Z tego co widzę, to nie tylko ja jestem fanem tego serialu :)Pamiętam jak kilka lat temu oglądałem go na TVP 2. Niezapomniany odcinek gdy znaleźli starą szkolną radiostację(tajne wejście w szkolnej szafce na książki) i nadawali własne kontrowersyjne audycje. Po napisach zawsze pokazywali jednego z Paczki Parker'a(nie pamiętam jego pseudonimu) którego zamknęli w szkolnej szafce. Krzyczał coś w stylu: Panie Landal, Parker, jest tam kto? Niech mi ktoś otworzy!! Na pewno coś tam przekręciłem, ale miej więcej tak to wyglądało. Pamiętam, że serial powtarzała regionalna Trójka, po emisji w TVP 2. Mniejsza o to serial by mnie tak nie urzekł gdyby nie kapitalny polski dubbing. Głosy dobrane idealnie. Pomimo tylu lat kiedy go ostatni raz widziałem mam właśnie dzięki niemu miłe wspomnienia. Mam ogromną prośbę. Jesli ktoś miałby odcinki z polskim dubbingiem na kasetach VHS prosiłbym o kontakt. Niestety na polskie wydanie DVD nie ma co liczyć, a nawet gdyby takie było kochane WB da na 100 % polskiego lektora :(. Mam inne pozycje w dubbingu więc mam czym się wymienić.
dezerter_poczta@op.pl
Co do DVD, to nie ma nawet amerykańskiego wydania i nic nie wskazuje na to, że w najbliższym czasie się ukaże. Mimo że jest to jeden z najbardziej wyczekiwanych tytułów należących do Sony. Głównie chodzi chyba o kwestie związane z prawami autorskimi do piosenek/muzyki wykorzystanych w serialu. A serial jest genialny, pamiętam jak na Canal+ się oglądało... ech, stare dobre czasy.
http://rapidshare.com/files/316241386/Parker_Lewis-.-_P__aszcz_Jerrego.By.Dezert er_www.dubbing.fora.pl_.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/316262638/Parker_Lewis-.-_P__aszcz_Jerrego.By.Dezert er_www.dubbing.fora.pl_.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/316273145/Parker_Lewis-.-_P__aszcz_Jerrego.By.Dezert er_www.dubbing.fora.pl_.part3.rar.html
Przez te 2 lata udało mi sie dojść do kilku odcinków Parkera z dubbingiem pokazywanym w TVP2 a robionym na zlecenie Canal+. Dzielę się nim z innymi bo może być dla wielu osób bardzo cenny.
P.S
Plik można ściągnąć tylko 10 razy(ograniczenie rapidshare) dlatego radziłbym go wrzucić jeszcze raz na przystępniejszy serwer(to do ściągających).
Gdyby ktoś posiadał jakiekolwiek odcinki Parkera Lewisa z polskim dubbingiem na kasetach VHS to prosiłbym o kontakt. Jak już wspomniałem wcześniej mam parę epizodów na wymianę.
Drogi Replo. Czy nadal jesteś w posiadaniu jakichś odcinków Parkera Lewisa w wersji z polskim dubbingiem? Jeśli tak, o byłabym bardzo wdzięczna za ponowne ich udostępnienie, na rapidshare czy chomiku, gdyż te, które wrzuciłeś w 2009 roku są nieaktualne. Będę bardzo wdzięczna - bardzo mi na nich zależy. Z góry dziękuję.
Najlepsza scena jaką pamiętam, to jak przygotowywali Kubiaka do jakiegoś konkursu na WF i był problem z jego wagą, ważyli go na takiej wielkiej wadze, jak się okazało, że waży za dużo, to kazali mu zdjąć buty, ubranie... Nadal było o pół kilo za dużo i ktoś wtedy zauważył że Kubiak żuje gumę. Kazali mu ją wypluć i jak pokazali jak wypluwa półkilogramową gumę do żucia to mało nie umarłem xD