Właśnie obejrzałam odcinek 9 gdzie pojawia się nauczyciel z historii nie zdziwiłoby mnie to gdyby nie jeden szczegół a mianowicie pierścień taki sam jak ma Damon i Stefan. Może być wampirem?
mam jeszcze jedno pytanie związane z Bonnie i Damon, kiedy oni po raz pierwszy się poznali w jakich okolicznościach.
Moim zdaniem jest wampirem, ponieważ w 9 lub 10 odc.(juz nie pamiętam) przyszedł do domu Eleny z Jenną i nie mógł wejść, bo go nie zaprosili. Tak jak było z Damonem w 3 odc. i z Vicky, dopóki ja brat nie zaprosił.
A w jakich okolicznościach Bonnie poznała Damona i skąd dowiedziała się że jest bratem Stefana i wampirem?
Damon zaczął się spotykać z Caroline i jakoś tak go poznała i dowiedziała się, że jest bratem Stefano, ale dokładnie to nie pamiętam.
A o tym, że jest wampirem dowiedziała się od Eleny. Po tym jak Damon ugryzł Bonnie.
Czy ty w ogóle oglądałaś ten serial?? O wszystko się pytasz.
Mam takie pytanie odnośnie starego nauczyciela historii co mu się stało dlaczego już nie uczy? Czy Damon go zabił?
teraz to już wiem dlaczego Alaric przyjechał do Mystic Folls ( nie wiem czy dobrze napisałam) tylko jestem ciekawa jak to się stało, że został wampirem i kto go przemienił
Kiedy Damon przywiózł Caroline na trening cheerleaderek ( nie wiem czy dobrze napisałam ) Elena powiedziała do
Bonnie, że jest to Damon Salvatore. I raczej jest wampirem, wnioskuję po pierścieniu i nie wejściu do domu bez
zaproszenia Jenny. I tak, zabił Tannera.
Alaric nie jest wampirem ;p rozwaliliście mnie tym Alaric i wampir. Gdyby był wampirem to nie wszedl by do domu pelnego wypuszczonych wampirow ratować stefana bez pozwolenia
troszke sie chyba zagalopowalas do przodu z ta odpowiedzia!! jak widać w tym watku sa gdzies przy 9-10 odcinku wiec nie wyprzedzajmy faktow o jakies 10 odcinkow do przodu.