PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509748}

Parenthood

2010 - 2015
7,7 2,1 tys. ocen
7,7 10 1 2091
Parenthood
powrót do forum serialu Parenthood

Od 1 lipca bodajże będzie leciał na TLC ;D

Zuzia1512

dokładnie ;) od 1 lipca ;)

nihooya

a ja mam pyt. jaki ma tytuł piosenka , która leci w reklamie serialu na tlc?

luimaster

Ta piosenka jest świetna, proszę bardzo <3
Adele - Hometown Glory

buczeknt

Czy wy też jesteście troszkę zawiedzeni tym co zrobili z tym serialem w TLC? Chodzi mi o ciągłe wpychanie planszy z napsem parenthood tuż przed i o reklamach, to, że przerwy są chyba co 10 min. tłumaczenie jest średnie ( wczoraj kiedy usłyszałam lektora tłumaczącego tekst piosenki lecącej w tle to się załamałam ;)). Na dodatek osoba, która pisze opisy poszczególnych odcinków na stronie internetowej TLC chyba nigdy nie widziała tego serialu. Dla przykładu opis do pierwszego odcinka: "Sarah z dwójką dzieci przeprowadza się do domu swoich rodziców. Poczuwający się do odpowiedzialności brat Sary, Crosby, przejmuje obowiązki głowy rodziny." w opisie 3 odcinka z Sydney zrobili Sydneya, bo przecież płeć nie ma znaczenia ;D To, że nie ma oryginalnej piosenki z czołówki jest do kitu, ale rozumiem, że to nie wina stacji. Na szczęście przynajmniej problem dziwacznych tłumaczeń mam z głowy- wyłączam lektora i ogladam po angielsku. Dobrze przynajmniej, że nie wymyślili polskiej wersji tytułu np. "Blaski i cienie rodzicielstwa"-chwała im za to :P

ocenił(a) serial na 8
TVmanka

mnie tez wkurza to ze to tylko w piatki leci, no i powtórki w soboty ale to za rzadko chcialabym znalesc to na necie ale nie ma nigdzie :(

alexa2506944

Jeżeli chcesz oglądać online to chyba nigdzie nie ma wszystkich odcinków , z sezonu 1 są od 1-4 a potem od 8-13 a sezon 2 to znalazłam od 13 odcinka do końca.Ja osobiście nie umiałam czekać i ściągałam odcinki uz po premierze na bieżąco więc polecam torrenty tam masz wszystkie odcinki i z napisami też nie ma problemu.

ocenił(a) serial na 8
LaBubaNy

mozesz mi podaj dokladny adres strony bo ja nie moge znalesc ;(

alexa2506944

http://isohunt.com/torrents/?ihq=parenthood+s01e01 tu masz pierszy odcinek a potem w wyszukiwarce tylko zmieniasz E01 na E02 i tak dalej. Miłego oglądania :D Jeżeli ci chodziło o adres torrentów jak nie to napisz.

LaBubaNy

Z tego co przeczytałam na wp pare dni temu, yto TLC planuje zaraz po zakończeniu pierwszego sezonu zacząć emitować drugi. Dokładnie mówiąć: od 30 września drugi sezon ;)