PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121879
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

elena wampirem ?

ocenił(a) serial na 10

Zbliza sie ostatatni odcinek 3 seoznu. Nie wiem czemu ale mam coraz wieksze przeczucia,
ze Elene moga zrobic wampirem . Co o tym sadzicie ?

ewela_129

Będzie wampirzycą. W sumie niezłe zakończenie sezonu mogliby zrobić - Wiemy,że Elena ma w sobie krew wampira, a parę scen później zlatuje z Mattem z tego mostu.
Koniec, czekajcie do września :P

Madame_7

Zawsze utrzymywałam, że jak zostanie wampirem już w 3 sezonie to to będzie za wcześnie, ale jak tak teraz o tym pomyślę, to w sumie całkiem prawdopodobna teoria jest :P nie wiem tylko czy Elka by się z tym pogodziła, nigdy nie chciała nim być i raczej prędko zdania nie zmieni.

ocenił(a) serial na 8
Musee

jestem pewna, że kiedyś nim zostanie, ale czy wlasnie teraz? to byłoby dla mnie mega zaskoczenie, gdyby scenarzyści na to się zdecydowali. strasznie wkurzę się, jeśli skończy się tak niewiadomo jak. a pewnie tak bedzie...

ocenił(a) serial na 10
zilustrowana

myślę, że to mógłby być błąd jeśli Elena w tym momencie zostanie wampirem, ponieważ byłby to niesamowity zwrot akcji, którego jak przypuszczam nikt się nie spodziewa.

użytkownik usunięty
Madame_7

Dobra teoria. Tylko oby się nie sprawdziła ;/

ocenił(a) serial na 10

jeśli zrobią ja wampirem i nie wybierze Damona lub żadnego z braci to będzie najgorszy z mozliwych scenariuszy;/

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Bardzo ciekawe :) nie mogę się doczekać następnego odcinka.Chociaż dla mnie końcówka drugiej serii była bardziej zaskakująca.Czekałam na ostatni odcinek w napięciu,a teraz jakoś tak nie mam xD

ocenił(a) serial na 6
ewela_129

tak, to dosyć prawdopodobne - przypomnialaby sobie o tym wyznaniu Damona które jej wymazal i pewnie by go wybrala (jeżeli oczywiscie ma zamiar w tym sezonie [wogole kiedys] dokonac wyboru...)

ocenił(a) serial na 10
Kelia

a może wybierze Stefana i pozniej stanie się wampirem i przypomni sobie wyznanie Damona i zmieni zdanie :d

ocenił(a) serial na 6
ewela_129

ok, może być ;D

Kelia

kojarzycie może w którym to było odcinku, jak Damon wymazuje wspomnienie Eleny?

ocenił(a) serial na 10
ulepiona

2 sezon 8 odcinek:)

ewela_129

mnie prześladuje wizja Eleny, która staje się wampem, by zginąć Alaricka, ale czy to tak zadziała? co myślicie?
niezła byłaby z niej krwiopijczyni, Mroczna Elka w natarciu wrahaha:)

perpedes

Myślę tak ja Ty,że Elena jako ta,która lubi się dla innych poświęcać,może zdecydować się na zostanie wampirem,by pozbyć się Alarica.Umrze przy tym,więc to zadziała.
Zastanawia mnie tylko scenka z wypadkiem w zwiastunie finałowego odcinka.Może zginąć i wcale to nie będzie wtedy jej decyzja.Jeszcze kilka dni i się przekonamy ;p

minona291

oho, troszkę zwiastun mojej teorii żyć nie da, no ale.
W takim razie Elena nie zginie/zwampirzy się z własnej woli, tylko przez przypadek/czyjeś knucie i przy tym Ricka wykończy.

użytkownik usunięty
ewela_129

też mam ogromne przeczucie że elena zostanie jednak wampirem no i jeszcze patrząc na te zwiastuny wszystko by sie zgadzało .

ocenił(a) serial na 5

Oby. Ale ostatnim razem, gdy Elena mogła się stać wampirem wymyślili to całe oddanie życia przez jej ojca i boję się, że i tym razem mogą coś wymyślić, żeby tylko Elena została człowiekiem.

wilkszary

Matka nie żyje, ojciec też. Nie będą chyba szukać dziadków...
Niech zostanie wampirem, akcja się podkręci :)

użytkownik usunięty
immortal13

Właśnie się ciągle zastanawiam czy Elena nie miała żadnej rodziny. Dziadków ze strony matki, ojca czy chocby Isobel która kiedys wspominała o swoich rodzicach.

Mam nadzieję ze nie będą się wgłębiać w jej drzewo genealogiczne. To byłoby nudne.

immortal13

Teraz byłoby to dziwne,jakby nagle odnaleźli dziadków Eleny,więc na pewno nie będzie takiego wątku.

minona291

I dobrze :/