Temat 53 :D
Poprzedni:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2636893?page=20
Ja się opaliłam jak jakaś zebra :c teraz chyba w czwartek albo piątek znowu.
Proszę Cię, ja nic nie podpisywałam :D
Poza tym to i tak rzadko.
Ja właśnie stosunkowo ładnie (poza tym, że teraz mam jakąś dziwaczną plamę na udzie od nie wiadomo czego xD), dlatego jestem na siebie zła, że dopiero teraz tyłek ruszyłam na plażę. A jeszcze jakbym do wody wlazła to już coś :D Chociaż na basen chodzę to nie mam motywacji :P
Ale tu nie chodzi o częstotliwość, a konsekwencje. Już teraz mnie sumienie gryzie, że weszłam :/
Czasami się autentycznie zastanawiam jak to było Was nie znać i wtedy do mnie dociera absurd tej sytuacji :D Przeżyjesz lisiczko, miłych plażingów :*
Ojej :D To dobrze, zazdro.
Ja dzisiaj pływałam nawet, po 3 albo 4 latach chyba :D (w morzu, nie ogólnie :P)
Żebym ja Cię nie ugryzła!
Dobranoc i wzajemnie :*
Mermaidfused :P Ja zazdroszczę morza :( Marzy mi się potwornie, ale nie mogę nikogo namówić i plany są póki co zupełnie inne :<
:>
Do napisania, obym tym razem dłużej wytrzymała :D
Hmmm... OK, poczekam, ale wiedz, ze bede sie czula jak na weglu :D :D :D
A no byly, ale widzisz... Czasy sie zmieniaja... Teraz to juz malo kto nie ma neta w domu. U siebie w domu to czlowiek sam jest sobie panem, non stop mozesz siedziec w internetach, no a u kogos to jednak nie pasuje, ale tak czy siak musze, no musze i juz :D
Mnie teraz ta praca uratowala, bo i na biezaco sie ogarnelam z duzymi wydatkami (auto, kary z urzedu... :o) i urlop tez ogarne, bo w przeciwnym razie to dupa blada by byla a nie pozyczylabym raczej od nikogo, bo nie lubie. Wez... tak pozniej to sie ciagnie i wisi nad Toba i meczy... Zreszta tez juz pisalysmy o tym :)
To moze chociaz troche mojego spamu bedzie dane Ci poczytac :) Ale Ty oczywiscie tez w miare mozliwosci skrob, zeby nie bylo, ze totalna wariatka ze mnie :) W koncu mnie namierza po IP i wysla skierowanie do tego miejsca o ktorym ostatnio byla dyskusja :D
No dobra, to przy okazji wkleję Ci połowę skoro tu już jestem, ale reszta serio nie wiem kiedy...
Skomentowałam każdy filmik, chociaż nie ukrywam, że w przypadku niektórych ograniczyłam się do krótkiego stwierdzenia typu „fajne” :P Te które podobały mi się bardziej starałam się skomentować nieco dokładniej. Nawet notatki sobie porobiłam na kartkach, żeby nic nie zapomnieć, będę się zresztą do tych notatek odwoływać xD
Chciałabym też podkreślić, że przesłuchałam UCZCIWIE, tzn jak filmik miał 6 minut to słuchałam Kelly 6 minut, nie przewijałam i starałam się nie stopować w trakcie :D Czasem słuchałam też całości oryginałów/ wersji LIVE żeby lepiej porównać! :D
5 VIII
1) „I Never Loved a Man” – Kelly bardzo fajnie to zaśpiewała, no ale to jednak Aretha Franklin, no nie? :D
2) „The Promise” - Bardziej podobała mi się Kelly , niż WiR, chociaż teledysk mnie strasznie rozśmieszył xD
3) „Tonight I Wanna Cry” – Narysowałam obok całkiem spore serduszko, czyli pewnie mi się podobało :P Natomiast wersja Keitha jest jakaś taka niemęska…:D
4) Mashup „If I Can’t Have You/Can’t Get You Out of My Head” – W sumie nic nie napisałam, dupy mi nie urwało. Chociaż przy tym utworze zaczęłam myśleć, że Kelly nieraz brzmi trochę jak Pink :P
5) Mashup „That I Would Be Good/Use Sb” – też bez przemyśleń większych. Na „Use Sb” to już mam alergię :D Alanis <3
6) „Seven Nation Army” – Już o tym raz napisałam, ledwie ją słychać tutaj i ta aranżacja taka… no nie bardzo, zwłaszcza jak się porówna z TWS.
7) „Lies” – PIERWSZE WOW :D To koncertowe to tak jeszcze nie, ale przesłuchałam wersję z SmoakStack Sessions i WOW, może nie tak dobre jak The Black Keys, ale bardzo lubię tę piosenkę i wersja Kelly mi się też bardzo spodobała:)
8) Tu zapomniała słów do „My life would suck without u” – Śmieszne rzeczywiście :D Ta piosenka lepiej wypada na koncercie :D
9) „Fast Car” – Ojej, świetny pomysł na duet. Tej piosence dobrze ten duet zrobił i piszę to bardzo lubiąc oryginał Tracy. Też serduszko narysowałam :D
10) “Everybody Got Their Sth” – Fajne, ale wersja Costy jest fajniejsza, ma swój klimat.
7 VIII
11) Hymn USA – Kelly śpiewa hymn, a ja wpieprzam chipsy xD Całkiem ładnie :P
12) „Strawberry Wine” - nie moje klimaty i ciężko mi było to ocenić, ale mam zanotowane, że wyglądała sexy :D
13) „Does He Love You” – w sumie nie wiem, ale spoko raczej.
14) Hymn – j/w
15) „I Know You Won’t” – lepsza niż Carrie, bardzo ładnie to zaśpiewała. Też WOW.
16) „Christmas Song” – Kolejne WOW, Świetne. Mam nadzieję, że to nagra o ile już tego nie zrobiła, bo CHCĘ TĄ PIOSENKĘ :D
17) „I Love Rock N’ Roll” – Takie sobie jednak w porównaniu do JJ.
18) „Heavy In Your Arms” – Prze-WOW :D Narysowałam ogromne serce :D Ciężko mi w to uwierzyć, ale dla porównania przesłuchałam też wersję Florence, no i… Cholera, ten cover Kelly jest świetny. Zaśpiewała to tak surowo, takim chłodnym głosem, idealnym do tego utworu, który zresztą jest świetny.
19) „Fix You” – No Coldplay mimo wszystko, chociaż dobrze zaśpiewała.
20) „My Man” – Barbra to Barbra, chociaż wersja Kelly też świetna.
21) „I’d Rather Go Blind” – Też jest narysowane serduszko, aczkolwiek wersja Etty jest taka inna, bardziej ekspresyjna.
22) „What About Love” – Niezłe, lepsze od wersji Heart
23) „Gravity” – ładne, ale piosenka z serii „taka sobie”. Wersja Sary też jakoś mnie nie rusza.
24) „Crazy For You” – Piosenka „NIE I JUŻ” – Madonna nie lepsza :D
25) Filmik z dziewczynką – „Mr Know It All”& „Miss Independent” – Spoko + fajny kontakt ma z publicznością :)
8 VIII
26) „Hell on Heels” – Nie moje klimaty, ale chyba wolę już Kelly.
27) „Open Arms” – Niezłe, a w oryginale to wykonuje Journey :P Ładna piosenka.
28) „Skyscraper” - Też bardzo ładne. Specjalnie porównałam z wersją LIVE Demi. Kelly bez porównania lepiej to na żywo śpiewa.
29) „Exhale” – dobry duet, ale nie wiem kto lepiej. Nie umiem ocenić.
30) „Hit me with Your Best Shot” – Spoko. A tak w ogóle to śmiesznie jak się przyznała, że uczyła się tekstu tego samego dnia, bo do tej pory czesto to śpiewała, ale wszyscy chyba znają tylko to “Hit me…”, a reszty już nie xD
31) „Wild Horses” – Kolejne serduszko z mojej strony :P Trudno mi powiedzieć kto lepiej, lubię Jaggera.
32) „You Don’t know Me” – Kelly ma ładniejszy głos od Arden.
33) „Perfect” – Wreszcie coś Pink, którą mi czasem przypomina :P Tekst tej piosenki jest fajny, ale chyba właśnie lepiej wypada na koncercie, dlatego wersja Kelly chyba lepsza.
34) „You’re still the One” – Nie wiem kto lepiej, ale piosenka <3
35) „The Only Exception” – Też WOW i trzy serduszka :D, bardzo lubię tę piosenkę.
36) „Gun Powder” – SUPER. Wersja Mirandy gorsza :D
37) „No Bad News” – Patty chyba lepsza… Ale całkiem całkiem.
38) „Turpentine” – nie moje klimaty, ale Carlile ma ciekawy głos.
39) „Give Me One Reason” – Nie wiem kto lepiej, ale serce jest :P
40) „Top Of The World” – nie wiem :D Fajne. Kelly I “I’m Not Gay, I promise” :D
41) “Iris” – Też kiedyś lubiłam tę piosenkę, ale teraz tak sobie już.
42) „Oh, Darling” – Nieźle, chociaż musiała 2 raz zaczynać, bo nie wiedziała jak :D Nie jest to może jakaś moja ulubiona piosenka The Beatles, ale bardzo lubię jej refren. Dlatego chyba jednak ich wersja lepsza.
43) „Beautiful” – Tytuł pasuje do wykonania, chociaż Christina lepsza.
44) „It Will Rain” – takie sobie, nie wiem czy czasem czegoś z głosem nie miała wtedy. // Bruno lepszy.
45) „Creep” – średnio. Ale ja kocham Thoma także… :D Najbardziej rozwaliła mnie ta laska co krzyczała „That’s Me” jak Kelly powiedziała kto wybrał tę piosenkę :D
46) „Ready For Love” – ładne. I w tym filmiku mówi, że to już 10 lat po wygraniu Idola :D
47) „When You Believe” – taka sobie ta piosenka i nie wiem jak ją oceniać, chociaż ciężko konkurować z Whitney i Mariah.
48) „Til The World Ends” – lepiej niż BS, ale słabo tu słychać.
49) „Hopelessly Devoted To You” – Bardzo ładne, nie wiem które lepsze :D Najlepszy komentarz Kelly „Leave If you’re not Fun of Greese” :D
50) „Secret Garden” – b/ ładna piosenka, wersja Kelly żywsza od Bruce’a.
51) „Poison and Wine” – piosenka dupy nie urywa, ale cover spoko.
52) „Georgia on My Mind” – R. Charles lepiej.
53) “Can’t Let Go”- taka sobie piosenka.
54) „Make You Feel My Love ” – Co tam Kelly, Co tam Dylan, włączyłam cover z Glee i się popłakałam oczywiście :( Serce pęka jak Lea to śpiewa…
https://youtu.be/GEYBNaI2QK8
55) „Misery” – Kelly tę laseczkę przyćmiła :D
56) „Whenever You Call” - Sexy kiecka :D Obie wersje dupy nie urywają…
57) „State of Shock” – spoko, ale oryginał lepszy.
58) „Hallelujah” – Coen lepszy – Tak w ogóle to te kulisy programu też oglądałam :DDD
59) „Mama’s Broken Heart” – Serduszko, fajnie wyszło. Lepsze niż oryginał :D
60) „Satisfaction” – to mi się nie podobało, TRS bez porównania.
61) „I Love Rock N’ Roll” – JJ lepiej :D
62) „Come What May” – Chyba musze w końcu obejrzeć to MR :D Ale nie przepadam za tą piosenką… źle mi się kojarzy i w ogóle, jakaś taka nie bardzo :D
63) „Take my Breath Away” – smutna minka, czyli coś nie tak…
64) „Freedom” – Dla mnie ta piosenka to jest hymn :D Fredzie bez porównania lepiej, ale tutaj Kelly też sexy look :D
65) „ Mercy” – Nie szaleję za tą piosenką, ale mimo wszystko wersja Duffy lepsza. Tyle Kelly go próbowała ruchów scenicznych uczyć, a on i tak kłoda :D
I jeszcze parę uwag:
- Nie sądziłam, że ma aż tak dobry głos, serio :D
- Kelly bardzo często mówi ANYWAY :D i ogólnie powtarza z koncertu na koncert tę samą gadkę, śmiesznie to było tak oglądać, bo normalnie po którymś filmiku z kolei, to już kończyłam za nią :D
- Fajna ta cekinowa marynarka, chyba sobię kupię xD
- Ma rzeczywiście duży potencjał jeśli chodzi o to country :)
- Naprawdę czasem brzmi jak PINK, aż musiałam sprawdzić czy nie jestem jedyna co tak uważa :D
http://i.imgur.com/0chVAbE.png :) Jako pierwsza opcja się wyświetliło, więc pewnie coś w tym jednak jest :D
Aaaaaaaaaa! :D Dziekuje Ci bardzo :D :* Kurcze... nie sadzilam, ze przesluchasz wszystko od deski do deski... :O :D I jeszcze te notatki?! :D :*
Nie bede komentowac kazdej piosenki, bo raz, ze ja po prostu nie znam tych wszystkich utworow i ciezko mi pooceniac a zeby cover ocenic to trzeba miec w miare osluchany oryginal a nie przesluchac pierwszy raz oryginal i cover, no ciezko :P No i mozemy tak se komentowac i komentowac swoje komentarze... bez konca :D :PP
Co do "Seven Nation Army" to trzeba miec na uwadze, ze wykonujac te covery byla mlodziutka, coverowe poczatki, wiesz... 10 lat temu wszystko bylo inne :P
Christmas Song - tu mnie zagielas... Bo ma ta swiateczna plyte, ale nie mam jej bardzo osluchanej, no bo to swiateczna plyta, teraz nie bardzo, chociaz czasami mi sie zdarza sluchac "Unserneeth the tree" :D :PP Wiec zerknij na trackliste, ale chyba nie... chociaz...? No nie wiem :PP
Co do Pink, czasami jak leci w radiu jakas jej piosenka to Moj "Ania to Kelly czy nie?" :D Ja go wtedy oczywiscie zabijam wzrokiem, bo jak moze takie pytania zadawac :D Ja odrozniam bez problemu, no bo wiadomo :D Ale moze i faktycznie mozna sie pomylic :P
"Beautiful" - glos Christiny calkiem inny niz jej, do niej nie pasuje za bardzo, alejak na cover calkiem przyzwoicie :)
Nawet kulisy?? Ojej... :)) wyglad w "Duets" bez zarzutow, ale wiadomo, caly sztab pracowal nad tym :p ale przy trasach tez nie jest sama... (marynarka faktycznie swietna), no ale ta trasa...troche porazka...
Czekam na dalsze opinie :)) Ciekawa tez jestem czy padnie "nie, nie, nie...masakra, wolalabym tego nie slyszec" :D
Też już nie będę wszystkiego komentować co napisałaś :D
A przynajmniej nie teraz, bo godzina już nie ta :D
Póki co nie ma masakry :D Niektóre piosenki mi się po prostu nie podobają na tyle, żeby nawet ładnie śpiewająca Kelly była je w stanie przede mną wybronić :D
Przeszukam tę tracklistę :D
Ja też odróżniam i w ogóle, ale w niektórych momentach w obrębie niektórych utworów jej głos się robi taki jak głos Pink :D Co dziwne w drugą stonę tak nie mam, w życiu chyba nie powiedziałam o Pink, że brzmi jak Kelly. Może to dlatego, że Kelly lepiej śpiewa? Ma większe możliwości wokalne chyba i stąd różnie brzmi w zależności od piosenki.
Nawet Kulisy :D
Znów Spadam :D :*
Jak coś konkretnego masz do odniesienia to pisz, chodziło mi bardziej, że nie każdą piosenkę na siłę będę Ci teraz odpisywac :p Tylko to co akurat mi się nasunęło :-)
Jeszcze raz dziękuję :-)
To kiedy teraz można się Ciebie spodziewać? ;)
Teraz można się mnie chwilę spodziewać :D
Ale nie słuchałam póki co nic więcej :D
OK, tak zrobię :P
Ja kilka dni oglądałam, w sumie kilkanaście widziałam, super <3
Postaram się potem zrobić z tego takie moje Top, zarówno wersji Kelly jak i oryginałów
:D I napiszę gdzie lepiej a gdzie gorzej :D Ale trochę to potrwa :D
Też uwielbiam "Fast car" :P Wydaje mi się, że nawet już o tym kiedys tutaj pisałysmy :D
Chyba sobie na budzik ustawię, bo wciąż nie mam ani dzwonka ani budzika tylko te szajsungowskie xD
Pisalysmy, pisalysmy :))
Ja w mojej prehistorycznej nokii mam jakas densowopopowotechnowa pisenke ustawiona :D
A w nowym jakas standardowa, podstatwowa :D
A i tak wylaczam te budziki i spie dalej, lub milion drzemek :PP
Ja zwykle się budzę bez budzika, ale jak już ustawiam to nie ma bata, trzeba wstać :D Drzemek nie znoszę. Zwłaszcza jak śpię z kimś kto ma te drzemki i co 10 minut mnie to budzi, ale po co wyłączyć... Przecież nikomu to nie przeszkadza! :D
dawka kotów ode mnie dla Was
tak naprawdę tylko jednego... zabił mnie, leżę i nie mogę się podnieść xd
https://38.media.tumblr.com/4029a9fb66f7cd5d58bedf2325d69c6f/tumblr_ns4o1kP6ce1s 02vreo5_500.gif
xDDDD
Proszę :D Przedstawiam moje koteły :D
http://oi58.tinypic.com/k053x1.jpg
http://oi62.tinypic.com/20qhoif.jpg
http://oi58.tinypic.com/2vk1a1k.jpg
<3
<3
Akurat to są trzy chłopaczki :D
Maniuś, Stefuś i Zenuś :D
Ale jak będę miała kotkę nazwę ją Dynią ;*
Ja tam z początku widziałam tylko Dyńka i Martka. Ten trzeci zabużył love story.
Też miałam taki pomysł :D Zresztą ostatnio znów oglądałam Gorący Towar i tam był kot Pumpkin :D
ZabuRZenia to chyba miałam jak to pisałam xD
Paczaj co znalazłam w trakcie porządków na komputerze. Matko, wysłałam Ci to chyba wieki temu, ze dwa lata na pewno :D
http://i.imgur.com/JBJUQWc.gif
http://i.imgur.com/ROHtFLU.gif
Znalazłam też ten dziecięcy strój slutty pumpkin który mi wysłałaś, pamiętasz? <3
Ej Martek, jak wrócę już tak wrócę-wrócę, to któregoś dnia oglądamy Szeregowca Ryana, ok? :D Widziałam wczoraj fragmenty na tvn i o dziwo bardzo zabawne dialogi niektóre, a spodziewałam się, że ten film jest trochę inny ;D Ciągle go odkładam przez to :D Możemy go nawet rozłożyć na 2 razy <zgodzę się> bo trwa 2:50 :/
To co? Zgadzasz się, no nie? :D :*
I dobranoc tak w ogóle :*
Tak w ogóle to nic do mnie nie zagadujesz... Nie kochasz mnie chyba już :<
Jeszcze pytasz? OCZYWIŚCIE ŻE TAK! ;* Ja jestem chętna, już dawno mam go w planach, a razem lepiej się ogląda ;D
Ooo, to faktycznie długi, ale postaram się na raz ogarnąć, o dziwno najlepiej mi się do tej pory oglądało te 3-3,5h filmy, a te które trwają 1,5h często oglądam pół roku :D
Dobranoc :**
To dlatego, że głupio mi było, że tak mnie znowu nie było i nie wiedziałam co napisać, bo co słychać już w moim wykonaniu jest bardzo wyświechtane :D
W ogóle tak sobie myślę, że możemy też zrobić tak, że np raz w miesiącu będziemy sobie wybierać jakiś jeden film, który razem obejrzymy, co Ty na to? ;D Coś co obie mamy zaznaczone, ale jakoś nigdy nie możemy obejrzeć, albo coś nowego co wpadnie nam w oko ;D Nie mówię, że częściej uda się robić takie rzeczy, bo ja niedługo pewnie za dużo czasu mieć nie będę, ale jeden film w miesiącu chyba uda się zrealizować :D
Napisz potem co myślisz :D
Jeśli autentycznie czasem masz tak, że jedynym powodem dla którego do mnie nie zagadujesz jest to, że nie wiesz jak, to mogę Ci napisać, że ja tak właściwie to nie przepadam jak ktoś zaczyna od "co słychać", bo u mnie zazwyczaj nic ciekawego nie słychać, a przynajmniej mnie się tak wydaje :D
Akurat Ty nie jesteś osobą którą bym spławiła, więc możesz zaczynać od powiedzenia mi co miałaś na obiad <będę w siódmym niebie tak btw xD> itp. i ja już rozmowę pociągnę, nie ma problemu :D Ogólnie nawet jeśli nie rozmawiałyśmy od dłuższego czasu, to ze mną trzeba skracać dystans szybko, bo inaczej nie wiem jak się zachować i czy mogę sobie na coś pozwolić :D
Brzmi fajnie :) Nie wiem jak to wyjdzie i czy w ogóle wyjdzie, ale wstępnie postanowiłam się na to cieszyć :D
Należycie zanotowałam wszystkie uwagi :D
A więc jadłam dzisiaj wczorajszy obiad, bo trochę mi go zostało, a mianowicie makaron z sosem carbonara ;D
Poza tym z takich ciekawostek u mnie, to mogę napisać że od wczoraj pracuję jako niania dorywczo i jestem na diecie xD
Wiadomo, w praniu może wyjść to całkiem inaczej, ale miło by było gdyby się tak czasem udało ten film wspólnie obejrzeć ;)
* może nie tyle jakiejś konkretnej diecie, bo ten makaron to mało zdrowy xD ale po prostu staram się jeść mniej i ćwiczę
takie sprostowanie :D
Dziękuję za informację w sprawie obiadu :* Akurat to wiem jak smakuje, więc nie mam już dodatkowych pytań :D
Ja dzisiaj jadłam pizzę <drugi raz w tym tygodniu, ale odkryłam fajną pizzerię xD> i właśnie dobijam się piwem, także tyle w temacie diety u mnie :D
Trzymam kciuki w takim razie, żebyś sobie zrealizowała założenia swojej diety i żeby ćwiczenia były bardziej przyjemne niż męczące :)
A praca wydaje się bardzo dla Ciebie :)
Proszę <3
Tak jak napisałaś o tej pizzy, to sobie pomyślałam jak ogromną ochotę mam na kebaba xD Piwkiem też bym raczej nie pogardziła, ale na razie chciałam i alkohol ograniczyć ;)
Trzymaj, na pewno bardzo mi się to przyda ;*
To prawda, ja uwielbiam pracę z dziećmi, a te z którymi siedzę są mega sympatyczne i otwarte, także sama przyjemność ;)
Tzn w ciągu tygodnia <7 ostatnich dni> a nie że to druga od poniedziałku :D
Także też muszę sprostować :D
W moim przypadku to wcale nie taki pewnik :D Tę poprzednią właśnie jadłam przez 3 dni :D
Na kebaba też miałam któregoś dnia straszną ochotę :D
Myślałam kiedyś tak luźno o zostaniu au pair... ale ja się kompletnie do dzieci nie nadaję. Sama jestem jak dziecko, ale jakoś się boję dzieci i nie przepadam za nimi. Ale właśnie Ciebie sobie wyobrażam do takiej pracy :)
Aha, w takim razie dziękuję za sprostowanie :D :D
3 dni minęły, a nadal zjadłabym tego kebaba :(
Ja też jestem dużym dzieckiem, ale czasem to spory plus, przynajmniej się lepszy kontakt z dziećmi łapie ;)
btw. ŚNIŁAŚ MI SIĘ DZISIAJ :*
Tak wracasz do tego kebaba, że sobie właśnie postanowiłam, że w poniedziałek sobie kupię na KRUPÓWKACH ^^ (o ile cena mnie nie zabije xD)
Mnie niby zawsze mówili, że się umiem dziećmi zająć i że mnie lubią. Kurczę, z tymi dziećmi to u mnie bardzo skomplikowany temat :D Niby lubię, niby nie lubię, nie wiem.
Jakieś szczegóły? :D
Ja miałam dzisiaj potworne koszmary :<
Za to śniłyście mi się obie z Kejt jeszcze jakoś w sierpniu jak mnie tu nie było. Ale głupi sen, bardzo byłyście niemiłe i pamiętam, że tak strasznie żałowałam, że się spotkałyśmy :(
Ja poczekam jeszcze z miesiąc, bo na razie unikam takich rzeczy ;D
Czuję w kościach, że bardzo dobrze byś sobie radziła. Z tobą tak dobrze się rozmawia, a przy dzieciach to jedna z podstawowych cech myślę ;D
Pamiętam, że przyjechałaś do mnie do domu i nie do tego mieszkania w Warszawie, tylko do mojej rodzinnej miejscowości, o której tak naprawdę nie wiesz, ale whatever, no i moja mama poczęstowała Cię domowym obiadem xDDDDDDDDDDDDD
Także pozdro dla mnie i mojej głowy xD