skoro następny odcinek dopiero za 2 m-ce to znacie może jakieś seriale podobne do pamiętników? obchodzi mnie jedna zasada: miłość ponad wszystko i....piękny wampir oczywiście!
Wystarczy wpisać w wyszukiwarce forum: seriale. Zbyt skomplikowane?
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?q=seriale&forum=30004729
wiem jak się szuka seriale! i wiem że to nic trudnego! ale chodzi mi o PODOBNE seriale!!! wampiry + wielkie love story!
może:
-Moolight-Pod osłoną nocy
-True Blood-Czysta Krew
-Blood Ties-Więzy Krwi
W tych serialach występuje wampir i ludzka kobieta. no i oczywiście milosc miedzy nimi. niekoniecznia taka jak w zmierzchu czy pamietnikach...roznica taka ze tam sa dorosli nie nastolatkowie ale jak wiadomo problemy sa zawsze podobne lub nawet te same;) wszystkie ogladalam i polecam:D
Mam nadzieję że pomogłam ;) Pozdrawiam ^.^
oo tak, świetne sa te seriale :) szczególnie True Blood, choć klimat jest ZUPEŁNIE inny niż w Pamiętnikach, no i powiedziałabym ... [+18] :) Moonlight natomiast- miłość + serial kryminalny, bardzo fajnie zrobiony serial, ale niestety ma tylko 1 serię :( Co do więzów krwi, to już mi się nie podobały tak, jak wszystkie poprzednie, ale też obejrzałam wszystkie odcinki obu serii... ale czułam pewien niedosyt :) to też ma powiązania miłosno-kryminalne + paranormalne dziwolągi :P dlatego ten serial był trochę dziwny ...
True blood jest świertnym serialem? co prawda obejrzalam 1 odc. ale po zobaczeniu sceny jak jakas kobieta robila to z wampirem juz wiem na jakim poziomie jest ten serial... to była zenada
@annap601 Po twojej wypowiedzi wywnioskować można, że niesamowicie żenujące jest twoje płytkie postrzeganie oglądanych filmów i seriali.
oglądałam True Blood , i polecam , stosunki damsko-męskie są tam naprawdę
świetnie wyeksponowane tak jak ktoś wyżej napisał +18 ;p co prawda
zmieniałabym obsade a przynajmniej 2 główne role no ale to nie moja
działka;D serial nie podobał mi się aż tak bardzo jak ksiązka ( bo w filmie
zrobili z Sookie totalną idiotkę ) ale po oglądnięciu kilku odc. nie mogłam
powstrzymać się przed obejrzeniem kolejnych także polecam;)
wrrr na nerwy mi działała a cała sookie ! po prostu jak obejrzałam juz peirwszy odcinek to coś mi tak cholernie nie pasowało w tej aktorce... i potem, czytając komenatrze na filmwebie okazało sie, ze nie tylko ja mam takie zdanie ;) no i niestety meczylam sie ogladajac ten serial, bo wiekszosc scen jest wlasnie z nia... i przestalam ogladac. a szkoda, ze jestem taka wrazliwa ha :D bo fajnie sie zapowiadal ;) obejrzalam pierwsze jakies 10 odcinkow chyba.
Również się zgadzam z Almettex. Sookie jest strasznie irytująca. Serial jest ciekawy, taki.. "inny" - po pierwszym odcinku miałam mieszane uczucia, ale w końcu obejrzałam wszystkie. Nie żałuję, zawsze to coś innego. A kolejny sezon na pewno zobaczę - chociażby ze względu na Erica ;P