Przecież to komedia tysiąclecia :D Poziom tragiczny, ale można się uśmiać. Dlatego właśnie wolę "Pamiętniki..." od tych wszystkich "Trudnych spraw" i innych beznadziejnych produkcji paradokumentalnych.
Ja też się zgadzam, można się uśmiać jak nie wiem, moim faworytem jest historia o trzech dziewczynach, którym ukradziono wszystko z kabrioletu a potem spotykają "Sofoklesa" i Billa :P
Super odcinek,jeszcze zwała była na odc. z tą grubą laską i jej chudziutkim chłopaku Heniu,mięsny jeż ty go zjesz :D
Moim też zaraz przed historią o sprzedawcy komórek udajacego przed ,,favourite girl" bogatego biznesmena:-)
Masz rację. Ostatnio leci ten odc. z tą wróżką Despiną oraz z tym Głupim i głupszym i jak go zobaczyłem to omal nie umarłem ze śmiechu! Zwłaszcza z tym Fallusem - drzewkiem mocy/szczęścia/czegokolwiek był śmiech na sali, albo jak ci drudzy pobili boy'a hotelowego, bo pomyśleli że kradnie im bagaże. Lubię sobie taki serial obejrzeć od czasu do czasu :D
a odcinek z Ibiszem? :D to dopiero absurd, tego nie przebije żadna komedia z Hollywood :D
Co jest z resztą odcinków bo na Polsat 2 lecą od 1-13 a następnie chyba 33, co z resztą pomiędzy tym? Ktoś wie gdzie można je obejrzeć?
Ostatnio leciała cała reszta na Polsat 2, może po prostu gdzieś się im zawieruszyły te odcinki i dlatego ich nie puszczali.
Podasz numer odcinka tego z drzewkiem mocy i jeszcze jakichś na poziomie Mięsnego jeża, Ucha słonia. :D?
Dokładnie! :D Najlepsza komedia xd Mój ulubiony odcinek to ten z Marcinkiem xd
A znasz może tytuł piosenki która leciała w 36 odcinku zaraz po tym jak Agata powiedziała ,, Już nie chciałam wracać do domu"?
Barrie Gledden - Made for life. Jak macie problem ze znalezieniem utworu to najlepiej zgrać kawałek, wgrać na YouTube i wam wtedy YouTube rozpozna i napisze pod waszym filmem.
Dokładnie, zaje**** serialik, czasem jak natnę się na powtórkę po nocy to zawsze oglądam, bo to naprawdę jest kupa śmiechu. :D
mi się podobał odcinek z kawałami przyklejony sedes do du*y bomba albo z Paolo mi się podobał biedna udawała przed dziewczynami że jest bogata, ale jednak przyjaciółka ją zrozumiała a ta wredna pindzia hehe
Zgadzam się w 100 %%%,na tych pamiętnikach nieraz bardziej się uśmieje,niż na nie jednej komedii :D.
Zazwyczaj tak absurdalne i głupawe, że aż po prostu śmieszne. Ja się bawię lepiej,niż na niejednej komedii. A jak słyszę zdanie : " jak się okazuje mężczyźni/kobiety doskonale mówią po polsku " to płacze ze śmiechu
3,2 to jest niska ocena? 3,2 to właśnie najwyższa ocena jaka może być dla tego czegoś, 1,1 i tak by była za wysoka . Widać że sami idioci to tylko oceniają, gdzie tam komedia jest to jest załosne jak wszystkie te gówna Polszmatu
I w żałości można odkryć śmieszność. Kiedy nieczęsto widzisz coś żenującego, owszem, może cię to odrzucać i bulwersować. Jednak gdy otacza cię powszechna żałość, a dany serial ją dodatkowo uwypukla, można się pośmiać nad tragizmem rasy ludzkiej. :-)
To jasne że ten serial był kręcony dla beki a ludzie biorą go na poważnie. Te wszystkie "paradokumenty" typu Trudne Sprawy, Dzień który zmienił moje życie, Szpital czy Dlaczego Ja są robione dla beki.
Wszystkie odcinki są dobre, ale ten, w którym ojciec rodziny narobił do bidetu, przebił wszystko, już dawno tak nie płakałam ze śmiechu :D nie dość, że uwolnił krakena w nieodpowiednim do tego miejscu, to jeszcze cała rodzinę zwołał, żeby pochwalić się tym wiekopomnym wydarzeniem :P