Nie ma to jak wyśmienite danie - misternie ułożony jeż z szynki, kiełbasy i pasztetu. Mniam! A piosenka mięsnego jeża oraz nauka pływania Henia, pozostaną na zawsze w mojej pamięci...
Ja pierdziu, teraz jednym okiem obczajam to... a tam facet, małże ze skorupą wp....a, nigdy osobiście tych zwierząt nie jadłem, no ale na chłopski rozum....
Dokładnie, to jest tak chu...owe aż sie chce to oglądać:D no trzeba być skończonym jełopem zeby małże ze skorupą żreć, to nawet burżujem bywającym w tych restauracjach nie trzeba być żeby to wiedzieć. A Henio i jego Beatka przeszli odcinek ze "sraniem" to bidetu nawet :D Wracając do bogatego buraka to on akurat ma racje mimo wieśniackiego zachowania. Koleś próbuje wyrwać laske na wille czy już pokazuje jaka ona jest pusta, no i rozumiem takie coś jeśli chce się mieć panne na jedną noc a nie na "całe życie" kłamstewko ma to do siebie że kiedyś sie z niego nie wyjdzie cało.
Po obejrzeniu Mięsnego Jeża i fragmentu odcinka z bidetem wiem na pewno, że to jest wystarczająco dużo, aby z pełną świadomością wystawić temu serialowi 1/10 - i tylko dlatego, że nie można niżej. Czy jest jakiś poziom, poniżej którego polska telewizja nie schodzi?
Eh... Brak mi słów na takich ludzi...
A serial jest przynajmniej śmieszny, może głupio śmieszny, ale śmieszny.
Mięsny jeż robi furorę.
To ty tego jeszcze nie wiesz, ze czy bardziej DEBILNY program tym wieksza oglądalność??
Polecam ! Wersja na imprezę ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=x0FM2-glRnc&feature=related
robiła go moja babcia, mama a teraz ja, wielopokoleniowa tradycja rodzinna, a teraz będzie go robiło dziecko henia i beatki
najlepszy odcinek jaki oglądałam, serio, mnie oprócz mięsnego jeża rozwaliła kłótnia Beatki z Heniem. to jego "żegnaj, adios" i ukłon, mistrzostwo :D
haha dzisiaj henio zemdlał xD
teksty jana mnie powaliły:" tylko się nie przewróć bo mi schody krwią pobrudzisz" i "takie jak ty ,to ja lewą nogą z łóżka wyrzucam" xD