywa Ryana, który po śmierci swojego partnera i jednocześnie przyjaciela, zaczyna współpracować z detektywem Cassiusem, by zemścić się na gangu Los Latino Angelicos za dokoname morderstwo"

Opis serialu jest nieco błędny.Fakt współpracuje z Cassiusem, jednak jedynie zawodowo, tak jak z resztą współpracowników.Cassius nie ma pojęcia o jego współpracy z gangiem itp.W ogóle jego postać nie jest nawet drugoplanowa.

ocenił(a) serial na 8
pokemon227

Chodzi o to, że Cassius zostaje jego partnerem w pracy, nawet w początkowych odcinkach było mówione, że Cassius zostaje nowym partnerem Ryana, stąd taki opis. :)

ocenił(a) serial na 8
adam_231

Spoko tylko problem w tym, że ktoś kto nie widział serialu na oczy, pomyśli że ta dwójka w pojedynkę prowadzi jakąś wspólną krucjatę.Może to tylko chwyt marketingowy, aby dać RZA na plakacie?
PS. To tak jak by w Rodzinie Soprano dać opis w stylu "Głowa mafii Tony Soprano wspólnie z Silvio Dante prowadzą nielegalne interesy, ich śladem podążają agenci "