czy ktoś ma inne napisy niż te ściagane przez napiprojekt (Tłumaczenie: Quilla, Misao, iskierka, ) ??
dzieki za odpowiedź
ale na hataku jeszcze nie ma a na vampiredaries24 sa te same co przez napiprojekt, które właśnie mi się nie podobają
nie oczekuje od przetłumaczonych napisów jakiegoś super profesjonalizmu, ale jak pojawiają się podstawowe błedy, to mnie bardzo to razi
w momencie jak damon powiedział do stefana, że "żaden z nas jej nie dostanie" a zostało przetłumaczone na "któryś z nas" (a więc kompletnie zmieniony sens zdania) wyłaczyłam serial
no nic, chyba sobie zaraz usiąde i obejrzę jednak z angielskimi napisami
dalej tez było kilka błędów ;/ nie wiem czy na szybko to tłumaczyli ale jak już tłumaczą to niech to będzie poprawne tłumaczenie. Nawet jeśli trzeba będzie poczekać dzień czy dwa.
"nie oczekuje od przetłumaczonych napisów jakiegoś super profesjonalizmu, ale jak pojawiają się podstawowe błedy, to mnie bardzo to razi"
Skoro błędy tak Cię rażą, to je popraw i oglądnij odcinek jeszcze raz, a potem wyślij poprawione napisy na VD24.PL, żeby inni skorzystali. ;)
Skoro jesteś w stanie wyłapywać błędy to chyba napisy nie są ci aż tak potrzebne :]