PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

nowy nauczyciel historii

użytkownik usunięty

Właśnie obejrzałam odcinek 9 gdzie pojawia się nauczyciel z historii nie zdziwiłoby mnie to gdyby nie jeden szczegół a mianowicie pierścień taki sam jak ma Damon i Stefan. Może być wampirem?

użytkownik usunięty

mam jeszcze jedno pytanie związane z Bonnie i Damon, kiedy oni po raz pierwszy się poznali w jakich okolicznościach.

Moim zdaniem jest wampirem, ponieważ w 9 lub 10 odc.(juz nie pamiętam) przyszedł do domu Eleny z Jenną i nie mógł wejść, bo go nie zaprosili. Tak jak było z Damonem w 3 odc. i z Vicky, dopóki ja brat nie zaprosił.

użytkownik usunięty
_KinGa_

hmmm więcej wampirów :D robi się ciekawie

użytkownik usunięty

A w jakich okolicznościach Bonnie poznała Damona i skąd dowiedziała się że jest bratem Stefana i wampirem?

ocenił(a) serial na 9

Ten dziennikarz Logan teraz chyba tez jest wampirem ;p

Damon zaczął się spotykać z Caroline i jakoś tak go poznała i dowiedziała się, że jest bratem Stefano, ale dokładnie to nie pamiętam.
A o tym, że jest wampirem dowiedziała się od Eleny. Po tym jak Damon ugryzł Bonnie.

Czy ty w ogóle oglądałaś ten serial?? O wszystko się pytasz.

użytkownik usunięty
annabells

oglądałam tylko nim sobie przypomniałam to już napisałam to pytanie

użytkownik usunięty

Mam takie pytanie odnośnie starego nauczyciela historii co mu się stało dlaczego już nie uczy? Czy Damon go zabił?

ocenił(a) serial na 9

No Damon go zabił ;D

Arnica_Burke

teraz to już wiem dlaczego Alaric przyjechał do Mystic Folls ( nie wiem czy dobrze napisałam) tylko jestem ciekawa jak to się stało, że został wampirem i kto go przemienił

Kiedy Damon przywiózł Caroline na trening cheerleaderek ( nie wiem czy dobrze napisałam ) Elena powiedziała do
Bonnie, że jest to Damon Salvatore. I raczej jest wampirem, wnioskuję po pierścieniu i nie wejściu do domu bez
zaproszenia Jenny. I tak, zabił Tannera.

ocenił(a) serial na 10
_justbreathe

Alaric nie jest wampirem ;p rozwaliliście mnie tym Alaric i wampir. Gdyby był wampirem to nie wszedl by do domu pelnego wypuszczonych wampirow ratować stefana bez pozwolenia

ocenił(a) serial na 8
lady_girl

troszke sie chyba zagalopowalas do przodu z ta odpowiedzia!! jak widać w tym watku sa gdzies przy 9-10 odcinku wiec nie wyprzedzajmy faktow o jakies 10 odcinkow do przodu.

lady girl mnie też rozwalili -.- Alaric wampirem ? Błaagam .

użytkownik usunięty
wyrafinowanaa

zakładałam ten temat jak tylko się pojawił Alaric myślałam wcześniej, że jest wampirem skoro miał ten sam pierścień zresztą to było 10 odcinków temu teraz już wszystko si wyjaśniło