Czy nie zdaje się wam, że Paul Wesley(Stefan) i Ian Somehalder(Damon) trochę się nie lubią?
No bo choćby z przyczyny, że Ian chodzi z Niną (Eleną),a stefan,prawie w każdym odcinku ją całuje i wogole. Mi się wydaje że tamten jest trochę zazdrosny ;) Nie wiem czy to tylko moje zdanie, więc się pytam.
Że co, przepraszam?
Nie zauważyłam żadnej wrogości pomiędzy Ianem a Paulem. Poza tym, nawet gdyby prawdą było, że Ian jest z Niną (a żadne z nich się do tego nie przyznało), to sorry, są aktorami. Taki mają zawód, muszą mieć do roli profesjonalne podejście.
Nie wiem czy to prawda, nie zauważyłam niczego takiego. W serialu grają skłóconych, szczególnie ostatnio, ale czy w życiu prywatnym też tak jest? A w ogóle to nie wiem nawet, czy Ian i Nina RZECZYWIŚCIE są razem...
Nawet jeśli ian spojrzał na paula krzywo to może akurat coś go zabolało?:P na pewno się kochają, chodzą na piwko i na ryby;P
No to tylko moje zdanie, nie chodzi mi o to czy oni się rzeczywiście nienawidzą czy coś. A w odpowiedzi na pytanie biedroneczka_90_8 wnioskuje to po ogladanym wywiadzie z 3 aktorów gdy pytano ich o zycie prywatne... zreszta co tu bede jeszcze gadal
i skarpetka_55 kto ci mowil że to jakis problem ? Chyba zapytac sie można :P
Jest wiele zdjęć, które wskazują na to, że cała trójka się przyjaźni;)
Poza tym Paul ma dziewczynę:D
No tak, tylko my tu chcemy dojść do tego, dlaczego akkarin14 uważa, że się nie lubią i czy jest to prawdopodobne.
Skądże znowu! Patrząc na nich w wywiadach widzę dwójkę dobrych kumpli. Masz zwidy :D
Nie, na serio... raczej się lubią! ^^
Nie mam linku,bo wtedy jednego dnia oglądałęm dość dużo tych całych wywiadów, nie mam linka, ale wiem że te wywiady były na stronie http://vampirediaries.pl/ gdzieś tam.